Şimdi Ara

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
37
Favori
49.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akbank mobilde göremedim ben herkese gelmiş ben göremiyorm. tam olarak hangi kısımda arkaadaslar ?

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    Boşuna uğraşma. Eğer sms veya kampanyalar kısmında gelmemişse katılamazsın. Akbank kimi müşterilerine sunuyor, kimi müşterilerine sunmuyor. Her kampanya her müşteriye sunulmuyor malesef. Müşteri hizmetlerini de arayıp katılmak istiyorum dedim kampanya sanki bana da gelmiş gibi. Size kampanya tanımlanmamış katılamazsınız dediler. Sana sunulmadıysa katılamazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanyadan 20 Kasım- 6 Aralık 2024 tarihleri arasında kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlık getiren müşterilerimiz ödül kazanabilecektir.

Kampanyadan ödül kazanan müşterilerimizin kontrolü 20 Aralık 2024 tarihinde yapılacaktır. Bu tarihte yapılacak olan kontrolde müşterilerimizin kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlığı olmalıdır.

Parayı 20 Kasım 6 Aralık tarihlerinde getir, 20 Aralık taki kontrolde hesabında olması gerekir diyor. İkisi aynı anda nasıl olacak? 6 Aralık a kadar parayı yatır 20 sine kadar dursun anlamı da çıkıyor. 6 Aralık a kadar yatır çek 20 sinde tekrar yatır anlamı da çıkıyor. açıkçası sürpriz bir kampanya ne olacağı belli değil. 19 unda yatırırım 20 sinde çekerim derseniz o zaman ilk maddeyi sağlamamış oluyoruz. Çünkü kampanya tarihlerinde getir diyor parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slickman -- 28 Kasım 2024; 0:30:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• slickman S kullanıcısına yanıt
    Ben 20 Kasım-6 Aralık arasında kampanyaya katıl diye anladım(yani mobilde kampanyalar kısmına katıl diyeceksin) ben 20 aralıkta para yatıracağım, artık gelirse kısmet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt

Sağolun , dediğiniz gibi bakınca gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank efendide mevduatım hep sıfır. Migros'ta kullanmalık 100 TL tanımlamış bana..
    Anladığım kadarıyla parası olana 2.500 TL parası olmayana da 100 TL

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Beymen bana da gelmişti şartları sağlamama rağmen çeki vermediler siz nasıl alabildiniz

• Garanti olsun diye 32 gün vadeliye koydum %49 dan

• balci1987 kullanıcısına yanıt

Bende aynısını yaptım

• cetinodinson kullanıcısına yanıt

20sini beklemeyin bence şartlar değişmiş sanırım 6 aralığa kadar getirmek gerekiyor diye anladim ben

• Bende çıkmıyor maalesef. Akbank mobil ve juzdana baktım. İzmirden erzincan kaç saat sürer acaba. Böyle bir kampanya tanımlamışlar bana. Kaçırmak istemiyorum

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel)

Kampanya öncesi dönem derken 19 Kasım'da hesapta bulunan miktarın üzerine ek 100bin TL mi getirmek gerekiyor. Örneğin benim 13 Kasım'da hesabımda 300bin TL vardı ama transfer ettim 0 kaldı. 19 Kasımda 0 TL vardı. Kampanya öncesi dönem ne oluyor sizce.

• gabriel+ kullanıcısına yanıt
    20 Kasım öncesi kampanya öncesi demek. Yani 20 Kasım öncesi hesapta ne kadar olduğu önemli değil 20 Kasım 6 Aralık arası 100 bin yatır 20 Aralık a kadar dursun şeklinde anlıyorum ben kampanya şartlarından

Bende 20 kasım-6 aralikta kampanyaya katilim yapmak gerektiğini,20 araliğa kadar da hesaba 100bin tl transfer etmek gerektiğini ve 23 aralikta da kodu almamız gerektiğini anliyorum hocam,pek net değil şartlar

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan 20 Kasım- 6 Aralık 2024 tarihleri arasında kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlık getiren müşterilerimiz ödül kazanabilecektir.
    Bu maddeye göre 100k ilavenin en son 6 aralık tarihinde varlıklara yansıması gerekiyor.
    Kontrol 20 aralık yapılacağı için 20 aralığa kadar durması gerekiyor.
    Kupon 23 aralık verileceğinden getirilen varlığın 23 aralığa kadar bekletilmesinde fayda var.
    Ben en son haliyle böyle okuyorum

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi dün müşteri temsilcisiyle konuştum aynı şeyleri söyledi sonra okuyunca kampanyayı 6 kasıma kadar hedefi tamamlayıp serbest hesap açıp parayı orda günlükte tutacağım ( taki kodu alana kadar)

ilk hoşgeldin faizi % 47 imiş bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum yada 32 gün vadeli faizde olabilir...

• Kampanyadan 20 Kasım- 6 Aralık 2024 tarihleri arasında kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlık getiren müşterilerimiz ödül kazanabilecektir.

20 kasım öncesi, şartlarda belirttiği kampanya öncesi dönem oluyor.Örneğin 19 kasımda hesapta 100.000 varsa buna ek 100.000 daha getirmek gerekiyor.Özetle kampanya döneminde hesapta 200.000 bulundurmak gerekiyor. @gabriel+

• Kampanyaya katılım sağlamıştım ancak şuanda ne Akbank mobilde ne de juzdanda gözükmüyor. Sizlerde gözüküyor mu?

• tripleseven kullanıcısına yanıt

Bende de gözükmüyor para aktaracaktım siz söyleyince baktım gitmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.