Merhaba forumda bir cam balkon başlığı olmadığını farkettim. Kendim yaptırtmak için araştırmalarımda farklı yerlerden çok değişik fiyatlar aldım. Cam balkonlarla ilgili en büyük problem su sızıntıları olmasına rağmen firmalar bununla ilgili garanti vermeye pek yanaşmıyorlar. 2024 Aralık itibariyle aldığım fiyatlar; 1 metre için 3,5 ile 7,5 bin tl arası. Şehir olarak izmirdeyim. 7500 tl fiyat veren fiyat Albert genau bayisi, standart 8 mm'lik tek camlı hepsi. Eğer çift ısıcamlı istenirse neredeyse ikiye katlanıyor fiyatlar, metresi 8-9 binden başlıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 18 Aralık 2024; 2:13:12 > |
Cam balkon - Genel danışma/tartışma konusu.
-
-
Ben de bu dönemde cam balkonumu yenileyeceğim, çok eski bir sistem var ve çok fazla su geliyor... rüzgarın etkisiyle yağmur karşıdan gelince alt tarafta mekanizmanın geçiş yerlerinden giriyor. Aslında 2. el cam balkonlardan da bahsedildiğini duydum ama bu konuda fazla bir bilgi yok ve uyan bir tane denk getirme sorunu var... eğer mekanizma öncekinden daha yüksekse üzerindeki cam da kullanılamıyor, templerli camlar kesilemiyormuş... toplamda maliyetin yarısı camlara gidiyor. eğer balkonun üst tarafına ilave bir parça konmuş olysaydı, yani camın yüksekliği kurtarıyor olsaydı üzerindeki camları tekrar kullanmak mümkün olabilecektir. yaklaşık 14 mt.kare cam balkon için 39.500 TL fiyat aldım, bu bilinen markalardan değil, aluminyum firmalarından birinin üretmiş olduğu profil kullanılarak yapılacak olan bir sistem, garanti de yapan usta :) allah uzun ömürler versin ki garantisi devam etsin... :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X