Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haktan hukuktan anlamaz bunlar. 2 tane mercedesle 10 kişi gidip dükkanı otomatik silahlarla tarayın. yola geleceklerdir.

geçmiş olsun
  • Toplamda 6-7 defa metro turizm ile seyehat ettim sonuncu seyahatim de iri yarı muavin, kuzenimle (onun kadar iri) birbirine giricekti.. gece 3 te tüm yolcular uyandı. 2 kişi ye karşı şansının olmadığını gördü.. yolcularda söylenince geri adım attı..

Olay; kuzenim (120-130 kilo) önünde ki koltuk ve arka sırada ki bazı koltuklar boş.. muavin buna rağmen kuzenimin önünde ki koltuğu son safhasına kadar yatırmaya çalıştı. Kuzenim arkada ki koltuğun boş olduğunu oraya geçmesini rica etti. Bu da kabadayılık ederek mühendislerin iki kişi sığabileceği şekilde tasarlandığını kalkmayacağını ve koltuğu yatıracağını söyledi.. ayağa kalktık bağırdık.. yolcular bize kitlendi.. yedek şoför de uyandı.. insan gibi tek tek neden yapamayacağını anlattım.. ısrar ederse ümüğünü sıkacağımızı söyledim. Çok şükür geri adım attı.. yolcu telefonları da kayıttaydı bu da geri adım atması için bir etkendi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oldum olsası bu otobus fırmalarında calısan veledlerı sevmedım
  • rezil herifler
  • Hocam çok geçmiş olsun. Konunun takipçisiyim. Umarım Metro Turizm konusunda artık birileri bir aksiyon alır. Metro turizmin bu 1. vukatı değil sürekli birşeyler yaşanıyor ve firma tarafından sürekli mağduriyet yaşatılıyor.
  • çok taraflı yazılmış metin acaba dediğin gibimi oldu olay orası mechul
    ha olduysa fitil ederler orayı olmadıysa dayak yiyip darp edildiginle kalırsın
    artık 2 taraflı dinlemeden kanıt olmadan gördüğüme ok demiyorum forumda bolca cesitleri mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

Hayat memat meselesi değilse kullanmayın arkadaşlar şu lanet firmayı. Üç beş fazla verin, 1-2 saat vakit kaybedin ama canınızı, sağlığınızı kaybetmeyin.

Hayat memat meselesi ise otostop ile gidin daha iyi

• Bende genelde 2 tarafı da dinleyerek karar veririm ama konu metro olunca inanmadan edemiyor insan...,
    Hadi bu adam haksız posta koydu 1 kişiye 5-6 kişi dalmak nedir_? veya dalanları desteklemek nedir? nasıl bir karaktersizliktir bu..erkeğiz diye geçinir bide bu totoşlar.
    tek başlarına tuvalet muhteviyatı 2-3 kişi 1 kişiye kaldılar mı aslan..
    bunlar gibilerden daha delikanlı kadınlar var.

Sonuna kadar gidin metroyu koruyan devlet kademesindeki legal mafya sizee mani olmaya çalışacaktır ama olsun 3 kuruşa tav olma.
  • Şu internet delikanlilarina hasta oluyorum . "Ben olsaydım bicaklardım . İndirdim bir iki kişiyi..."

Terminal çalişanları zaten sabıkalıdır . Peki siz en basitinden , memuriyete engel olabilecek cezayı göze alabiliyor musunuz?

İkisini indirirsin... İrlandalı turistsin ya... Sopalarla bir kamyon köpek geri gelir sana .

Yıllar önce bir arkadaşım vardı... Yerel mafya için birini vurup içerde yattı . Çıkınca muavin oldu . Sonra da yolcuyu bıçakladı . İşten çıkardılar...

• Mono Italiano kullanıcısına yanıt
    Peki ozaman haklı çıkarsan davada sonuçlanınca alıntıla mesajı ozur editi geçeyim şu anda malesef çarpıtarak anlattıgına inanıyorum

• 4 sene Edirne de okudum. Edirne otogarın Metro turizmin tekelinde olduğunu herkes bilir. Edirne Belediyesi’nin bu firmayı otogardan çıkarması gerek.

