Şimdi Ara

XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 Ekran Kartı

29 Ekim 2021 incehesap.com faturalıdır.

MESH kasa ile temiz kullanılmıştır ve orj kutusu ile gönderici ödemeli olarak gönderilecektir.

Model yükseltmek için satıyorum.

Ciddi alıcılar PM atabilir, resimler anlaştıktan sonra Whatsapp üzerinden detaylı olarak gönderilecektir.

Yakın zamanda 2 ekran kartımı forum üzerinden sattım. Aynı zamanda bu hafta içinde XBOX Series S satışını yine foruma gerçekleştirdim.

Paketleme ve gönderim konusunda çok titizim. Referanslardan bunları da ayrıntılı bir şekilde okuyabilirsiniz.

Herkese hayırlı satışlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba hocam, öm attım.

• Alıntı

metni:
    29 Ekim 2021 incehesap.com faturalıdır.MESH kasa ile temiz kullanılmıştır ve orj kutusu ile gönderici ödemeli olarak gönderilecektir.Model yükseltmek için satıyorum.Ciddi alıcılar PM atabilir, resimler anlaştıktan sonra Whatsapp üzerinden detaylı olarak gönderilecektir.Yakın zamanda 2 ekran kartımı forum üzerinden sattım. Aynı zamanda bu hafta içinde XBOX Series S satışını yine foruma gerçekleştirdim.Paketleme ve gönderim konusunda çok titizim. Referanslardan bunları da ayrıntılı bir şekilde okuyabilirsiniz.Fiyat12250 TL XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 Ekran Kartı

XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 Ekran Kartı

Fiyata Revize şart nedeni ise ; Türkiye cihazı sıfır isme faturalı 2 yıl Türkiye garantili ve vade farksız taksitli 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.