Şimdi Ara

ING BANK TROY DEBIT KARTI 1000-TL ALIŞVERİŞE 500-TL İADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
12
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen ay turuncu ekstra ile promosyon kampanyasına katılmıştım

geçen hafta uygulamada bildirim geldi karta başvurdum kartı teslim aldım.

ilk hesap açılışta visa logolu banka kartı göndermişlerdi bilginize

Troy logolu ikinci bir Turuncu Ekstra Banka Kartı 500 TL hediyeli!

Mastercard veya Visa logolu Turuncu Ekstra Kart’ınıza ek olarak, Troy logolu ikinci bir Turuncu Ekstra Banka Kartı için başvurunuzu yapın, ilk 1.000 TL harcamanızın 500 TL’si bizden olsun.

Üstelik, kart başvurunuzu şubeye gitmeden, ING Mobil üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Kampanya Detayları

• Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ve ödemelerini Troy logolu Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapan ING'liler faydalanabilir. 
    • Kampanyadan 08.11.2024-15.12.2024 tarihleri arasında Troy logolu karta başvuran ve bu tarihler arasında Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan POS harcaması yapan müşteriler için geçerlidir.
    • Troy logolu Turuncu Ekstra Banka Kartı ile 1000 TL ve üzeri harcama yapan ING’liler, Ocak ayında 500 TL nakit iade fırsatından yararlanır. 
    • Bir ING’li kampanyadan 1 defa yararlanabilir ve en fazla 500 TL iade alabilir.
    • Kampanyaya Troy logolu Turuncu Ekstra Banka Kartı ile fiziki ve sanal POS'lar dahil olmak üzere tüm POS’lar üzerinden yapılan harcamalar dahildir.
    • Harcama iadesi gelmesi durumunda, kampanya şartları sağlanamaz ise nakit iade kazanılamaz.
    • Nakit iade yüklemesi 15 Ocak günü açık olan vadesiz hesabınıza yapılır.
    • Kampanyadan sadece hedef kitlede yer alıp kendisiyle kampanya iletişimi yapılan ING’liler faydalanabilir.
    • Kampanya 15 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir.
    • ING’nin kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkı saklıdır.

ING BANK TROY DEBIT KARTI 1000-TL ALIŞVERİŞE 500-TL İADE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 18 Kasım 2024; 15:54:22 >

• Kampanya uygulamada görünmüyor. Önceden görünüyordu. Başvurduk tan sonra kampanya kayboldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Saymama ihtimali var mı iyzicoyu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ing de zorla müşteri yaptıracak bizi yav 😀 kampanyası hep sağlam mı oluyor bunların?

• Karta ücret almıyordur umarım. Şartı sağlayamaz isek boşuna kart ücreti verip kart almayalım sonra.

• m_runo kullanıcısına yanıt

Banka kartı kampanyası olduğu için almaz ama kampanyanın sizde görünüyor olması lazım. Ben kartı aldım ama kampanya silindi uygulamadan. Ss almıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Karta ücret almıyordur umarım. Şartı sağlayamaz isek boşuna kart ücreti verip kart almayalım sonra.

Üstteki arkadaşında yazdığı gibi banka kartından aidat alındığı nerede görülmüş? Debit kart sonuçta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aidat demedim, kart ücreti yazmıştım. Elinizde kart olup ikinciyi istediğinizde bankalar kart ücreti yansıtabiliyor.

• Boş yere troy almışım önceden tüh

• pos dan geçecek sanal saymaz

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

Sanal alışveriş gecerli doyor kampanyadaING BANK TROY DEBIT KARTI 1000-TL ALIŞVERİŞE 500-TL İADE 

• Başvuru takip çalışmıyor mh söyledi. 1 iptal 2 tane onaylı kart hatta biri kuryede görünüyor ama yok dedi canlı yardım

• takip

• banada gelmiş troy banka kartı başvurdum

• Karta başvurduk geldi ama kampanya gözükmüyor

• doken kullanıcısına yanıt

Bende de ayni

• Visa'ya ilaveten basvurdugum troy da geldi. Hedef kitlede olanlar icinmis kampanya. Bana kampanya bildirimi gelmedi. 1000TL harcayip bosuna beklentiye girmeyecegim.

• bana direkt troy geldi de kampanya görünmüyor :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.