Tüm Bisküvi,Kek ve Gofret Çeşitlerinde 3 AL 2 ÖDE (Migros Sanalmarket)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
migros hemen de ilk 3 siparişe 60/20 indirim var birleştirebilirsiniz.
ayrıca 15/7 cips indirimi de gelmiş
-
kasadan almak lazım en ucuz ürünler düşüyor sadece, hemen'de 3 adet sınırı var bir işe yaramıyor pek
-
İşin gıcık tarafı sepete eklediğin ürünlerden fiyatı düşük olanı bedava veriyor.
Mesela tanesi 5 lira olan bir üründen 3 tane alıyorsun,
Tanesi 1 lira olan üründen 3 tane alıyorsun, sepette 1 liralık ürünün ikisini siliyor.
O yüzden markete gidip, yarı ayrı alıp ödemeyi tek tek yapmak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ignitemigros hemen de ilk 3 siparişe 60/20 indirim var birleştirebilirsiniz.
ayrıca 15/7 cips indirimi de gelmiş
Kod mu var 60/20 için otomatik mi düşüyor?
-
Ana ekranda yszıyor ama otomatik düşmüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynen farklı tutardaki ürünleri bir arada almayınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Profesor
Ana ekranda yszıyor ama otomatik düşmüyor.ilk siparişte düşer
-
İlk siparişte 60/20 var ... Sonraki siparişte yok ...ayrıca ilk 3 siparişte teslimat ücreti yok ...
Demin aldım. Çok can sıkıcı. Kasiyer her 3'lüyü ayrı ayrı almazsak indirim olmayacağını söyledi. Kasayı açıyor, 3 tane geçiriyor, parayı alıyor. Sonra aynısı bir daha. Baktım olmayacak hepsini bir arada geçirelim dedim. Migros neden böyle yapmış ya da kurallara neden yazmamış anlamadım.
Esasında kasiyer sizin yararınıza söylemiş. Toplam 18 ürün alırsanız kasa otomatik olarak fiyatı en ucuz olan 6 ürünü bedavaya verecek. Kasiyerin dediği şekilde yapılması daha mantıklı. Ben ozmo ve dido aldım bu yöntemle yaptım.
-
Evet, sağ olsun öyle yapmak istedi ama 2 tane geçirdikten sonra ben istedim hepsini birden geçirmesini. 4-5 tane daha 3'lü vardı. Kasiyeri uğraştırmak, milleti bekletmek olmazdı. Önceki kampanyalarda hepsini birden geçiriyorduk ne güzel.
3 yıllık hesabım var hiç sipariş vermedim ama 60/20 yok ödeme adımına kadar geldim kupon çekerimde de gözükmüyor. Sanırım eski olduğu için.
Hayır, sıkıntı hissetmenize sebep olan ya kasiyerler ya da diğer müşteriler. Hata sizde olmadığından bir müşteriden laf işitirseniz Migros personeli gerekli bilgiyi aktarıp diğer müşterileri ya varsa jet kasaya yönlendirmeli ya da yeni kasa açmalarını rica etmeli, ne kasiyerler var en ufak ricanızda, şımarıklığınızda üzerinize yürüyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0AEB06AB0
Demin aldım. Çok can sıkıcı. Kasiyer her 3'lüyü ayrı ayrı almazsak indirim olmayacağını söyledi. Kasayı açıyor, 3 tane geçiriyor, parayı alıyor. Sonra aynısı bir daha. Baktım olmayacak hepsini bir arada geçirelim dedim. Migros neden böyle yapmış ya da kurallara neden yazmamış anlamadım.
Ben bu tür durumlarda birkaç kişiye sıra verip yüreğimi rahatlatıyorum, sonra sistemde sıkıntı yoksa ürünlerimi alıp ödememi yapıp çıkıyorum çünkü her şeyi aklımda tasarlıyorum önceden...
Bir de bazı günler her şey "akarken" bazı günler öyle şeyler oluyor ki o zaman çok sıkılıyorum, medeniyet yok işteMesela 1 ürün sıkıntı çıkarıyor veya ne alsam yere düşüyor, çok kötü hissediyorum gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 10 Ekim 2020; 14:48:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hemen bakman lazım
-
Dido maximus zuber albeni vs bar kategorisi de geciyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: mat2000İşin gıcık tarafı sepete eklediğin ürünlerden fiyatı düşük olanı bedava veriyor.
Mesela tanesi 5 lira olan bir üründen 3 tane alıyorsun,
Tanesi 1 lira olan üründen 3 tane alıyorsun, sepette 1 liralık ürünün ikisini siliyor.
O yüzden markete gidip, yarı ayrı alıp ödemeyi tek tek yapmak lazım.
koskoca MIGROS'un böyle mini çakallıklar peşinde koşmasına feci gıcık oluyorum..
Eti Burçak Yer Fıstık Ezmeli Bisküvi 5,50'den x3 = 16,50 TL tuttu..
McVitie's Tam Buğdaylı Sütlü Çikolatalı Bisküvi 4,25'den x3 = 12,75 TL tuttu..
toplamda 9.75 indirim beklerken 8,50 indirim yaptı..
bu alışverişte benden 1 lira fazla kazandın da ne oldu sayın MIGROS?
bi sürü insan arkada sırada beklerken aldıklarımızı kasadan ayrı ayrı geçirelim insanları daha uzun süre bekletelim tamam sen iste yeterki.. özellikle pandemi takviminde kocaman markete bak mahalle bakkalı gibi üçün beşin hesabını yapıyoo piii rezil
-
Aynen öyle ama onlar öyle yaparsa bende bekletirim.
3 farklı üründen üçer tane aldım.
Her ürünün üçünü kasadan geçirdim, indirimi yaptı, ödedim. Sonra diğerini, sonra diğerini...
Bu şekilde ben istediğimi aldım ama koca Migros'un böyle basit düşünmesi hoş değil.
Bakliyatta ikinciye %50 indirim kampanyasında aynı ürün için yapabiliyorlar ama bunda işte böyleler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
İşin gıcık tarafı sepete eklediğin ürünlerden fiyatı düşük olanı bedava veriyor. Mesela tanesi 5 lira olan bir üründen 3 tane alıyorsun, Tanesi 1 lira olan üründen 3 tane alıyorsun, sepette 1 liralık ürünün ikisini siliyor. O yüzden markete gidip, yarı ayrı alıp ödemeyi tek tek yapmak lazım. |
kasadan almak lazım en ucuz ürünler düşüyor sadece, hemen'de 3 adet sınırı var bir işe yaramıyor pek |
Benzer içerikler
- unify parfüm erkek yorum
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim çiğköfte fiyatı
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X