Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel)
-
-
Hesaba girdi çıktı yapılsa sayılır mı ki? -
Bir temsilci ye göre bir gün başka temsilci ye göre bir ay kalmalı imiş
-
Herşey de olduğu gibi bunda da garabet ve muallak bir durum var ve bu durumlarda her zaman ne hikmetse bankalar haklı çıkıyorlar. -
Bana da gelmiş, hesaba 100.000 atıp geri çekicem, en azından denemiş oluruz.
-
Bana da geldi. 19 aralıkta 100k atsak hesaba oluyor diye anladım… -
Kampanya şartlarında şu kadar süre bankada kalacak diye hiçbir bilgi yok. Ben 100 binin gelmesi yeterli diye anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 23 Kasım 2024; 3:1:57 > -
20 aralıkta hesabınıza 100 bin atın bekleyin 23-27 aralıkta kodu alın.Geçen ay beymen gelmişti 2000 verdi bu ayda migros geldi.
Win-win hesap açıp oraya atarsanız %47 günlük faizdende yararlanabilirsiniz ben o şekilde yapıyorum -
Parça parça atınca kabul olurmu acaba -
Evde 2 kişiye gelmiş,19 aralikta 100bin tl yollayip,23 ü gibi çekicez bakalim ne olacak -
Bu kampanya bana gelmedi. Acaba telefonla müşteri hizmetlerini arayıp sorsak tanımlarlar mı? -
benimde 2 hesaba gelmiş.yollayıp çekelim deneyelim bakalım akbank iyi gidiyor.
-
bu uygulamaya msj gelenler katılıyor sanırım. ben katıldım juzdan uygulamasından katıldıgım kampanyalar bolumunde gozukuyordu fakat biraz once baktıgımda goremedım. aynı sekılde akbankın sitesinde de göremedim bizi mi kekliyorlar yoksa parayı yatırdık nasılsa diye.
-
kısa mesaj gelmemişti.
mobilden katılmıştım şimdi uçmuş kampanya.
müşteri temsilcisini arasak çare olurmu ?
-
Sms gelmedi. Mobilden katıldım. Kampanya hala duruyor. Hesaba 100k atmışmıydınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 27 Kasım 2024; 18:53:44 > -
bana sms ile geldi bu kampanya, uygulamadan da katildim. aralik 19da 100k atip deneyecegim, guzel kampanya acikcasi
-
Akbank mobil kampanyalar kısmın da, Avantaj ve kampanyala kısmında tümü ne tıklayın aşağı doğru inin orda gözükmesi gerek
-
20 Aralık rezerve -
bi bana gelmedi heralde şaka gibi gerçekten....
-
Bana da gelmiş. 110bin gönderip 45 günlük vadeli hesap açtım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
40 tane kelime oyunu 40 tane takla. Koskoca bankanın düştüğü hallere bak biraz kelime oyunu yapiyimda millet birşeyler yatirsin 3-5 tirtiklayalim çok ucuz ya gerçekten. Yaparsın abi kampanya şu kadar yatır su kadar ödül bitti gitti.Yok 3 üne kader yatirsaniz 5 ine kadar çekemezsiniz 5 ine kadar yatirrisaniz 7 sinde bilmem ne. Velhasıl altın hesabım vardı bugün onuda kapatıp bütün portfoyumu taşıyacağım 😁 |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- ziraat bankası prestij kart
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- enpara youtube premium
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- letgo güvenli ödeme
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X