Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Şöyle bir durum var. Bilirsiniz belki otogarlar batakhane yerler. Irkçilik gibi olmasin ama otogarda kürt olmayan kişiler sadece yolcular :) . O durumda kendimi savunma fırsatim vardi. Adem elmasi, cinsel organ gibi hassas yerlere vurup 5 kişiyi etkisiz hale getirebilirdim. Fakat saldiran 5 kişi haricinde kenarda saldırmaya hazir 15-20 kişi daha vardı. Ve bıçaklanma gibi ihtimaller yüzünden saldırmamayı tercih ettim.

Yaşadığın olaya gram üzülmedim. Haketmişsin sen

5 kişi sana saldırıyor ve senin elin armut topluyor şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tamam işte adam binmiş bir kere, 2 de bir başka firmayla gitseydin demenin hiç bir amnası yok, şimdi asıl olay bu haysiyetsizlere nasıl parasal yönden zarar verilebilir? hocam ayrıca metroya hiç inanma ben o elamanın işten çıkarıldığını düşünmüyorum, sonuna kadar mahkemeye gidin, gerekirse dhden bişeyler toplarız, böyle terbiyesiz bir kesime haklarınızı lütfen yedirmeyin
  • Adım gibi eminim sana darp olayını yapanlar daha önce bu suçu zilyon defa yapmışlardır.

Eğer imkanınız varsa sonuna kadar bu şahıslar ve firma üzerinde hakkınızı arayın. Arayın diyeceğim ama biliyorum ki bu işten karlı çıkan firma ve o it sürüsü olur. Siz ise boşa uğraştığınız zamanla kalırsınız. Umarım yanılırım
  • Hocam o gürüntülere ulaşmanı mümkün mü? Bir şekilde ulaşabilirseniz sosyal medyada yayalım, her türlü desteği bu yönde sağlayabilirim
  • mac00 M kullanıcısına yanıt
    Kimi kime şikayet ediyon metroda akp tvde akp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sene 2010 falan sanırım İstanbul da metro turizmin Samandıra tesislerinde böyle bir olaya şahit oldum. Bütün metro turizm çalışanları bir adamı tutup tesisin ortasında dovuyorlardi araya girip ayırdım. Hatta sonradan adamın astsubay olduğunu öğrendim kavgayı ayırıp 155i aradım. Metro turizmin Samandıra tesislerinde böyle bir olay olduğunu söyledim bu tesisin nerede olduğunu sordular

İstanbul'u bilmediğimi söyledim tamam dediler. Ben otobüsüme binip gittim sonra olay ne oldu bilmiyorum. Ama gecen gün dahi bindiğim metro turizme artık bu olaydan sonrası binmem bindirmem akrabami.

• kardeş ne beklion bura tr
  • Zerre üzülmedim, sinirlenmedim senin için. Bile bile lades olmuş. Umarım mahkemeden haklı çıkarsın ve maddi manevi zararını karşılatırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Yuksek sesle muzik dinledigi halde nasil bir uslupla konusabildiniz? O yuksek sesle sizi nasil duymus olabilir? Ayrica o kadar kisi tarafindan dovuluyorsunuz muhakkak birisi mudahale eder. Biraz celiski var gibi.

Yüksek sesle müzikten kastım 10-15 liralık bilgisayar hoparlöründen çıkan ses, telefon hoparlörüyle nerdeyse eşdeğer. Normal bir insan sesi gayet o sesi bastırır ve duyulmamasına imkan yok. Benim kastım duyulduğu halde cevap verilmemesi. Umursanmamamız. Ortamı görmediğiniz için böyle düşünebiliyosunuz gayet doğal. Orası deplasman hocam. Işığı gören geldi zaten. Ordan birisi çıksa arada kalcak. Dayak yerken video açın diye bağırdım ama duyarlı vatandaşımızdan 1 kişi bile sağolsun çekmedi.
  • Sende patlatacaktın buna şöyle iki tane sağlam sallasaydın keşke olmadı hassas yerine sağlam vurup madam olarak yaşamına devamını sağlayabilirdin şahsın 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Yuksek sesle muzik dinledigi halde nasil bir uslupla konusabildiniz? O yuksek sesle sizi nasil duymus olabilir? Ayrica o kadar kisi tarafindan dovuluyorsunuz muhakkak birisi mudahale eder. Biraz celiski var gibi.

