Şimdi Ara

Amazon’da Xbox Series S oyun konsolu ve Xbox oyun kolu indirimde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon’un 22 Temmuz’a kadar sürecek Prime Day kampanyası başladı. Kampanya boyunca çeşitli ürünlerde kısa süreli büyük indirimler yapılıyor. Xbox Series S ve Xbox Controller 9. Nesil’de kısa süreli indirim başladı.

Amazon'daki Flaş Fırsatlar stoklarla sınırlı olduğu için ürünler kısa sürede tükenebilir. Tüm kuponların alınması durumunda ara ara kontrol ederek siparişini iptal edenlerin yerine satın alma fırsatı yakalayabilirsiniz. İndirimlerden yalnızca Prime üyeleri yararlanabiliyor. Ayda 39 TL'ye Prime üyeliği başlatabilirsiniz.

Xbox Series S 512 GB: 12.999 TL

Microsoft Xbox Series S 512 GB oyun konsolu, 3 Aylık Game Pass hediyesi ile birlikte 12.999 TL’ye satılıyor. Microsoft Türkiye garantili konsolun fiyatı, ithalatçı garantili versiyonların bile altına inmiş durumda.

Satın almak için: Xbox Series S 512 GB + 3 Ay Game Pass

Ayrıca Bkz.Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlar

Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil: 2.264 TL

Microsoft’un Xbox Series S| X, Xbox One konsolları, Windows, Android ve iOS ile uyumlu çalışan en yeni nesil kontrolcüsü olan Xbox Wireless Controller 9. Nesil’in beyaz renkli versiyonu 2.264 TL’ye düştü. Microsoft Türkiye garantili olarak son ayların en düşük fiyatına indi.

Satın almak için: Xbox Wireless Controller 9. Nesil Beyaz

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• 2070'li PC alınca oyunları bedava mı veriyorlar? Neredeyse her platformda dolar olmuş , yüzüne bakmayacağınız oyunlar150-200 bandında , düzgün bir oyun almak isteseniz 750 tl gibi en düşük fiyatları görüyorsunuz! Series S alınmaz ama Series X kesinlikle alınır. 309 ?'ye Gamepass - 300 ?'ye Ubi alınıp (oynanmak istenen oyun varsa) dertsiz tasasız kullanılır.

Eskiden oyun fiyatlarından dolayı PC kesinlikle ilk tercih sebebiydi ama artık fiyatların hemen hemen aynı olmasından dolayı albenisi kesinlikle kalmadı.

Microsoft Store ve Epic Games üstü halen oyunlar iyi lokal fiyatlandırmayla satılıyor. Konsol aldığınız zaman üyelik almak *zorundasınız*, PC'de bir gereksinim değil. Sadece online oynamaya erişim için yılda en az 2.000 TL bayılmanız gerek.

Yılda 3.600 TL üyeliklere az değil bu arada. Ubisoft'un son 10 yılda çıkarttığı tüm oyunları indirimde yakalarsanız bu fiyata denk gelir en basitinden. Ki bir oyun sepeti yaparım 3.600'e, inanamazsınız.

2026'ya kadar Gamepass'ım var benim mesela, aldığımda çok ucuzdu. Mantıklıydı üstüne aldığımda. Şu an aynısı denemez

Xbox 2019-2022 civarı üyelik fiyatı yüzünden albenisi vardı. Aynısını söylemek zor şu noktada.

Ki zaten konu Series S hakkında. Series S'in 365 GB depolama limiti, USB ile diskten oyun oynayamama meselesi, Gen 8 oyunları Xbox One S ayarında oynatması, RAM Pool'unun belirgin şekilde az olması gibi meseleler konsolun uzun vadede pozisyonunu da şüpheye sokuyor

• Alinir mi cevap

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    Konsol ihtiyacı varsa kesinlikle alınır. 2 sene önce 6000 tl ye almıştım, şimdinin fiyatına göre bedava.

• Series S alınmaz. X alınır. Ama o da alınmaz. Vazgeçtim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13k'ya ikinci elde 2070'li bir sistem falan dizersiniz. Gerek yok konsollara. Üyelik fiyatları zamları ve gold-ultimate trick kalktığından beri konsolların albenisi gitti.

