Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Paetzold , Paetzold Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
91
Favori
58.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurucusu aydin dogan babanizdan daha fazla guvenebilirsiniz. tr nin en büyük 10 holdingden biri dogan holding

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

"Aydın Doğan Yalçındağ'ın kurucusu olduğu Ortak'ın mobil uygulaması"

Torunu

• Bugün de para çekme işlemi yaptım, 1 dakika bile olmadan karşı bankaya param geçti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Kurucu, Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın oğlu. Arzuhan Hanım, Hepsiburada'yı kendi çabalarıyla kurup bugünlere getirdiğini iddia eden bir iş kadını. Oğluşu Ortak'ı kötü yönetip, batırısa bir zahmet Kazaklara sattıkları Hepsiburada'dan gelen milyar Dolarlarla telafi etsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Copy trading için yurtdışında daha çok firma var. Çoğu oturmuş firmalar ve rekabetten dolayı daha iyi. Buraya yazamam ama bulmanızı tavsiye ederim. Ne de olsa dünya küresel. Türkiye'ye takılıp kalmamanızı öneririm.

• Yatırım yapan kişinin az çok aklı vardır herhalde. Gelip burada akıl vermeye gerek yok. Ha daha fazla kazandıran enstrüman varsa yazın, yoksa hangi yatırım platformunu kullanıyorsanız onun başlığına yazın. Kabak tadı vermeye başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • debianmr D kullanıcısına yanıt

Biz yüzde 55 için buradayız hocam

• Arkadaşlar daha önce hiç vadeli ya da yatırım hesabı açmadım. Ortak appte hesabımı oluşturdum. %55 getiri için ne yapmam gerektiğini kısaca özetleyebilecek biri var mıdır

• dolcia kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam.Saat 09:00-15:00 saatleri arasında hisse kısmındaki hesabınızdan getiriye yatır seçeneğinden devam ederek islemi gerçekleştirebilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken nokta kripto hesabı ve hisse hesabı farklı. Getiri için hisse hesabından devam etmek lazım. Parayı hisse hesabına atmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knocckback -- 31 Ekim 2024; 16:48:47 >
  • Ortak app'de bugün yaptığım para çekme işlemi çok hızlı gerçekleşti ancak hesap hareketlerinde para çekme görünmüyor.
    Konu ile ilgili WhatsApp destek hattına yazdım, yaptığınız işlemin ekran görüntüsünü atın diyorlar zaten görebilsem neden onlara yazayım ki?
    Diğer bankamın para girişi ekranını attım inceleyip döneceğiz dediler.

Hiç karıştırmasa mıydım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 31 Ekim 2024; 18:37:23 >
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

1 sene olmuş sanırım açılalı ama daha gidecek çok yolları var,

kripto tarafına 1 dk kadar inceledim ve btcturk'ün tırnağı etmez gibi geldi bana.

Neden, açıyorum bir coin, günün en yükseği yok, en düşüğü yok, ortalama fiyat yok.

YOK YOK YOK...!!!

Daha 40 fırın ekmek yemeleri gerekiyor...

Sizin söylediğiniz hesap hareketinde olmaması filan ya bunlar kabul edilecek tarzda şeyler bile değil.

Btcturk ten yüksek mebla bankaya çekiyorum 1 dk değil 30 sn bile sürmüyor çekmek!!! Son denelerimde 10 sn sürmedi.

• Knocckback K kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam parayı denkleştirdim yarın yapacağım inşallah. Umarım bir terslik olmaz biraz şüpheliyim ortak app pek bildiğim bir kuruluş olmadığı için:)

• Deneme amaçlı garantiden 10 bin tl yolladım ancak gelen giden yok. 15 dk geçti canlı desteğe bağlandım dekont atın kontrol edelim dediler attım ve gelen cevap bu şekilde

“Teşekkür ederiz. Öncelikle bize ulaştığın için teşekkür ederiz. Anlık teknik bir durum yaşanıyor. Ekibimiz üzerinde çalışıyor, konuyu bugün içerisinde çözerek, yatırdığınız tutarın ortak hesabınızda görünür olmasını sağlayacağız. Konu hakkında anlayışınızı rica ediyor, ortak ailesinin bir parçası olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. 💙”

• Arkadaşlar gece 12den beri yatırım yapan var mı, 8 saat oldu halen hesaba geçmedi para?

Az önce 99 bin çektim IBAN’a, anında geçti hesaba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • günlük eft limiti arttırılabiliyor mu ?

• dohrni D kullanıcısına yanıt

Hocam ortaktan başka hesabınıza mı yolladınız? Ben garanti hesabımdan ortak hesabıma yolladım 10 saati geçti halen gelmedi

Ortaktan Finansbank hesabıma çekim yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende sabah para gönderdim.
    İki üç gündür yaptığım işlemler sorunsuz olurken bugün hesabıma geçmedi. Şu anda iki buçuk saati geride bıraktık verdikleri cevap aşağıda.
    OrtakApp Günlük %58 Faiz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.