Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir anlamadigim su, bu sirket hakkinda sayisiz sikayet var, hatta hepimizin bildigi gibi hostun bayan yolcuya yaptiklari, tacizler, siddet girla giderken halen otobusleri tam dolu oluyor. Ankarada astiye haftanin en az iki gunu giderim, her seferinde metronun otobusleri agzina kadar yolcu doludur.

Bu kadar sikayetlerin ayyuka ciktigi bir firmanin halen ful kapasite yolcu tasiyor olmasi da gercekten ilginc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu olayların başını metronun çekmesi sanırım hep sicili bozuk elemanları ucuza çalıştırıyorlar bende bir kez tatil seyehati için kullanmıştım otobüs büyük koltuklar fazla olduğu için normal şekilde dizim sıkışmıştı sığmıyordum yani. Önümdede bir bayan oturuyordu. Ben uyurken bayan sanırım koltuğu yatırmaya çalışmış arkada ben sıkışmış bi vaziyette olduğum için ise koltuk yatmamış. Daha sonradan muavinden yardım istemiş. Sanırım bayan benim dizimin engel olduğunu anlamamış ilk bindiğinde otobüsten yakınıyordu büyük ihtimal koltuk bozuk gibi düşündü. Muavinde kel her yeri dövmeli kaşlarını kazıtmış biri idi. Uyurken birden dizlerim kırılıcak gibi hissettim o tepkiyle yerimden fırladı bu muavin bayam söyleyince gaza gelicek ki koltuğu tüm gücü ile dizimin üstüne yatırdı. Benim uyandığımı ve ona baktığımı görünce sert bir şekilde bana baktı sanki suçlu benmişim gibi.

Hocam whatsapp ihbar hattı ile haberlere videoyu atın dikkatlerini çekeceğinizden eminim. Hayırlı forumlar geçmiş olsun hocam. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu çürümüş ülkede kokuşmuş adalet sistemi anca baklava çalan çocuklara 7 yıl hapis verebilir... Ne kimsede akıl kalmış nede vicdan

• Devlet koruması altındadır Metro. Ona göre tercih yapın. Mağduriyet yaşadığınızda sizi haksız çıkarabilir yargı.

• Bu olayı sosyal medyada duyuralım, yayalım arkadaşlar. Yaptıkları yanlarına kalmasın. Metro Turizm kullananda kullanmasın artık. Diğer sitelerde hesapları olan arkadaşlardan rica edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 3 Aralık 2017; 1:30:4 >
  • Bunca şikayete rağmen şu firmanın hala en büyük olması, esenler otogarını babasının çiftliği gibi işletmesi akıl alır gibi değil diyesim geliyor ama sonra buranın Türkiye olduğunu düşününce herşey normale dönüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Edirne CHP belediyesinin halka armağanı tüm otobüs hatlarını ,otogarı metroya ihale ederek insanları bu şekilde mağdur etti ,ayrıca biletlerde 45 tl olmuş hayırlı olsun

• Memleketime gideceksem Türk hava yolları > Anadolu Jet > Pegasus > Ulusoy > Ali Osman Ulusoy olurdu.

Metro tamamen rezalet önüne geleni personel diye alıyorlar.

Çok uzak durulacak bir firma eğer memleketinize ait bir şirket varsa önceliğiniz o olmalıdır ucuzluktan ziyade biraz pahalı olsun ve konuyu açan arkadaş gibi rezalet yaşamayın.
  • Herife gerekli ceza şirket tarafından verilmiş (işine son vermişler) daha niye şirketi kötülemeye çalışıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Herife gerekli ceza şirket tarafından verilmiş (işine son vermişler) daha niye şirketi kötülemeye çalışıyorsun ?

Çalışanlarını iyi denetleyip işe almadığı için olabilir mesela.. Sence çalışanın işine son verilmesi yeterli bir ceza mı bu yaşadıkları için yani? Zaten tek sorun yaşayan bu arkadaş değil daha neler neler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Devlet koruması altındadır Metro. Ona göre tercih yapın. Mağduriyet yaşadığınızda sizi haksız çıkarabilir yargı.

Devlet demeyelim hükümet koruması altında. Mevcut hükümet devlet değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Herife gerekli ceza şirket tarafından verilmiş (işine son vermişler) daha niye şirketi kötülemeye çalışıyorsun ?

İnsani dinden imandan çıkartma sanane metro turzim den babanın firması mı sana ne. iyice alıştınız birilerinin bir yerlerini yalamaya onları sebepsiz kollamaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van_Exel

İşte Edirne CHP belediyesinin halka armağanı tüm otobüs hatlarını ,otogarı metroya ihale ederek insanları bu şekilde mağdur etti ,ayrıca biletlerde 45 tl olmuş hayırlı olsun

Esenler otogarı nı da chp verdi değil mi?

Samsun otogarını da chp verdi değil mi?

Sen uyuşturucu ticaretinden iceri atılan metronun patronu nu reis sen büyüksün deyip yalakalık yaptıdiye hapisten kurtaranlara laf et.

Bir sor bakalım o otogar ihaleleri nasıl oluyor. Nilüferi ulusoyu kamilkoç u taşlatan onlara bir gram ekmek yok diyen mafyalara nasıl karşı koyulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Aralık 2017; 7:33:51 >
  • geçmiş olsun kardeşim. senin bu yaşadıkların Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde adaletin olmadığına bilmem kaç yüz bininci örnektir.

Suçtan zarar gördüğünü ispatlayabilmek bile ayrı bir sorun mesele dert ?

Bir insanı darp etmenin, fiziksel veya psikolojik şiddet uygulamanın cezası ağır olsa böyle olabilir miydi ?

Sonra gidiyorsunuz malum partiye oy veriyorsunuz.

İşlerine geldimi 1 gecede milletvekili maaşına zam yapıyorlar kendileri dokunulmaz oluyor

Neden 1 gecede gariban halkın huzur içinde yaşaması için hukuk kurallarını yenilemiyor düzenlemiyor önlem almıyorlar. Bunu bi kendinize ve Akp li tanıdıklarınıza sorun.

Sonra sandığa gidin oy atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp_1147 -- 3 Aralık 2017; 7:13:48 >
  • %100 müşteri hatası.

• Çok kötü bir durum yaşamışsınız geçmiş olsun.

Bence sunacakları teklif et, aksi halde hukuki yoldan kazanımlarımı alamıyorsun ..

Cezai yönden ceza davasında sonuna kadar gidebilirsin

• Geçmiş olsun. 2 kişiyimi indiremedin metroya bindiysen haketmişin gibi yorumları dikkate almayın çünkü bunları yazanlarında o pisliklerden pek farkı olduğunu sanmıyorum. Aralarından birini bıçaklardım gibi bir yorum bile en çok beğeniyi alan yorumlardan olmuş anlayın nasıl bir devirdeyiz.

Olayın peşini bırakmayın ne çıkar bilmiyorum ama denemek gerek sonuçta hala hukuk diyebileceğimiz şeyler azda olsa var.

• Gerçekten üzücü bir durum geçmiş olsun.
  • Su firmaya binip hala rezalet basligi acanlar herseyi hakediyor. Yahu kardesim bu firmayi yok say. Metronun kapandigini farz et. Metro yoksa ne b.k yiyeceksen onu yap. Diyelim ki sadece metro kalmis ve bilet satmak icin bir kere opecez dediler. Baska firma yok diye opturtecek misin kendini...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.