Şimdi Ara

Telegram dünyanın en popüler ikinci mesajlaşma uygulaması oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telegram dünyanın en popüler ikinci mesajlaşma uygulaması oldu
    Telegram, Facebook Messenger'ı geçti ve WhatsApp'ın ardından dünyanın en popüler ikinci mesajlaşma uygulaması oldu. Platformun yaratıcılarından Pavel Durov bu müjdeli haberi, Fortune dergisinden alınan verilerle tamamlayarak paylaştı.

Ayrıca Bkz.Instagram yeni özelliğini kullanıma sunuyor: Kanallar

Pavel Durov: Rakiplerimiz endişeli

Grafikte görüldüğü gibi, WhatsApp'ın küresel mesajlaşma payı %44 iken Telegram'ınki %31'e uşamış durumda ve bu fark giderek kapanıyor. Facebook Messenger ise %21'lik bir pazar payına sahip. Pavel Durov kendine ait Telegram kanalında konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Telegram dünyanın en popüler ikinci mesajlaşma uygulaması oldu
    "Son beş yılda Telegram, Facebook Messenger'ı geride bırakarak en popüler bulut tabanlı mesajlaşma uygulaması haline geldi. Telegram şu anda WhatsApp'tan sonra ikinci sırada ve her geçen yıl aradaki farkı daraltıyor. Rakiplerimizin endişe duymasına şaşmamalı."

Kaynak:https://t.me/durov/206

• Bir zamanlar Whatsapp derdim ama iş gereği yaklaşık 6 aydır Telegram kullanıyorum ve bence Telegram çok daha iyi. Bir mesajlaşma uygulamasının yanı sıra sosyal medya platformu gibi birşey. Gruplar kanallar haber içerikleri vs. baya dolu. Ayrıca anonimleşebilmek de önemli. Şirket içi gruplarda ast üst şikayetlerine ve mobbinge maruz kalmamak için kimliğinizi gizleyebiliyorsunuz.

• Umarim kisa sure icinde 1. Olurlar ve kullanici dostu cizgilerini bozmazlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanım olarak çok öndeler ama whatsapp daha yaygın, insanlar farklı bir uygulamaya geçmek istemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten öne çıkanlardan oldu

• Çok iyi umarım whatsapı ezer geçerler

• 1 numara olması uzun zaman almayacak.

• Telegram yarı mesajlaşma yarı haber portalı ve sosyal medya uygulaması gibi güzel özelliklere sahip.Çoğu insanın keşfedemediği özellikler ve whatsapın insanlar nezlinde bir alışkanlık olması telegramın yaygınlaşmasının hızını durduran bir etken.Whatsapda kendisini geliştirmemesi,ağırdan alması telegramın popülerliliğini artırmasına yol açıyor.

En nihayetinde yazılım teknolojisi geliştikçe insanların alışkanlıklarıda değişiyor zaman içinde.Bundan 15 yıl önce facebook popülerken şimdi tik tok moda.Telegramında bu yönden önü açık zira gelişimlere kapalı bir yazılım değil.

• Benim için en iyi olan Whatsapp.Telegram ne yapsa bir Whatsapp etmez

• Bir zamanlar Whatsapp derdim ama iş gereği yaklaşık 6 aydır Telegram kullanıyorum ve bence Telegram çok daha iyi. Bir mesajlaşma uygulamasının yanı sıra sosyal medya platformu gibi birşey. Gruplar kanallar haber içerikleri vs. baya dolu. Ayrıca anonimleşebilmek de önemli. Şirket içi gruplarda ast üst şikayetlerine ve mobbinge maruz kalmamak için kimliğinizi gizleyebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram ekstra özellikleri sebebiyle sevildi fakat kapitalizm etkisiyle bu özellikleri yavaş yavaş paraya dökmeye başladı Ekstra özellikleri ücretsiz ya vermiyor yada sınırlı veriyor Bu son kullanıcı için hoş değil keza rakibin tamamen ücretsiz Ek olarak reklam görmüyorum whatsapp'ta fakat anlamsız reklamlar var telegramda Son olarak biraz daha sadeleştirilmiş bir arayüz daha fazla yeni kullanıcı çekebilir kanımca

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    aslında WhatsApp tan daha iyi ama WhatsApp kalıplaşmış insanlarda artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da güvenli değil. Varsayılan olarak uçtan uca şifreleme yok.

• Sürekli kullanan var mı ? iyi mi uygulma ?

• Özgür platform olması güzel.

• Denemek lazım aslında , alternatif olması iyi rekabet artar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.