< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros Çikolatalarda 1 Alana 1 Bedava
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
toblerone iyi fiyat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30₺ indirimle birleşti toplamda 12 çikolata 38₺ye geldi süper fırsat teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi çikolata aldin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patiswiss aldım bende birde çocuklar da Ülker in Antep fıstıkli aldi iyi fiyat gerçekten avmde millet talan etmişti resmen reyonu
o nerden geldi ?
-
-
-
Migros çöktü. Canlı yardıma bağlanayım dedim sıranız 156 diyor. Naptı millet
Teşekkürler kadir kardeşim...
-
-
Migros yine migrosluğunu gösterdi. Fındıklı çikolata yerine sütlü çikolata getirmişler. Ben hayatta sütlü çikolata yemem ki. Zevkime niye karışıyorsunuz hayret
Adamlar şu dönemde kampanya yapıyor da yaranamıyor. Elini verene kol yok mu şeklinde davranılıyor. Şaka gibi gerçekten.
-
Temiz iş yapsınlar. Arasınlar şu model yok şu model var kabul eder misiniz iade mi olsun diye.
Ayrıca kampanya olsun olmasın adamlarla yaşadığım belki 10.sıkıntıdır. Misal 170 gr cips istemişim adam getirmiş 117 gr. 1 kg muz istemişim adam getirmiş 750 gr. Trajikomik.
sepette seçiyorsun zaten, kafalarına göre getirdilerse haklısın. ortadaki seçiliyse aramazlar
-
bizim migrosu şikayet ede ede düzelttim aylardır hiç eksik hata yok, çikolatalarda hatasız geldi.
sıkıntı yaşıyorsanız sürekli migrosa şikayet yazın onlar düzeltir
reyondaki ürünler satılmayınca sktler yaklaştıkça stoklar dönmeyince, canları da isteyince nasıl da şak diye %50 fiyat kırabiliyor firmalarımız enflasyon bir anda uçup gidiyor helal olsun
özellikle atıştırmalık,bisküvi çikolata tarzı ürünlerde satışlar ciddi azalınca seve seve nasıl indirim yapıldığını görüyoruz. iyi fırsat olmadıkça bu tarz zaruri olmayan harcamaları kesmek en mantıklısı, böyle kampanyaların devamı gelir umarım.
-
Magazadan fiziki olarak 12 tane sutlu kare aldim. Kasiyer sınır yok dedi. Sanaldan ise 6 dan fazlasini ekletmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu seçenek Migros Sanal Market'te var. Migros Hemen'de yok. Sanal markete göre getirselerdi haklısın. Ama Migros Hemen'de bana sepette sorulmadığı için kendi zevklerine göre getirme hakkı da yok. Migros Hemen'e o seçenek konulmuyorsa beni arayıp rızamı almak zorundalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
reyondaki ürünler satılmayınca sktler yaklaştıkça stoklar dönmeyince, canları da isteyince nasıl da şak diye %50 fiyat kırabiliyor firmalarımız enflasyon bir anda uçup gidiyor helal olsun özellikle atıştırmalık,bisküvi çikolata tarzı ürünlerde satışlar ciddi azalınca seve seve nasıl indirim yapıldığını görüyoruz. iyi fırsat olmadıkça bu tarz zaruri olmayan harcamaları kesmek en mantıklısı, böyle kampanyaların devamı gelir umarım. |
Olsaydı paylaşılırdı hocam, eski konuları up'lamaya gerek yok. |
Adamlar şu dönemde kampanya yapıyor da yaranamıyor. Elini verene kol yok mu şeklinde davranılıyor. Şaka gibi gerçekten. |
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- ccleaner pro key
- qnb maaş kampanyası
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kazanan akbanklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X