Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapalı kutu olarak kalmasın. Açıp naftalin falan kullanın :D
    www.vatanbilgisayar.com
    MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB+STAR WARS JEDI FALLEN ORDE DELUXE EDITION OYUN KONSOLU - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-x-1-tb-star-wars-jedi-fallen-order-oyun-konsolu.html
  • Neyseki yemedin :)))
    Şaka bir yana stok yakinda biter biz bunu alirken dolar 5.83 dü şuanda 5.98 bandında, tavsiye yeri değil burasi ama bu fiyata kacirilmamasi gerektiğini düşünenlerdenim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joog kullanıcısına yanıt
    Ürünün linki değiştiği için bitti sanmışsınız ama stokların bitmediğini anlayınca lafı çeviriyorsunuz :)

Üstelik Vatan'da stokların bu kadar uzun süre ardından bitmesi de sürpriz olmaz. Önemli olan da orası değil zaten. Konsolun son döneminde talebi playstation a göre nispeten daha az olan xbox ın fiyatını kademeli olarak düşürmesi sürpriz olmaz. Yani Vatan kampanyası bittikten bir süre sonra Teknosa ya da Mediamarkt gibi sitelerde farklı bir paketin daha da ucuza çıkması muhtemel.
  • Süre olarak söylerseniz daha uygun olur. Yani ne zaman ne kadar ucuz olacak. Sizin söylediğinize göre 2000 kadar inecek. Çok net söylüyorum 2000 seviyelerinde bu cihazi göremeyeceksiniz önümüzdeki 3 ay için konuşuyorum.
    Linkin güncel olanini ben görmüştüm zaten..

• Süre konusunda bir şey söylemem mümkün değil nitekim Microsoft'ta çalışmıyorum ama hem Playstation hem de Xbox tarafında yeni konsollar ve fiyatlandırmalar ortaya çıktıktan sonra büyük indirimler görebiliriz. Sonuçta hem Sony hem Microsoft önümüzdeki dönemde sadece konsol değil (PS Now ve Gamepass gibi) online servisler satmak için de yarışacaklar. O nedenle oyuncuları daha bu jenerasyon sona ermeden kendilerine bağlamak isteyeceklerdir (bknz. bu kampanyayla 2-3 senelik Gamepass alan kullancılar). Söylendiği gibi, PS5'in Şubat sonunda duyurulması gibi bir durum olursa, Mart ayı gibi indirimler başlayabilir.

Ayrıca, Star Wars'lu paket Amerika'da 500 dolar, Avrupa'da 500 eurodan satışa çıkmışken uzunca bir süredir %30-%40 indirimli satılıyor yurtdışında. TR'de büyük ihtimalle Microsoft'un doğrudan satış kanallarına bağlantısı olmadığı için biraz gecikmeli görüyoruz indirimleri. Sonuç olarak, insanlar uzun süre bu indirimleri gördükten sonra ne yurtiçinde ne yurtdışında daha yüksek fiyatlara bu konsollar kolay kolay satılmaz. Bu noktada Microsoft'un yapabileceği en akıllı iş, kademe kademe insanlardan verebilecekleri en yüksek parayı koparmak. Yani önce 2500 fiyat koymak, sonra belki başka bir oyunla 2250 e satmak hatta tahminen sadece konsolu 2000'in altına satmak. Önceki mesajımda da dediğim gibi zaten oyunun liste fiyatını çıkarınca Microsoft konsolu neredeyse 2000 tlye satmış oluyor. Yani fiyatın 2000 seviyelerine inmesi pekala mümkün.

Konsol ihtiyacı olan, bir tek sömestr tatilim var diyenler zaten alsın güle güle kullansınlar ama inanın alıp da kampanya bitince yüksek fiyattan satarım diye işin ticaretini yapacaklar pişman olurlar.

• braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Oyun fiyatını konsolun toplam tutarından çıkarıp konsolu bu fiyatlara satıyor demek mantıklı değil.
    Size oyun lisansı olarak yansıtılan parayla XBOX kampanyalı oyun hediyelerinin XBOX'a maliyeti arasında ciddi uçurumlar var.
    Bu konsolu yeni duyuruları geçiyorum, yeni konsol çıksa bile 2000 TL altında Türkiye garantili görme ihtimalimiz yok diye düşünüyorum.
    Alıp almama konusunda kararsız kalanlarda "daha düşer belki" diye bekleyenler varsa bir an önce alsınlar.
  • Tabii ki doğrudan oyunun fiyatını paketin fiyatından çıkarmak doğru değil ama bu paketi satarken Microsoft'un (ve genel olarak firmaların) yaklaşımı biraz değişik olur. Nitekim olay oyunun Microsoft'a maliyetinden ziyade müşteriye maliyetiyle ilgili. Microsoft bu paketi satarken diyor ki: müşteri bu pakette oyunu 468 tlye sayıyor ve konsol için 2031 tl vermeyi göze alıyor. Yani Microsoft açısından bu paketi alanlar konsol için 2031 tlyi uygun bulan müşteriler. Daha ortada yeni konsollar yokken indirim miktarı yurtdışında zaten %40 ları görmüş durumda. Yeni konsolların duyurulması ve okul dönemleri vs nedeniyle yavaşlayacak satışları arttırmanın yegane yolu yeni indirimler olacaktır. Bu noktada da Microsoft zaten konsola 2031 tl vermeyi göze alanlanlara konsolu sattığı için sonraki hedefi konsola 2000 tl altında vermeyi göze alanlar olacaktır. Tabii 'olacaktır' diyorum ama benim söylediklerim ekonomi teorisindeki rasyonel firma davranışlarına dayanan öngörüler.

