Şimdi Ara

Şu onceliklendirmeyi ayarlamak bu kadar mi zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu onceliklendirmeyi ayarlamak bu kadar mi zor?
    Arkadaslar salla kazan ikinci hediyesi kapsaminda haftalik 1 gb internet kazandim.Sorun şu hediyeyi kullanamiyorum.Ne anladim ben bu isten?Ustteki paketten gidior.9 agustosa kadar suresi var zaten onun.Hediye veriorsun kullanamiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şu Önceliklendirmeyi Ayarlamak Bu Kadar Zor Mu?

İnternet bağlantı sorunları, günlük hayatı aksatan ve kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan yaygın sorunlardır. Özellikle Türkcell kullanıcıları, "Türkcell internetimi kullanamıyorum" şikayetleriyle sıklıkla karşı karşıya kalabilmektedir.

Önceliklendirme, bu sorunların çözümünde hayati önem taşır. Önceliklendirme, ağ trafiğinin yönetimini ifade eder ve belirli işlemlere veya uygulamalara daha yüksek öncelik vererek daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlar.

Ancak önceliklendirme ayarlama süreci, teknik karmaşıklıklar ve yanlış anlamalar nedeniyle güçlüklerle karşılaşabilir. İşte önceliklendirme ayarlamada karşılaşılan zorluklar:

• Ağ Mimarisinin Anlaşılması: Önceliklendirme, ağ mimarisinin tam olarak anlaşılmasını gerektirir. Kullanıcılar, yönlendiriciler, anahtarlar ve sunucular arasındaki etkileşimleri anlamalıdır.
    • Uygun Protokollerin Seçimi: Önceliklendirme için çeşitli protokoller mevcuttur. Kullanıcılar, QoS (Hizmet Kalitesi) veya DSCP (DiffServ Kod Noktası) gibi uygun protokollerin seçilmesi ve yapılandırılması konusunda bilgi sahibi olmalıdır.
    • Cihaz Uyumluluğu: Önceliklendirme ayarlarının tüm cihazlarla uyumlu olması gerekir. Eski cihazlar veya farklı üreticilerin cihazları, önceliklendirme özelliklerini desteklemeyebilir.
    • Güvenlik Hususları: Önceliklendirme, saldırganlar tarafından belirli trafiği engellemek veya hizmet kalitesini düşürmek için kötüye kullanılabilir. Uygun güvenlik önlemlerinin alınması esastır.

Önceliklendirme ayarlamada karşılaşabileceğin bu zorlukları aşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Ağ mimarinizi ve kullandığınız cihazların özelliklerini iyice araştırın.
    • Uygun önceliklendirme protokollerini seçin ve bunları doğru şekilde yapılandırın.
    • Cihazlarınızın önceliklendirme ayarlarını desteklediğinden emin olun.
    • Güvenlik önlemleri uygulayarak kötüye kullanım riskini en aza indirin.

Önceliklendirme ayarlarını doğru bir şekilde yapmak, "Türkcell internetimi kullanamıyorum" şikayetlerini azaltarak daha iyi bir internet deneyimi yaşamanızı sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önceliklendirme hatasından dolayı kullanılamayan hediyenin süresi bittiğinde mh ara durumu anlat, bu şekilde yaparak uzman kullanamadığı hediyeyi almıştı.

Hem 713mb'a öncelik vermiş, onu 1 haftada bitirirsin herhalde???????? Ardından da 1GB'ı kullanırsın.

Sorun edilecek birşey değil bence, daha kötü önceliklendirme hataları varken bu hiçbirşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Temmuz 2019; 21:0:10 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Gecen sefer yapmistim.Bunun gibi bi 2 gb kampanyam vardi Ana paket bitmeden kullanamiodum.Musteri hizmetleri bana istiosaniz 2 gbi iptal edelim demisti.Bende ustelemedim sonra sinirlenip.

713 daha agustosun dokuzuna kadar suresi var.Haftalik 1 gbi kullanabilsem ona gecicem iste.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    Tamam varda haftalık 1GB süreside 19 temmuza kadar.

Sen şimdi 19 temmuza kadar hem 713mb'ı hemde 1GB'ı bitirecek şekilde internette gezmiyormusun?

Yau 2 3 video izlesen 713mb bitecek ve sıra 1GB'a geçecek.

Ha 19 temmuza kadar hiç kullanım yapmayacak olsan haklısın.

O zaman sık dişini 19'una kadar 71emb ile idare et, 19'unda haftalık 1GB süresi bitince ara kullanamadım de

Ana paketimdeki net az(1 gb).Idareli kullanmaya calisiorum.

Hea o zaman sıkıntı.

Önceliklendirme hatası birçok hediye sistemi olduğu için fazlasıyla var. Tabi bu bize göre hata, ama bunu kasıtlı yapan Turkcell.

En kötü arayıp ekstra tanımlatırsın, başka çözümü yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turkcell biraz düzeltmişti bu işi ama tamamen düzeltememiş demek ki
    turkcell'den 2gb kampanyası dediği hediye nedir?

• Bu konu daha önce açılmıştı sanki tarihlerimi değişti noluyor geleceğimi görmeye başladım

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Super hediye kampanyası diye geciordu sanirsam.3 aylik bir kampanya.

bu hediye haftalık salla kazanın önüne geçtiyse muhtemelen tüm hediyelerin önüne geçecektir, MH arayıp bi şikayet bırakın, varsa twitter üzerinden bu rezilliği yazın, daha çok kişinin görmesinden çekinip düzeltmeye daha meyilli oluyorlar öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 13 Temmuz 2019; 12:38:13 >
    Salla kazanin onune gecsede bir sey ifade etmez cunku salla kazandan en son ne zaman internet ciktigini unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 13 Temmuz 2019; 12:50:44 >
    bunun salla kazanı var dergiliği var bip hediye yarışı var goller ceptesi var kim 1gb isteri var, ben bu hediyelerle uğraşmıyorum diyorsan sıkıntı yok tabi

Digerlerinde sikinti yok.Bu dergilikten gelen hediyede sikinti var.

yanlış tahmin etmişim o zaman. bir ara babalar gününde verilen 1gb vardı haftalık ne kadar hediye varsa önüne geçmişti günlüklerin bile, öyle bir durum olabileceğini düşündüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.