Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: desparegas , TRexMystic Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
661
Cevap
82
Favori
87.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de bugün açıldı üye oldum, yukarıda yazdığım gibi görüntülü görüşme yapılmadan aldım kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Bende de bugün açıldı üye oldum, yukarıda yazdığım gibi görüntülü görüşme yapılmadan aldım kartı.
    Neye göre görüntülü görüşme şartı koşuyorlar bende anlamadım o zaman büyük ihtimalle yaştan kaynaklı istiyor olabilirler 65 yaş üstü gibi diyecektim ama şimdi yeğenim de müşteri oldu onda da görüntülü görüşme istemişler yani piyango kime çıkarsa misali ilerliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Eylül 2024; 14:52:50 >
  • Bende açıldı sistem.

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Bende açıldı sistem.

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
    Sadece sende değil herkese açıldı bugün itibariyle
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Kendimi özel hissedişim kısa sürdü :)

• Faydalandım, sanal kartla alışverişe 350TL'de yattı, paylaşan üyeye teşekkürler.

• Chembond kullanıcısına yanıt

alışveriş alt limiti var mı, ne harcarsan veriyor mu

• Herkese Selam denemek için başvurdum. Üyelik aşamaları;
    Uygulamadan bilgilerinizi doldurup başvuruyorsunuz hemen kurye hesap kartını getiriyor tek sayfa Ad-Soyad TCKN, Tarih ve imza atıyorsunuz. İmzaladığınız form ve Kimlik kartınızı sisteme fotoğraf çekip atıyor. Görüntülü görüşme yok direkt hesap aktif oluyor. Getir para alt limit yok onuda denedim.
    Bir miktar da bakiye hesaba ekledim görsellerden bakabilirsiniz.
    Pasif bakiye kaldırılır ise iyi olur.
    Transfer limitleri 1 milyon TL. Fatura ödeme yok gelecekmiş. Kredi kartı almadım zaten maximum kartım var.

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Alt limit yok. Direkt 350 geliyor.
  • pasif bakiye sonrası gerçek oran ne oluyor?

hesaplayabilen var mı

• Can851 kullanıcısına yanıt

İlkgetirfinanslı olmanın bir avantajını görürüz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: E006

İlkgetirfinanslı olmanın bir avantajını görürüz umarım

Bakalım umarım görürüz ama hiç zannetmiyorum
  • USAEA U kullanıcısına yanıt
    kurye eve gelip imza kimlik foto mu alıyor ayrıca? eğer böyleyse kalsın. Yıl olmuş 2025 hala bu şekilde hesap açma işlemi yapıyorlar ise 10 yıl geriden geliyordur bu sistem.
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey başvuruyu yaptım hemen akabinde kredi kartı başvurusu yaptım sizden kurye kimlik kartını görmek isteyecek yazıyordu kredi kartı başvurusu yaparken sonra başvuruyu yapar yapmaz 15 dakika içinde bana değil yakınıma teslim ettiler kartı ben dışardaydım yani imza falan yok kimi bulurlarsa teslim ediyorlar kartı

• N11de de kullanılıyor getirpara
  • 350₺ getir para nasıl alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 30 Eylül 2024; 19:30:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.