Bildirim
turknet 8 ay sonra fatura çıkardı (çözüldü) para iadesi yaptı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Son ayın faturasıdir normaldir genelde son faturalar unutulur abonelik iptalinden sonraki ilk fatura kesim tarihinde son kullanılan fatura çıkar fatura ödemelerini takip etmek müşterinin, bilgilendirmek ise firmanın görevidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 6 Şubat 2020; 23:12:42 > -
ben genelde her ay düzenli e devletden kontrol ederim bu olay 8 ay sonra oldu ve arıca turknet ön ödemeli çalışıyor yani ben kullanmadığım ayı bile ödedim sorun olmasın diyequote:
Orijinalden alıntı: AL3lMA
Son ayın faturasıdir normaldir genelde son faturalar unutulur abonelik iptalinden sonraki ilk fatura kesim tarihinde son kullanılan fatura çıkar fatura ödemelerini takip etmek müşterinin, bilgilendirmek ise firmanın görevidir
ve artı olarak 5 ay sonra tekrar türk net e geçmeyi düşünüyordum
bulundugum bölgeye yapa sistemi var diye ama böyle şeylerle karşılaşmak insanı üyüzor -
Eğer dediğiniz gibiyse ozaman bir problem vardır mutlaka faturanin orijinali görünüyorsa oradan hangi aya ait ne var ne yok görmek lazım abonelik tarihî çok eski sizin abone olduğunuz zaman sistem yine ön ödemeli mi çalışıyordu ? -
Firma 4 ay içerisinde daha önce gönderdiği yöntemle size son faturayı göndermedi ise hiçbir ücret talep edemez. Eğer faturayı göndermemişse abonelik sözleşmeleri yönetmeliği de ilgili maddeyi bulup gerekçe göstererekhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresine e-devlet şifrenizle girerek şikayet kaydı oluşturun. -
evet verdiğiniz adres den de kayıt açtım bakalım sonuç ne olucakquote:
Orijinalden alıntı: hp_anka
Firma 4 ay içerisinde daha önce gönderdiği yöntemle size son faturayı göndermedi ise hiçbir ücret talep edemez. Eğer faturayı göndermemişse abonelik sözleşmeleri yönetmeliği de ilgili maddeyi bulup gerekçe göstererekhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresine e-devlet şifrenizle girerek şikayet kaydı oluşturun. -
biraz önce türknet den arandım borcum olmadığını alıcaklı olduğum söylendi
ı ban numaram istendi bende ilettim
son durumu burdan tekkrar yazarım -
-37 diyor zaten koyduğunuz ekran görüntüsündequote:
Orijinalden alıntı: ismetgg
biraz önce türknet den arandım borcum olmadığını alıcaklı olduğum söylendi
ı ban numaram istendi bende ilettim
son durumu burdan tekkrar yazarım
forumda iade alma linki paylaşmıştı turknet yetkilisi
oradan formu doldurunca iade ediyorlar sanırım -
Merhaba, hizmetinizi ve faturanızı inceleyebilmemiz içinwww.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz? -
merhaba müşteri hizmetleri tarafından arandım o ücret bana iade olması gereken ücretmiş Iban verdim sonuçlanmasını bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, hizmetinizi ve faturanızı inceleyebilmemiz içinwww.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
teşekkürler -
turknet 8 ay sonra para iadesi yaptı genelde e devletten herzaman kontrol ederdim borç varmı herhangibi bireye diye
ve hiç bir yere borcum yok
turknet 8 ay sonra para iadesi yaptı ve benden + puan aldı yaklaşık
5 yıl kullandım genel olarak sorun yoktu
şuan gördügüm kadarıyla sorun müşteri hizmetleri olmaması
umarım bunu çözerler insanlar (sorun çözülmesede)arayınca bir muhatap bulmak istiyor
bende dahil -
Merhaba, müşteri hizmetlerimiz bulunuyor. Bizewww.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hatlarımızdan oluşturulan tüm kayıtlara müşteri temsilcilerimiz arka planda inceleyerek, kontrol ederek ve sorunu çözümleyerek geri dönüş yapıyor.
Sizi tekrar aramızda görmek isterim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X