Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bu Fiyata Kaçmaz Xbox Series S + 2. Kol Satın Al 3 Aralık 2021 19:12 1 1 Bu Fiyata Kaçmaz Xbox Series S + 2. Kol Yurt dışından getirdiğim Xbox Series S konsolumu satıyorum. Çok temiz kullanılmış olup 3 aylıktır. Yanında hiç kullanılmamış 2. kol hediye edilecektir.Gönderici ödemeli olarak Yurtiçi Kargo veya Aras Kargo seçenekleriyle kargo yapılacaktır.Yeni ekran kartı satın aldığım için konsoldan bilgisayara transfer oldum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Kutu içerikleri ve ayrıntılı resimleri alıcısına Whatsapp üzerinden ulaştırırım, ilanı yazdığım sırada konsol yanımda değildi eklemiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP 15s-fq2045nt (2N2N8EA) i3-1115G4 16GB 3200Mhz RAM 256GB M.2 SSD XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 Ekran Kartı