Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Katılım Kasım ayı içerisinde yapılması gerekiyor olduğu için Aralık kampanyaları tanımlanmış uygulamaya ve Kasım kampanyaları kaldırılmış. Benim katılım 27 kasım olduğu için bugün gönderdiğim 100k işleme alındı. Kampanyanında karşılandığı teyidini aldım. Yalnız 23 Aralık'a kadar parayı çekmemeniz lazım dedi. Ben zaten %49,5'dan 32 güne bağladığım için sıkıntı yok. Ama at çek yapanlar kampanyadan faydalanamıyor haberiniz olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 2 Aralık 2024; 11:46:17 > |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (3. sayfa)
-
-
Bir şansımı deneyeyim parayı aktarayım o zaman teşekkürler -
Kampanya sayfasına girdiğimde Kampanya 2 Aralık 2024 itibariyle sona ermiştir yazıyor. 23 Aralık'a kadar para Akbank'ta kalacaksa çok da bir şey kaçmamış zaten.
-
Katılim bitmiş galiba,önceden katilanlar 6 aralığa kadar para yollarsa sorun olmaması lazim mantıken -
Parayı daha atmamıştım ben, o zaman yararlanamayacak mıyız anlamadım kampanya kaybolmuş -
Mobilden şu linke tıklayın. Kampanya uygulamada açılıyor direkt. akbank. com/migros2500 boşluğu silin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 2 Aralık 2024; 19:5:3 >
-
2 aralıkta bitti diyor katılma olmuyor -
MT yi aradım.
Kısa mesaj gelmeyen müşteriler katılsa bile hak kazanamaz dedi.
Bizde biraz tepki gösterdik.
Ona sor buna sor bekle vs. Tamam katılımınız göküyor sistemde dedi. Kapattık.
Fakat ben tabiki kampanyayı göremiyorum. -
"Kampanyanında karşılandığı teyidini aldım." demişsiniz.
Teyit mh tarafındanmı yapıldı yoksa sms vesairemi geldi -
müşteri hizmetleri, kampanyaya ne zaman katıldığını vs görebiliyor.
-
Son durum nedir hocam. Sms şartı varmı yoksa kampanyanın mobilden görünmesi ve katılım sağlanması yeterlimi. Boşu boşuna uğraşmayalım -
sms şartı varmış
kişiye özelmiş.
ben 28 kasımda kampanya katıldım.
bugünde hesaba para gönderdim.
sonrası anlattıgım gibi.
işlemi yap sonra mt'yi ara istersen.
-
SMS şartı varsa herkese kampanya gorulmesin o zaman. Bana SMS gelmedi ama mobil uygulamadan bildirim geldi -
Arkadaşlar sms şartı falan yok, bana da sms gelmedi uygulamada gözüküyordu. Aradım katılımınız mevcut, 100bin getirirseniz çeki alırsınız dediler. -
Arayarak teyit almak daha iyi o zaman kanıt olması için, ben de arayayım öyle yatırayım parayı -
Elbette hocam kaydınız var dediği an olay bitmiştir, sıkıntı olursa görüşmeleri inceleyin dersiniz olur biter .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripleseven -- 3 Aralık 2024; 9:56:1 > -
Mh sms şartı olmadığını kampanyaya katılımın yeterli olduğunu söyledi. -
Ben kampanyaya Kasım'da katıldım.
dün sabah saat 10'a kadar kampanya uygulamada görünüyordu.
Saat 10:00 diğer bankamda fon bozdum. Saat 14:30da Akbank'a atacağım. Bir baktım kampanya bitti yazmışlar
Boşuna fon bozdurduğum için stopaj yüzünden ve 1 günlük kazancım dahil 600 TL zarar ettirdiler.
Bir daha Akbank mı tövbe..
-
Evet gözüküyor bu linke basınca kampanya ama "katıl" a basınca işlemini şu anda gerçekleştiremiyoruz, sonra tekrar dener misin? Diyor. Bir türlü katılamadık şu kampanyaya. Müşteri hizmetleri sunmuyor kampanyayı. İyi bir kampanya. -
parayı ayın kaçına kadar göndermemiz lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X