444 4 552 arayıp 2ye basın müşteri hizmetleri kaldırıyor |
Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025) (2. sayfa)

-
-
hangi konudaki kodlar hocam bahsettiğiniz ?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153549856
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Findeks puanı her gün 00:01'de güncellenmektedir. ( 3 yılı aşkındır paket kullanırım her gün değişmektedir. Algoritmanında çoğunu çözdüm gibi :)
Bankalar anlık çekmeyip belirli aralıklarla çekiyorlar veya siz kredili ürün başvurunca anlığa çeviriyorlar.
Ayrıca bankaların kendi puanlama sistemi de oluyor findeks puanıyla farklı bir çalışma yapıp puanı tekrar hesaplıyorlar.
-
Durup dururken puanım düşüyor belli bir seviyede seyretti bi süre sonra düşmeye başladı bu ay 70 puan birden düşmüş, ekstra kredi, limit açma kart alma falanda yok. Günü gününe ödeniyor kartlarım da toplam 47k taksitli borç gözüküyor o kadar, niye düşüyor bu meret durup dururken
kredi ve kartlarımı düzenli ödememe rağmen puan niye düşer ? 2kredi 4 kart var.1 tane kmh var.
-
Kk limiti %50 kullanmak bile etkiliyor. Birçok etken var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%5 kulanıyorum kredi kartını az kullanmakta mı etkiler acaba ?
puanın bir önemi yok benim için findeks bedava olunca bakıyorum sadece :)
-
çok etken oluyor az kullandığın zaman düşer kredi kartını yükseltirsen düşer düşürürsen düşer.. çok etken var onu ayarlamak imkansız ortalamanın üzerinde olunca zaten sorun yok bankalar nezdinde
-
hic kredi kullanmadiysaniz ya da son donemde cok fazla kredi kullanmissaniz ondan azalabilir.
hic kullanamdiysaniz, musait faizsiz masrafsiz kredi denk getirirseniz veya piyasaya gore dusuk oranli finansman bulursaniz artabilir. mesela gecen kuveyt turk'ten hepsiburadaya ozel 1,99 oranla 36 ay ihtiyac finansmani kullanarak alisveris yaptim. bunun gibi bir finansman olabilir
-
Benimki 1900 çıktı. Maşallah sanırım tüm kredi kartı verelim aramaları bu yüzden
.
-
-
Aylardır kartları döndürerek asgari ödüyorum notum 1900. Fakat borç limit oranım iyi.
-
1900 olanlardan tüyoları alalım
-
Kredi kartı limitini düşürünce düşüyor mu
Evet
Demek ondan anlamsızca düşmesi borç yok gecikme yok. Düşürmeyelim bari, ama o kadar fazla düşmesi de enteresan 100 120 puan düştü toplam 30k limit düşürdüm 5k bi 25k bi
Standart oran var bildiğim kadarıyla puanlar o şekilde hesaplanıyor. Ben kafaya takmıyorum artık :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X