Şimdi Ara

Hepsiburada Seçili süpermarket ürünlerinde 2.ürün bedava oluyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
6
Favori
11.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iptal edildi
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    bütün çaylar iptal edildi.
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    bak dostum sence bunlar gelirmi. önce başka satıcıya aktardılar onlarda iptal etti

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/168682/(795e5663-4d3e-4f10-b4ce-cdb3d87b47a0.jpeg, 1080, 2340, C4604F)[/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

benim hepsi iptal edildi. ne yapayım ben şimdi. şşkayet vara yazacam önce

Benimkiler de iptal THHye verecegim ben satici hepsiburada kimine gonderip kimisine Göndermediği icin vereceğim thhye normalde vermem ama bu yaptıkları yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krc58 kullanıcısına yanıt
    taslağı banada gönderde bnde aynen yazayım ben yazacam şimdi önce şikayet vara sonra thh ye
  • Hepsiburada ve Trendyol kendilerini bir kez daha ispatlamış oldular.

• İptal edilenler kaçar adet sipariş verdi, benim toplam 4 adet iptal edilmemiş daha

Edit; Benimkide iptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 6 Şubat 2021; 15:41:53 >
  • Benim çaylar kargoya verilmiş

• Benimkileri iptal etmiş ücret kartınıza geri ödendi mesajı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Oflu kardeşimiz de OFtan almayıp Hepsiburadadan alıyorsa Ofçay ı iyi etmişiz yillik stok tamam  

Alıntıları Göster

Ben çay almadım, diğer ihtiyaçları aldım.

Çayı doğrudan fabrikadan alıyoruz, yaş çay karşılığında, fiyatı yine aynı oluyor ama yaş çay verirken yüksekten alıyor öyle olunca.

Ama fiyat iyiydi yani, ihtiyaç olsa alırdım. Yada buradan yüklü alıp yerel bakkallara satsan yine kârım olurdu. Ama değmez, ihtiyacı olanlar alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 6 Şubat 2021; 16:0:45 >

• arkadaşlar çayı iptal edilenler şikayet vara versinler beni aradılar 85 tllik hediye çeki tanımladılar
  • Haydaaaa, çaylar iptal edildi şimdi.
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Beni aramadılar 2×2 çay aldım 2 sini iptal ettiler ardından 4 çay a çevirmişler şimdide onuda iptal etmiş karta iade etmiş
  • [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/535052/(d1b314b1-ad57-4de3-a9d9-d8f2082223a1.jpeg, 1080, 2198, BB6356)[/simage] bu şekilde olmuş
  • [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/535052/(54bd473e-6024-4201-a0de-70ff6dc6cdde.jpeg, 1080, 2198, BB6356)[/simage]
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    bendede aynısı oldu 2 şer paketli satılandan 3 tane aldım. o iptal olmuş başka satıcıya aktarmışlar o da iptal etmiş, şikayet yazdım şikayet vara thh ye vercem diye yarım saat sonra aradılar, 85 tllik hediye çeki verdiler bende aldım :)
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilde resimler gösterilemiyor bilginiz olsun
  • Çaylar benim de iptal, diğer ürünler yollandı. Hiç yakışmadı hiç, thhye başvuracağım ilerleyen saatlerde

• Bu arada whatsapp den yazdım 10 TL çek tanımyalım dedıler.
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığınız metni burdan paylassaniz biz de istifade etsek ya da özelden yollasaniz çok makbule geçer ...benim de 6 paket çay iptal edildi... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.