1 metre ötemde Series S var, bunu ben söylüyorum

• amanhem kullanıcısına yanıt
    2 sene önce dolar kuru 13.5tl falandı. Dolar bazında fiyatı hala aynı, hatta daha ucuz şu an.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    2070'li PC alınca oyunları bedava mı veriyorlar? Neredeyse her platformda dolar olmuş , yüzüne bakmayacağınız oyunlar150-200 bandında , düzgün bir oyun almak isteseniz 750 tl gibi en düşük fiyatları görüyorsunuz! Series S alınmaz ama Series X kesinlikle alınır. 309 ?'ye Gamepass - 300 ?'ye Ubi alınıp (oynanmak istenen oyun varsa) dertsiz tasasız kullanılır.

Eskiden oyun fiyatlarından dolayı PC kesinlikle ilk tercih sebebiydi ama artık fiyatların hemen hemen aynı olmasından dolayı albenisi kesinlikle kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kol fiyatı iyi mi sizce ?

• Yigit315 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı gayet makul. Mart ayında yeşiline 2.100 vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaİrMaN -- 16 Temmuz 2024; 22:58:49 >
  • Microsoft Store ve Epic Games üstü halen oyunlar iyi lokal fiyatlandırmayla satılıyor. Konsol aldığınız zaman üyelik almak *zorundasınız*, PC'de bir gereksinim değil. Sadece online oynamaya erişim için yılda en az 2.000 TL bayılmanız gerek.

Yılda 3.600 TL üyeliklere az değil bu arada. Ubisoft'un son 10 yılda çıkarttığı tüm oyunları indirimde yakalarsanız bu fiyata denk gelir en basitinden. Ki bir oyun sepeti yaparım 3.600'e, inanamazsınız.

2026'ya kadar Gamepass'ım var benim mesela, aldığımda çok ucuzdu. Mantıklıydı üstüne aldığımda. Şu an aynısı denemez

Xbox 2019-2022 civarı üyelik fiyatı yüzünden albenisi vardı. Aynısını söylemek zor şu noktada.

Ki zaten konu Series S hakkında. Series S'in 365 GB depolama limiti, USB ile diskten oyun oynayamama meselesi, Gen 8 oyunları Xbox One S ayarında oynatması, RAM Pool'unun belirgin şekilde az olması gibi meseleler konsolun uzun vadede pozisyonunu da şüpheye sokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 16 Temmuz 2024; 23:14:10 >

• 1TB olsa belki...

• Çok ucuzmus ya Amerika'da 200 dolar burda 13000 lira ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrolcüyü kaçırdık 2800 TL'ye çıkmış fiyatı eski nesille devam ederim bu fiyata almam mantıklı olmaz.

• Konsollar gereksiz cihazlar. Hiçbirine para verilmez. Eskiden exclusive zorbalığıyla satıyorlardı cihazları, artık o da bitmek üzere. Exclusive oyunlar pcye de geliyor. Tak pcyi televizyona bir de controller yapıştır. Al sana konsolun yaptığı işi çok daha iyi yapan ve özgürlük sunan bir oyun ortamı.

• Sırf elde joystickle koltuğa uzanıldığı için bile konsol alınır arkadaşlar.

PC de koltukta oturmaktan beli boynu omzu ağrımayanımız kaldı mı ki ?

Para sıkıntınız yoksa alınır bedavadan hallice ultimate yapıyorduk 3 senelik daha devam ediyorsa alınır rahatlıkla.

Oyun için konsol iş için PC..

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Evet pc de oyunlar bedava bi ton oyunum var hiçbirine kuruş para vermedim epic verdi amazon verdi ubisoft verdi aynı oyunları oynamak için xboxta satın almam gerekti

Hiçbiri olmasa torrent var steam deck aldım 1.5 ay önce bu sürede 17 tane oyun bitirdim cihaz hariç cebimden kuruş para çıkmadı

• Korsan etik değil hocam :)

Demek ki ben ve benim gibi "Kerizler" olmasa , oyunlar satın alınamayacak ve sizde o oyunları ne Epic'ten ücretsiz olarak sahip oalcaksınız ne de Torrentten indirebileceksiniz. Bizlere bir teşekkür borcunuz var :)

• Oyun sepeti derken boş zaman bulup hazırladığım bir liste yaptım. Çoğunu şahsi olarak bitirdiğim, fiyat olarak da en ucuz gördüğüm yerlerden aldım. Yeni bilgisayar oyunlarına başladıysanız, arayacak oyun bakıyorsanız liste böyle.

• Gamepad  2.519 TL gözüküyor. Tekrar düşermi yoksa bittimi temelli olarak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.