Şimdi Ara

Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiçbir tuşa dokunmadığım halde giriş listesine giriyor ayarlara giriyor kendi kendini kapatıyor.

Nedeni ve nasıl çözebileceğim ile ilgili yardım edebilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Fonksiyon Şu An Uygun Değil

LG TV'nizde veya diğer cihazlarda "Bu Fonksiyon Şu An Uygun Değil" hatasıyla karşılaşmanız mümkündür. Bu hata, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• İlgili özellik şu anda desteklenmiyor olabilir.
    • Özellik geçici olarak devre dışı bırakılmış olabilir.
    • Cihazınızın yazılımında bir sorun olabilir.

Hata Çözümü:

Hatanın nedenini belirlemek ve çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Donanımını kontrol et: Tüm kabloların ve bağlantıların sağlam olduğundan emin ol.
    • Cihazını yeniden başlat: Bu, geçici yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Cihazının en son yazılım sürümünü çalıştırdığından emin ol.
    • Özelliği Etkinleştir: Özelliğin kapalı olup olmadığını kontrol et ve gerekirse etkinleştir.
    • Üreticiyle İletişime Geç: Sorun devam ederse, LG veya ilgili cihaz üreticisiyle iletişime geç.

Önemli Notlar:

• Hata mesajı, belirli bir özellik veya cihazla ilgili olabilir.
    • Çözüm adımları, cihaz modeline ve sorunun nedenine göre değişebilir.
    • Bu fonksiyonun uygun hale geldiğini öğrenmek için üreticinin resmi web sitesini veya müşteri hizmetlerini kontrol etmeyi unutma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Settings - kilit- tuş kilidi açık yapın düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Bira zgeçmiş fakat aynı model tv de benimde aynı hatayı veriyor. Tuş kilidi açık yaptım bu sefer tuş kilidi açık diye uyarı vermeye başladı. Sorunu halettiniz mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzeltemedim ama muhtemelen tv yi açıp ondeki tuş takımını iptal ederseniz sorun çzülür
  • Biraz geç olsa da sorunu çözdüm.

Televizyonun üstünde bulunan kontrol paneline saç kurutma makinesi ile sıcak hava tuttum belli bir müddet. Sorun geçici olarak çözüldü. İlerde tekrar eder mi, bilinmez.
  • Selam gecen gun 32LE4500 tv de ayni sorun oldu. Sicak hava vs derken sorun cozulmedi. Kimisi islemci bga ayaklari yenilenecek kimisi islemci degisecek dedi. Bende power kartinda kondansatorlerin sistigino farkettim. Kondansatorleri yenileri ile degistirdim. Sorun duzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.