Şimdi Ara

No Man's Sky, tüm platformlarda oynaması ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Hello Games'in yaptığı çok oyunculu hayatta kalma oyunu No Man's Sky, tüm platformlarda oynaması ücretsiz oldu. Son dönemde özellikle Starfield ile karşılaştırılan yapıma, Xbox, PC ve PS4&PS5 üzerinden ücretsiz olarak erişilebiliyor.

No Man's Sky, tüm platformlarda oynaması ücretsiz oldu

Kaçıranlar için yayınlandığı ilk günden bu yana sürekli olarak yenilenen No Man's Sky, yakın tarihte Omega güncellemesine kavuştu. Bu güncelleme, gezegenlerde görev desteği, yan görevler, yeni öğeler dahil olmak üzere çok sayıda yenilik içeriyor. Güncellemenin bir parçası olarak da oyunu hafta sonu boyunca ücretsiz oynayabileceksiniz.

Hello Games, deneme sürümünün sonlanacağı tarihi veya saati paylaşmadı. Ancak oyunun geçtiğimiz hafta sonu da ücretsiz olduğunu hatırlatalım. Dolayısıyla 26 Şubat Pazartesi günü sonlanması muhtemel. Bunun ardından oyuna devam etmek için satın almanız gerekecek.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu erişime açıldı: Peki haftaya ne var?

Ücretsiz deneme sürümüne ek olarak, No Man's Sky'ın büyük bir indirimle sunulduğunu hatırlatalım. Oyuna PS4&PS5 üzerinden 449,50 TL, Xbox veya Microsoft Store'da 85 TL, Steam'de ise, 29.99 dolardan ulaşılabiliyor. Ayrıca Xbox Game Pass'e dahil olduğunu da belirtelim. Peki No Man's Sky ücretsiz nasıl oynanır veya oynamak için nasıl bir sistem gerekiyor? PC kullanıcıları için gerekli adımlara ve oyunun sistem gereksinimlerine hemen aşağından ulaşabilirsiniz.

• Steam uygulamasını açın veya buradan indirin

• Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra No Man Sky Steam sayfasına gidin.

• Uygulama üzerinden "Play No Man's Sky Trial" seçeneğine tıklayın.

• İndirme işlemi tamamlandığında ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

No Man's Sky minimum sistem gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64-bit)

• İşlemci: Intel Core i3 3210 veya daha yüksek

• Memory: 8 GB RAM

• Graphics: Nvidia GTX 1060 3GB, AMD RX 470 4GB, Intel UHD graphics 630

• Storage: 15 GB

Kaynak:https://store.steampowered.com/app/275850/No_Mans_Sky/

• Dh'nin karakteri Mesut ve Erdi gittikten sonra yerlerde. Demek ki o iki değerli insan bu zamanların geleceğini gördüler ki kaçıp kurtardılar kendilerini. Editöre bak, 2 gündür haber başlıklarında sahtekarlık yapıyor. Bir tek steam, epic indirimleri ve amd 6000 serisi forum konusu için geliyordum. Bu şahıslar yüzünden onada gelmem.
  • Ya kardeş şu başlıkları yanıltıcı yazmaktan vazgeç ya... Dün de aynı şeyi yaptın, ne geçiyor elinize insanları ümitlendirip habere girince hayal kırıklığına uğratınca?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clickbait

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sahtekarca haber yapmayın sanki sürekli imiş gibi başlık atıyorsunuz.

• Tiksindirmeyin kendinizden. Kim yazdıysa leş gibi haber yapmış.

• Yalancılık çağın hastalığı

• Clickbait haber başlığı atmayı bırakın

• 3 arkadasa haberi okumadan paylaştıktan sonra gelen pişmanlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kalite düşüşünü hiç bozma DH.
    Yakında ana sayfa haberlerine tıklayacak insan bulabilecek misin, ona bile şüphe ediyorum.

• Tüm platformlar yazısı yazıp içerikde farklı yazmak nintendo platformunda indirimde ama haftasonu bedava oynması yok.

• Dh'nin karakteri Mesut ve Erdi gittikten sonra yerlerde. Demek ki o iki değerli insan bu zamanların geleceğini gördüler ki kaçıp kurtardılar kendilerini. Editöre bak, 2 gündür haber başlıklarında sahtekarlık yapıyor. Bir tek steam, epic indirimleri ve amd 6000 serisi forum konusu için geliyordum. Bu şahıslar yüzünden onada gelmem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten oyunun ismini de yanlış yazmış.

• DH nin geldigi hale bak yazık clickbait başlıklara devam et.

• Haber editörlerinin geldiği duruma bakın 

Oyunun adı da yanlış yazılmış 

• Durun bekleyin. 2 gün sonra PS6 yı çıkartacaklar, 3 gün sonrada ıphone 16 hakkında kimsenin bilmediği bilgilerin haberini yapacaklar.

• Clickbait yakışmıyor.

• Microsoft store indirimi ne zaman bitiyor

• iyi ki edblock sayesinde kuruş kazandırmıyorum size yoksa bu clickbait içime otururdu

• Tüm platformlar? Hani nerede Android hani nerede iOS? Şu konsol ve PC saçmalığını bırakıp telefonlara çıkarmalılar artık. Gelecek mobilde. Ben konsolu PC’yi cebimde taşıyıp canım sıkılınca istediğim yerde oynayamıyorum ki. Bir an önce bu saçma platformların sonunun gelmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.