Yüksek sesle müzikten kastım 10-15 liralık bilgisayar hoparlöründen çıkan ses, telefon hoparlörüyle nerdeyse eşdeğer. Normal bir insan sesi gayet o sesi bastırır ve duyulmamasına imkan yok. Benim kastım duyulduğu halde cevap verilmemesi. Umursanmamamız. Ortamı görmediğiniz için böyle düşünebiliyosunuz gayet doğal. Orası deplasman hocam. Işığı gören geldi zaten. Ordan birisi çıksa arada kalcak. Dayak yerken video açın diye bağırdım ama duyarlı vatandaşımızdan 1 kişi bile sağolsun çekmedi.

Gecmis olsun diyeyim o zaman. Ama 10 15 tl fazla verin daha iyi firmalarla gidin ben hep oyle yaparim.

• artık şu 3.kopru olayından sonra biraz daha fazla hatta daha düşük fiyatlara uçak bileti alıp yolculuk ediyorum eskiden 9-10 saatde yaptığım yolculuk 12saat sürmeye başladı. kıç ağrısı diz ağrısı birde çalışmayan palavra dan wifiniz sizin olsun

yemişim otobüsünüzü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocatıve

Yapılan yanlış.Kürt kökenli biri olarak söylüyorum umarım gereken cezayı alırlar.Fakat dikkatimi birşey çekti niye Kürt diye insanları aşağılıyorsunuz ? Size saldırandan ne farkınız kaldı, geneleme yaparak ? Sanırım olay hiç anlatığınız gibi değil,dayağı hakk etmissiniz.

Hocam bazı arkadaşlar tarafındanda yanlış bi anlaşılmaya yol açmış. Öncelikle tamamen vatanını ve bu vatanın her karış toprağında yaşayan vatandaşları ayırt etmeden kardeşim gören birisiyim. Anlatmak istediğim şey doğu kökenli arkadaşlar birbirlerini gurbette korumasıyla ve öz kardeş görmeleriyle bilinir. Kültürlerinden dolayı böyle yetişmiş insanlar. E haliyle orda hemşerisi bir olay başlatmışssa sorgusuz sualsiz yardımcı olacaktır. Üstü kapalı bu durumu anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşılmaya yol açmış.

Olay tüm detaylarıyla anlattığım gibi. Gidipte olayı kendi fantezi dünyama göre değiştirip mahkemede haksız çıkacağımı bile bile neden bu kadar emek vereyim ?

• Metro turizmde 3 yil otobus soforlugu yaptiktan sonra ne kendim biniyorum neden tanidiklarimi bindiriyorum.eski personel olarak biz bile biktik onlardan.zaten esenler otogarda metro ile ilgili neler dondugunu ben cok iyi biliyorum

• Arkandayız.

• Ula İstanbul'dan Edirne'ye yürürüm yine de metro turizme binmem. Manyak mısınız heyecan mı arıyorsunuz bilmiyorum ki...
  • göze almışsıncılar gelmeden dicektim ama gelmişler geç kaldım

• Metro turizm kurumsal değil. Genelde şahıs arabalarını kullanıyolar. İsmini kiralıyo bi nevi metro. Bu sıkıntılar da ondan oluyo. Ama kardeşim dayak da yemeyin. Bitane de siz vurun. Böyle şerefsizlerin yaptıkları yanına kalmasın.

• İnşallah mahkemede haklı çıkarsın da, zararını kat be kat karşılarsın umarım.
  • Benim öyle boğazımı sıkacak, o an o sinirle ne yapardım artık bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.