< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 6 Aralık 2024; 19:1:38 > |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (32. sayfa)
-
-
Kredi kartı onaylandı ama bir haftadır mobil uygulamada "hazırlıyoruz" şeklinde yazıyor. Bugün ayrıca kartınız hazırlanıyor mesajı geldi. Müşteri hizmetlerini aradım. Mobil uygulamadan takip etmeniz gerekiyor dedi.
-
20 günü geçti gelmedi benim, son 1 haftadır 2-3 günde bir dağıtıma çıktı mesajı geliyor ama kart ortada yok hala.
Agtnin kart kurye tarafı rezalet, Amazon kargoları sorunsuz geliyordu. -
Bonus yurtdışı kampanya daha avantajlı olmuyor mu?
-
temu'dan 2000 liralık alışveriş yapabiliyor musun? :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugtemu'dan 2000 liralık alışveriş yapabiliyor musun? :)
Sepette ürünler vardı vergi falan derken 2050 mi 2150 üstüne uyarı verdi, sonra düzenledilerse kampanya iptal konu kilit
-
Dün banka kartı ile kredi kartının AGT kuryeye verildiği mesajı geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*Kredi kartı onaylandı ama bir haftadır mobil uygulamada "hazırlıyoruz" şeklinde yazıyor. Bugün ayrıca kartınız hazırlanıyor mesajı geldi. Müşteri hizmetlerini aradım. Mobil uygulamadan takip etmeniz gerekiyor dedi.
-
N11 deki 9 taksit için getirfinansa başvurdum. Kart gelecek sanırım. Gelecek olan kart hesap kartı mı? Eğer öyleyse takstitli alışveriş için kredi kartı lazım. Ona ayrı başvuru mu yapılıyor? -
Sanal kartı nasıl oluşturdunuz? -
Uygulama içinden ayarlardan sanal kredi kartı oluşturdum.
-
Kredi kartını teslim almadan, sanal karta izin vermiyor. -
Ben başka bankadan 100 bin lira limit düşürmeme rağmen, 12 bin lira limit verdiler. Kredi notum çok iyi bu arada :)
Saçma sapan bir sistemleri var, aradım görüştüm yardımcı da olmadılar. Taksitler sonrası kapatırım kartı. Faizi de düşürdükleri an terk edeceğim bunları.
-
Bugün iki kart AGT kurye tarafından teslim edildi. Bu kadar hızlı teslimat beklemiyordum.quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Dün banka kartı ile kredi kartının AGT kuryeye verildiği mesajı geldi.
Alıntıları Göster -
Günlük faiz 950000 tl devlet güvencesinde mi burda -
GetirFinans, Fibabanka üzerinden hizmet vermekte. Fibabanka tarafındaki mevduat ürünleri de Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesi altındadır.
https://www.fibabanka.com.tr/mevduat/mevduat-sigortasi
Rakamlar ise şu şekildedir :
- 2024 yılı için 650.000 TL
- 2025 yılı için 950.000 TL
-
Merhaba devlet güvencesinde diye yaklaşık bir milyon civarı birikimi faiz oranını beğenip getir finans üzerinde günlük olarak tutmaya karar verdim. Ancak bugün kiramı ödemek için hesabıma girmek istediğimde politikalarımız gereği hesabınız kapatıldı iletişim merkezini arayın uyarısını gördüm.
Müşteri hizmetlerini aradım "banka politikaları gereği" hesabım kapatılmış ayrıntı göremiyoruz diyerek kapatacaktı tam o sırada içerideki param ne olacak dedim "içeride paranız mı var" dendi beklemem istendi bekledim sonra iban alıp talep kaydı oluşturuldu. Hesabım niye kapatıldı belli değil maaş günü maaşımı atarım günlük faiz ile para 1milyon olunca 10 bin alıp başka hesabıma atarım kullanımım bu şekilde. Dolandırılmış olabilir miyim dedim. Hesabınıza bakalım denildi bildirim attılar ama hesap kapalı olduğu için bildirim gelmedi hesap hareketleri de aynı şekilde. Sakinliğimi korumaya çalışıp birkaç kez daha aradım en son bir temsilci 5-6 bildirim attı (bildirimler geliyor ama getir ekranında takılıyor hesabım kapatıldığı için) sonrasında bana sms göndererek bu kısmı geçtik hesabımda benim dışımda bir işlem yapılmamış (%100 emin değilim tabi ki) para ilettiğim iban'a atılacak dendi. İki liranin peşinde koşarken kmh ile kira ödedik kendi param kim bilir ne zaman gelecek bana. 7 kez aradım tüm temsilciler aynı şeyi söylüyor, talebinizi aldık ama hesap neden kapandı göremiyoruz.
Bu kadar uzun yazmamın sebebi olayı tarafsızca anlatmaya çalışmak, amacım karalamak değil buraya para atarsınız ya da atmazsınız ama böyle bir olay yaşandı bunu bilerek işlem yapın devlet güvencesinde ancak hesabınız kapatılmazsa.
Edit: şikayetvar'a bir göz atın derim yalnız değilmişim aynı yöntemle başka hesaplara da çökmüşler
ekran görüntüsü:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur11a -- 11 Aralık 2024; 20:6:18 >
-
-
Uzun süre geçmiş üzerinden. Kapalı mı halen hesabınız?
-
açıldı BBDK sikayet yazacağım dedim yazdım da
Sanırım telefon görüşme sinde yanlış anlaşılma dan dolayı olmuş olabilir düşünüyordum. Dolandirilmaya karşı bir nebze guvenlik için hazır Kredi verme olmasın krediler şubeden yüz yüze görüşme ile olsun gibi söylemler de bulunmuştum. Dolandirilma kısmına takilinmis olabilir belki.. -
Arkadaşlar bu 350 TL hediyenin skt var mıydı bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X