Arkadaşlar merhaba, Dün bit10shop üzerindenyapmış olduğum 31.40 TL'lik Dark USB 3.1 Type C – USB 3.0 Type Micro B Kablo için kredi kartı ile ödeme gerçekleştirdim. Ancak gün içerisinde herhangi bir kargo hareketi olmayınca firmaya ulaşmayı denediğimde hiç bir iletişim hattından ulaşamadım ve işkillenip sikayetvar.com sitesinde baktığımda benim gibi mağdur olan birçok kişi ile karşılaştım. Bankamı ve aracı kurum olan IYZI.CO firmasını arayarak durum hakkkında bilgi verdim ancak onlarda öncelikle satışı yapan kişi iptal işlemini gerçekleştirebilir maalesef şu an için yapılabilecek birşey yok cevabını aldım. Enpara internet bankacılığından hatalı işlem itiraz formu doldurup gönderdim. Benim yapmış olduğum alışveriş meblası neyseki düşük bir miktar ancak siz siz olun kesinlikle bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayın. google maps üzerinden firma adresini sokak görüntüsü aracılığıyla komşusunu aradım 3 ay önce kapatıp gittiklerini söyledi. Bu firma halen trendyol n11 vb. sitelerde faaliyetini sürdürüyor. Aman dikkat edin sizde benim gibi mağdur olmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme