Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro kullanan bir sürü insan var tutupta bu insanlara salak muamelesi yapmaya kalkmayın. Hakediyor diyenlerin benim gözümde saldıranlardan farkı yok.

Biriside bana 4-5 kişi dalsalar birini bıçaklarım demiş. Sen birini bıçaklarsın öteki o bıçağı alır sana sokar. Bıçak taşımak çözüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Aralık 2017; 9:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun, bende benzer bişey çok eskiden yaşamistim. Allah belasını versin böyle insanların. Meclistekiler hergün kavga edeceğine kanunları nasil daha iyi hale getiririz diye düşünsünler.

Son durum nedir hocam bu arada? Anlamadığım polis neden direk kamera kayitlarini istemedi?

Birde o eleman işten çıkarıldı demişler, işte sosyal devlet anlayışının ne kadar boktan olduğunu görün, simdi o eleman işsizlik maaşı ve sosyal yardım alacak devletten.. üstelik dayak attığı adamin vergisinden...

Bu yüzen liberalizm!

• Tutamadım yazmıcaktım ama neyse...

Arkadaş yanında bayan var diye horozlanmışsın gidip posta koymuşsun adama elkol yapıp bağırmış bilgisayara filan tıklamışsın o dilekçede naif bi şekilde bilgisayarı tıkladım yazıyo diye öyle olcak hali yok basbaya suçlusun karşındaki de insan elbette hata yapıcak ne posta koyuyosun adama döverler tabi duzgunce çözsene işini 4 numaraya oturmaz 34 e otururdun değmişmi hava atmaya halende daha egodan neler yapıyosun burda tipe bak anca forumda bebeleri gazlayabilirdin böyle zaten bu hikayeyle onuda yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 3 Aralık 2017; 9:44:44 >
  • Bu olay oradaki görevlinin yapısıyla alakalı değil. Metro nun yapısı bu şekilde. Kullananlar bu riskleri kabul etmiş oluyor. Bu tarz firmaları kullanmak sadece kendinize değil bütün tüketicilere zarar veriyor

• Metro'dan 1-2 kez bilet aldıktan sonra hiç kullanmadım. 60 liraya Kamil Koç 2+1'den tek koltuklu bilet alıyorum keyfime bakıyorum resmen. Koltuk daha geniş, daha rahat.
  • Amlada sütsünüz be arkadaş geçiremedin mi sende bir iki tanesine. 20 yaşında bebe duvara yapıştırıyo bir şey yapamıyon mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro ile alakalı tonlarca şikayet varken neden halen inatla metro tercih edilir anlamakta zorluk çekiyorum, arkadaş dövülmüş tabiki tasvip etmiyorum;ama ya suratına masti yapılsaydı, ya muavin tarafından başka şekilde tacize uğrasaydı ? Ya otobüs on numara yağı kullanıp yansaydı ve içindekileri de yaksaydı, lütfen bineceğiniz otobüs firmasını iyi araştırın.
  • Çok geçmiş olsun. Arkadaşlar lütfen sadece başlığı okuyup yorum yapmayın. Arkadaşımız konuya dair herşeyi yazmış. Tekrardan yazdırıp bilgi karmaşası yaratmaya gerek yok aynı şeyleri neden yazsın.

Kalitesizlik gözler önünde devletin bu tarz firmalara halen neden bir ceza,yaptırımı söz konusu değil. Bu tarz olaylar gördükçe keşke hukuk okuyabilseydim diyorum. Kimsenin ezilmeye,darp edilmeye,hor görülmeye hakkı yoktur. Bu ülkede adalet var deniyorsa adaletli bir şekilde yönetilmeli karşı taraf kim olursa olsun eşit olmalıdır her şart.

• Hocam çok geçmiş olsun. Davanın sonuna kadar peşini bırakmayın. Umarım forum ahalisi de bu tür olaylara sahip çıkar da olay unutulup gitmez.
  • Ahlaksız karaktersiz insanlar. Binmeyin şunların otobüslerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Kimi kime şikayet ediyon metroda akp tvde akp

Tepkine saygı duyuyorum. Şimdi geri dönelim.

Tv yi çağırdığında haaa metro mu yok gelmiyoruz demez kimse. Gerçekten kopmayalım tepki vermek için. O bir yana bu bir yana.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Devlet koruması altındadır Metro. Ona göre tercih yapın. Mağduriyet yaşadığınızda sizi haksız çıkarabilir yargı.

Devlet demeyelim hükümet koruması altında. Mevcut hükümet devlet değildir.

Teorik olarak haklı olsanız da pratikte dediğim gibi. Çünkü istedikleri firmayı ve kesimi Türkiye Cumhuriyeti yasalarını İşletmeden babalarının çiftliği gibi davranıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Metro kullanan bir sürü insan var tutupta bu insanlara salak muamelesi yapmaya kalkmayın. Hakediyor diyenlerin benim gözümde saldıranlardan farkı yok.

Biriside bana 4-5 kişi dalsalar birini bıçaklarım demiş. Sen birini bıçaklarsın öteki o bıçağı alır sana sokar. Bıçak taşımak çözüm değil.

Kim demiş bıçağı saplarım diye. Karkas mı bıçaklıyor. Arkadaş orta çağda yaşasa bile bulurlar seni şimdikinden beter ederler. Hayatı düşük grafik ayarları ile oynuyor sanırım. Bir bıçak atarsın ömür sonuna kadar hem içerde hem dışarda çekersin acısını. Öyle oldu bitti değil. Belli ki 20 altı gençtir. Çıkar birazdan ben 30um der. Kanıtlar.

• Merak ediyorum diğer firmalarla da problem yaşayınca da böyle burada yazacak mısınız? Metro turizm zamanında fetöyle ters düştü diye mi bütün bu karalama kampanyaları?

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Tutamadım yazmıcaktım ama neyse...

Arkadaş yanında bayan var diye horozlanmışsın gidip posta koymuşsun adama elkol yapıp bağırmış bilgisayara filan tıklamışsın o dilekçede naif bi şekilde bilgisayarı tıkladım yazıyo diye öyle olcak hali yok basbaya suçlusun karşındaki de insan elbette hata yapıcak ne posta koyuyosun adama döverler tabi duzgunce çözsene işini 4 numaraya oturmaz 34 e otururdun değmişmi hava atmaya halende daha egodan neler yapıyosun burda tipe bak anca forumda bebeleri gazlayabilirdin böyle zaten bu hikayeyle onuda yapmışsın

Günlük hayatta ne kadar sabırlı ve kibar biri olduğumu hayal edemezsiniz. Yanımdaki hanimefendide annem yaşında kadındı. Olayda en ufak çarpitma yada kendi açımdan hafifletme yok. Eğer ben orda dayılanıpta dayak yeseydim polis dahi çağırmazdim. Şu ön yargılarınızda ve kafanızda standart vatandaş profili kurmaktan vazgeçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Tutamadım yazmıcaktım ama neyse...

%49 ihtimal bagcilar, %51 ihtimal esenlerde oturuyorsun. Fazla sey yapma o olaylar oyle olmuyor...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    mevcut hükümetin yasaları yok sayması söz konusu. Devlet soyut bir kavramdır birleştirici bir çatıdır kurumları ile vatandaşa hizmet etmek için halkın oy vererek seçtiği kişiler ile idare edilir..

Bu seçilenler de ülkemizde at koşturduğu için bu tip firmalar masya oluyor.
  • iandi İ kullanıcısına yanıt
    trafik kazası oluyor diye araba kullananlar kaza yaptığında hiç hak talep etmesin değil mi?

naısl olsa biliyorlar kaza olacak niye trafiğe çıkyorsun mu demeliyiz. Boş laf edeceksen kalabalık etme.
  • Geçmiş olsun bende 1 ay önce astım krizindeyken ambulans çalışanları tarafindan darp edildim üstüne bide bizi darp etti diye ifade vermisler Allahtan kayıtlar var . Sana da geçmiş olsun Turkiye de adalet yok çalisanlara ne olur bilmem ama isimlerini ögrendim bana yaptıklarinin aynisini onlara yaşaticam kin değil bu başkalarina ayni seyi yapmasinlar diye yapicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 3 Aralık 2017; 12:41:20 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Devlet artık ak parti devleti. Tc diye bişey kalmadı dolayısıyla arkadaş söylediğinde haklı sen haksızsın. 16 nisandan sonra ak parti recep tayyibistan oldu buralar hep

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.