< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Nisan 2017; 14:31:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Nisan 2017; 14:31:52 > |
Dava açtım arkadaşlar bugün. Bu tip bilgiler zor bulunduğu için olurda bir gün işi düşecek biri olursa faydalansın diye yazacağım;
Öncelikle başvuru işlemi çok basit, 5dklık bir işlem. Aşağıdaki evrakları hazırladım, özellikle hepsiburada ya telefon yerine mesaj atarak yazılı cevap vermeye ve iadeyi reddetme nedenlerini öğrenmek istedim, onlarda yazılı olarak kurulum sebebiyle diye cevap verdiler, print screen yaptım bende Mail ile gönderdikleri yazışmaları, kargo takip noları ve fişleri, kredi kartı hareketlerini hazırlayıp dosyaladım. *Nüfus Cüzdanı Fotokopisi *Dilekçe *Fatura *Yazışmalar Tüketici mahkemesi -izmir için konuşacağım- büyük adliye binasında değil hemen karşısında yapılan adliye ek binasında, gidip 3. kata çıkıyorsunuz (tevzi ydi sanki öyle bişey odanın adı), ordaki görevliye evraklarınızı veriyorsunuz. 165 TL ücreti var, onu yatırıp, yine aynı bina içinden size bir dosya aldırıp birde fotokopi çektiriyorlar dava dilekçenizi, ondan sonra hangi mahkemede dava görülceğiyle ilgili kağıt veriyor ve beklemeye geçiyorsunuz. Davaya da katılmak gerekiyor. Ben başvurur başvurmaz e-devletten kaydı gördüm, hemen düştü orayada. Bu arada hepsiburada.com un size bir reklam filmini izleteceğim, hala resmi hesabında tutuyorlar bu reklamı. Yorumsuz.... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Eylül 2016; 2:11:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 23 Eylül 2016; 3:05:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|