Bende zaten Ps4 pro olduğu için acelem ve dolayısıyla beklesem de herhangi bir kaybım yok. Dediğim gibi konsol ihtiyacı olanlar, ne olur ne olmaz diyerek eşeğini sağlam kazığa bağlamak isteyenler alsınlar tabii ama sanki bu fiyatların altına düşmesi imkansız gibi yaklaşımlar da doğru değil. Sonuç olarak ben fiyatlar şu sürede şu kadar düşer gibi kesin bir söz söylemiyorum ama insanların panik yapıp illa bu kampanyada satın almak zorundalarmış gibi hissetmelerini de istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 31 Ocak 2020; 16:8:54 >

• Link uçmuş ama fiyat devam ediyor.
    www.vatanbilgisayar.com
    MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB+STAR WARS JEDI FALLEN ORDE DELUXE EDITION OYUN KONSOLU - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-x-1-tb-star-wars-jedi-fallen-order-oyun-konsolu.html

Ama Gamespass ve EA Access hediyeleri 1 ay yazıyor , 36 ay değil miydi bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

Link uçmuş ama fiyat devam ediyor.

Ama Gamespass ve EA Access hediyeleri 1 ay yazıyor , 36 ay değil miydi bunlar?
    1 aydı.
  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Ben yine 2031 Tl'yi vermeyi göze alanlar diye baktıklarını düşünmüyorum. Burada hediye mantığı konsolun fiyatını gölgelemek ya da alıcıya tutarı hoş göstermekten başka bir şey değil. Ama görüşünüze de saygı duyuyorum.

Sıklıkla indirimden önce ufak bir bindirim sonra bir indirim gören vatandaşlar olarak; bu tutarın gerçek bir indirim olduğunu düşünüyorum.

Bir indirim görünce bir şeyi almak isteyenlerin genel olarak bu huylarını düzeltmesi gerekiyor zaten.
    Ancak bekleyen için "bana göre" fırsat.
  • Söylediklerim benim orijinal görüşlerim değil, bizatihi ekonomi kitaplarında yazan hususlar. Burda önemli olan insanların bütçelerine göre davranmaları ve bu zor zamanlarda üç kuruş da olsa paralarının hesabını bilmeleri. Mesela ben bütçeme baktım, Ps4 promu satıp One X almayı düşündüğüm için, kendime 2000 tl gibi bir sınır belirledim. Başkası için bu sınır 2500 ise beklemeden gidip alsın zaten.

Sonuç olarak tekrar altını çizeyim, bu paket 2500 e satılıyorsa kısa zaman zarfında One X'in 2000 in altına satılması önünde de herhangi bir engel yok.
  • 1 Aylık EA Access key'i çıkmadı benden. Çıkan var mı?
  • HBKocabiyik kullanıcısına yanıt
    Oyun kodunun hemen altında, aynı kağıtta.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda haklisiniz zaten x kaliteli o kadar donanim bilgim var ufak bir ayrinti var ben onu demek istedim Ps kalitesi oyunlarinda yani oyunlar ps ye gore grafik optimizasyon yapiliyor. One s ve x kendi grafik karti ile bunu guclendiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nako8 kullanıcısına yanıt
    Est. hocam bilgisizliğinizden dem vurmadım. Sadece S ve X kullanmış biri olarak siz çok fark olmadığından gerek yok yazdığınız için belirttim. S ve X arasında grafik olsun, oyun akışı olsun gözle görülür derecede çok fark var. S upscale yapıyor doğrudur X çoğu oyunda Native 4k veriyor.
  • hayatımda hiç xbox kullanmadım oynamadım da,standart oyuncuyum playstation da pes fifa oynarım şimdi bu satılan xbox en son çıkan cihaz mı playstationa göre geri bir yönü var mıdır,alırsam pes fifa oynarım başka bişey oynamam beni uzun süre götürür mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Sadece pes ve fifa oynayacaksanız uzun süre götürür. Eğer evinizde 4K TV yoksa One S’e de yönelebilirsiniz.

• Amazon.de tüm vergiler dahil 450.73 Euro yani güncel kur ile 3000 TL yapıyor.
    Ürünü Vatan söğütözü şubesinden aldım ancak kutusunu henüz açmadım.

90 TL de bu alışverişten dolayı bonus kazandım.
    Kullansam mı kullanmasam mı düşünme aşamasındayım.
    1 sene kullansam sonra satsam çok zararım olur mu acaba?🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 1 Şubat 2020; 19:16:45 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi kararsız kalmıştım ve aldıktan sonra belki iade ederim diye bir gün bekledim. Sonradan en az 3 yıl daha güncel oyunları oynamaya devam ederim diye kutuyu açtım. İyi ki daha beklemeden açmışım, grafikler 4k da muhteşem ötesi. Bence aç oyna nereden baksan yeni konsolun çıkmasına 7-8 ay var ve Star Wars Jedi oyunuyla birlikte fiyat bu kadar iyiyken bekleme daha fazla.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Yeni nesilde eğer tek konsol gelirse One X kendi kategorisinde fiyatını korur. Yeni konsol pahalı gelecek ama MS bir güçlü ve bir zayıf konsol çıkarırsa zayıf olanın fiyatı düşük olacağından One X de ona göre cazipliğini kaybeder 2.elde. Zira zayıf olan bile bu nesle göre iyi olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.