< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Ağustos 2024; 14:45:5 > |
Midas Kripto İlk İşleme 200 TL Değerinde BTC Hediye
-
-
-
Teşekkürler. -
Sinema bileti verseler daha iyi olurmuş diğer firma gibi.
-
Minimum bir tutar belirtilmemiş. Ufak bir tutar da olsa almak ve satmak mı gerekiyor?
-
Min 50 TL ama 1 TL fazladan gönderin alım komisyonu için.
-
51 tl gönderip 1 adet usdt almanız bile yeterli
ancak sanırım limit emir girilemediği için tavsiye etmiyorum işlem yapmayı
-
floki ile maceraya katıldım
-
Teşşekkürler. Hali hazırda hesabım vardı yararlandım.
-
Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama, en iyi en güvenilir kripto platformu hangisi sizce? Hiç bilgim yok bu konuda, binance mı?
-
Teşekkürler faydalandık -
Teşekkürler.
-
teşekkürler -
200 u cekmenize izin vermiyor sanirim?
-
Çekiliyor. -
teşekkürler 51 lira attım 267 aldım işlem 60sn sürmedi bile
-
100 liralık btc aldım direk 220 liralık ekledi. Satıp 320 olarak çektim 5dk da 220 lira temiz, teşekkürler. -
midas borsa hesabım vardı deneyeyim dedi cidden verdi. geri sattım btcleri hesabıma yattı bile. bugünün kahve parası çıktı teşekkürler
-
Midas kriptodaki parayı hesaba çekeyim dedim hesapta bana ait ama halen transfer tamamlanmadı bekliyor aşamasında takıldı kaldı 2 saat oldu desteğe yazdım e-posta üzerinden iletişime geçecekler dedi ama halen gelişme yok kısaca alternatifbank a transfer yapmayın para gitmiyor gitmediği gibi de ortada kalıyor haberiniz olsun -
Teşekkürler.
Benzer içerikler
- qnb 25 bin ödül
- getir finans
- hangikredi ücretsiz kod
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- bim yazıcı
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X