< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 16 Ağustos 2024; 17:26:19 > |
Midas Kripto İlk İşleme 200 TL Değerinde BTC Hediye (2. sayfa)
-
-
Hocam her borsa az da olsa risklidir ve soğuk cuzdan her zaman hayat kurtarır. Ancak alım satım ve diğer işlemler için hala en çok kabul gören ve en güvenilir borsa Binancedir. Yine de araştırmanızı yapın hiçbir borsaya tam olarak güvenmeyin derim şahsen. -
hesap onayı için, müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme yapmak mı gerekiyor
canlı destek, profil sekmesinden görüntülü görüşme yapmanız gerekiyor dedi, fakat profil bölümünde görüntülü görüşme yok / yazmıyor. -
gerekmiyor. nfc+canlılık testi yaptım. para gönderip çektim sıkıntı olmadı.
-
@AndOne @victoribarbo Teşekkürler
-
evet bende sorunsuz aldım -
Teşekkürler faydalandık -
Teşekkürler. Faydalandık -
Faydalandım teşekkür ederim -
Teşekkürler bana ne alakaysa 220 lira civarı verdi :) -
Alternatif Bank ile alakası yok. Midas kaynaklı bir problem. Enpara ile ben sorun yaşamadım evdeki başka biri yine Enpara ile seninle aynı sorunu yaşadı. Desteğe yazdık saatler sonra parayı gönderdiler.
-
Bilmiyorum ki olabilir neyseki benim de para dün akşam saatlerinde hesaba geçtiquote:
Orijinalden alıntı: denAlternatif Bank ile alakası yok. Midas kaynaklı bir problem. Enpara ile ben sorun yaşamadım evdeki başka biri yine Enpara ile seninle aynı sorunu yaşadı. Desteğe yazdık saatler sonra parayı gönderdiler.
-
binance tr var.
binance yeni açıldığında öyle yapıyorduk
-
Bana 0.0001btc verdi
size 0.00011 vermiş
-
Teşekkürler
-
çok teşekkürler bende faydalandım
-
bitti mi acaba kampanya, yatan herhangi birşey olmadı bana. -
Ben de giriş yaptım aşağıdaki yazıyor
Bitcoin kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Ne yazık ki kampanyamız sona erdi. Yeni kampanyalarımızı internet sitemizden ya da sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz 👋🏻
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X