Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RX 7700 XT AMD RADEON POWERCOLOR FIGHTER 12G OC Ekran Kartı Satın Al 20 Aralık 2024 17:02 1 1 RX 7700 XT AMD RADEON POWERCOLOR FIGHTER 12G OC Ekran Kartı Arkadaşlar merhaba,Ekran kartı 2 Yil Türkiye garantili. 01.04.2024 Fatura tarihlidir - İncehesap. 1 hafta kullanıp kaldırdım.1080p ve 2K ultra ayarlarda her oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Aşağıya 1080p de ortalama fps techpowerup sitesi bencmarkını da ekledim.(marka sapphire fps ler markalar arası aynıdır malum)Fps testi alıcılar gelip yapabilir. Temiz sorunsuz sessiz soğuk çalışan bir karttır. Kozmetik olarak yeni kart olduğu için sorunsuzdur.Referanslarım mevcuttur, forum içi dışı birçok alışverişim olmuştur, Alacak arkadaşa hayırlı olsun.Üst model 4K 120Hz oyun oynamak için 7900 xT aldım , o yüzden kartı satışa çıkardım.Pendik Çamçesmeden veya Test ederek Gebze Adem Yavuz Mahallesi'nde elden teslim alabilirsiniz .Herhangi bir takas düşünmüyorum!! kart, laptop, pc , ps, motor... teklif etmeyiniz.Fiyat: 16000 TLEkran kartı özellikleri sayfasıhttps://www.techpowerup.com/gpu-specs/powercolor-fighter-rx-7700-xt.b11390Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul, Tuzla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RX 7700 XT AMD RADEON POWERCOLOR FIGHTER 12G OC Ekran Kartı [SATILDI] SATILDI !!! intel i7 10700Kf Nvidia RTX 3060 Ti ASUS TUF G Z590 Wifi 16Gb RAM 1 Tb Nvme PNY 1TB USB Bellek 3.1 SSD 420MB/s Taşınabilir Portable Çeşitli AMD Anakartlar Kapalı Kutu Türkiye Garantili ASUS 3 Yıl ***