< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (92. sayfa)
-
-
Durumu 22:30 da farkettim. Akşam ve hafta sonu para çekme imkanı yok diye biliyordum.
-
Hocam bakiye böyle kampanyalar hangi bankada var?
"hesaptaki bakiyeyle kredi kartının lounge avantajlarından faydalanmak"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hareketlere bakın getiri sonlanma tarih saat ne zaman görürsünüz sizin dışınızda bir hareket varsa bildirin.
-
görünce hemen bildirdim; verdikleri cevap buydu "ortak'ta yatırımcılarımızın hesaplarına müdahale etmemekteyiz. Kontrol ettiğimde 09.01.2025 10.36'da nemadan hisse hesabınıza aktarıldığını görüntüledim."
Bende "uygulamaya giriş kayıtlarım varsa görebilirsiniz dün giriş bile yapmadım" dedim. "Uygulamadan varlığınızı nemaya aktarabilirsiniz. Pazartesi 15.00'dan önce yatırmanız durumunda günlük getiri kazanacaksınız." gibi anlamsız bir cevap verildi.
1 aydır ortakaap kullanıyordum, diğer alternatiflere oranla fazladan kazandığımın 4-5 katı zararım oldu. Pazartesi tüm paramı çekeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 11 Ocak 2025; 14:3:58 > -
Ziraat Bankası, CEPTETEB ve VakıfBank. Ortak’ta para tutunca bankadaki müşteri statüsünü yüksek tutmak zor oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesajda yazmış ama 1 milyon hiç ekleme-eksiltme yapmazsak bileşik getirisi devam eder yazıyor. Deneyimleyen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ortak'ta hesap açarsak herhangi bir hesap işletim ücreti var mı ve günlük getiride alt limit üst limit sınırı mevcut mu?
-
Eyvallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para getiride, yarın pazar, bir miktar para lazım, çekebilir miyim?
Pazartesi sabah 09:00 da çekebilirsin en erken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hesap işletim ücreti yok.
Alt limit 1.000 üst limit 1.000.000
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enparaya o saatten önce atınca ne oluyor hocam?
Birikim hesabı faiz veriyor. Cumartesi ve pazar bile elinize para geçse faize atabiliyorsunuz.
Kendinizden eminseniz işlemin yapıldığı saat ip cihaz vs. detaylı bilgi isteyin.
teşekkürler
-
Enparayı ne zaman boşaltsam faizi yükseltiyor 32 birikim faizini 47 yaptılar boşaltınca. Bu kafayla adam orda parasını tutar mı. tutmaz tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X