• Çözüm: km başına otobüslere ÖTV siz mazot ver . Onlar da üniversite mezunu seyahat hizmetleri bölümünden mezun alıp çalıştırsın . Maaşını da düzgün versin. Uçaklarda böyle olaylara rastlayabiliyor musunuz? Hayır! En kıro yolcu bile orda medeni hareketleri görünce beyfendi kesiliyor. Toplum birbirini böyle etkiliyor işte ...

• metroyu hayatımdan çıkaralı 10 yıl oldu
  • Okurken acayip sinirlendim.Ben şehirler arası yol için truva kullanıyorum.Bugüne kadarda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.Metro turizmin kadrosuna çeki düzen vermesi gerek.Devamlı hale gelmeye başladı.

• Hımmm. Benim cüsse yüzünden maçaları bulaşmaya yemiyor ya da genelde boş olan bir hatta gittiğimden sorun yaşamadım herhalde.

Geçmiş olsun ne diyeyim. Yaradana şükürler olsun kaç defa iftiraya uğrarsam uğrayayım hep hakkımı savundum ve haklı çıktım. Daha bir yıl kadar sanırım önce iş yerinde iki kişi kavga ediyor. 20 li yaşlarda adam baktım veledin tekini dövecek kavgayı ayırmak için girdim araya ikisini ayırdım. O sırada 20 lik gencin babası girdi içeri. Sen ne oğlumu itiyorsun diye saldırdı. Ne oluyo derken ayağım takıldı yere düştüm 5-6 kişi saldırmaya başladı.

Yüzüme 10 dan fazla tekme yedim. Tam olarak 12 adet aslında. Bu sırada ben kim vuruyor kim ayırmaya çalışıyor diye sağa sola bakıyorum. Bu elemanın babasını görünce çaktım yumruğu, o ve üzerimdeki herkes sağa sola saçıldı. Ve asıl olay yüzüne 12 tekme diğer yerlere sayısız darbe yiyen bende tek bir çizik ya da ezik yokken diğerleri harap halde idi. Daha ilginci bana tekme atan adam o olaydan 2-3 önce muayeneye girmiş ameliyat için. Ve burnunda kırık yokmuş. Ama yüzüne tekme yemiş gibi bir kırığı çıktı.

Ben şikayetçi olmadım. Gücenmedim de. Bir hikayede dediği gibi. "Ona kızmadım, hakkımı da helal etmiştim halbuki. Ama ne varki kabağın da bir sahibi var. O gücenmiş olmalı." :D Allah ın sopası yok dedikleri. 5 dakikada bitecek operasyon işkenceye döndü.

Kardeş kimsenin hakkı kimseye kalmaz merak etme. Sen hakkını ara, eğer gerçekten haklı isen. Cezası fanilerden gelmese bile, elbet ilahi bir cezası olacaktır.

Yine olaylarda da asla pat diye girmem. En fazla ayırırım. Babam bile olsa "Bilgisayarı kırdı" dedi diye iki tarafı da dinlemeden bir şey yapmam sadece ayırırım. Öncelik tanıdığımda olmak üzere hayatını korumaya bakarım. Sizin durumunuzdaki gibi bir şeyde o giren arkadaşı ben olsam size saldıranı durdurur ve polis çağırırdım. Ne bk olduğu ortaya çıkardı.

Şimdi enayiliklerine yansınlar. "Bilgisayarı kırdı...." diyen birinin lafı ile hiç beynini kullanmadan niye birine saldırırsın. Adam niye durup dururken bilgisayarı kırsın. Milletin mekanında kafadan zoru mu var?

İnsan bir düşünür değil mi?

• Üzgünüm metro ile gittiğiniz için hak etmişsiniz. Bileti alırken sözleşme maddelerinde

Üzerime sperm attırılmasın
    Dayak yemeyi
    Tecavüze uğramayı

Kabul ediyorum. Bu durumlar gerceklesirse hatanın bende olduğunu biliyorum yazıyor. Okumamışsınız.

Metro kullanacağıma gider otostop cekerim daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dava sonucu ne olacak ben de takipteyim ama maddi ve manevi tazminatın peşini bırakmayın ki böyle firmalar bedel ödesin.Ödemeli ki bir daha eleman alırlarken daha seçici olsunlar.Sütten ağızlarını yakın yoğurdu üfleyerek yesinler bir daha bu tarz olaylar yaşanmasın.İnşallah yüklü miktar bir tazminat alırsınız hem firmadan hem o şahıstan.
  • geçmiş olsun bu otobüs firmalarının nerdeyse hepsi mafyalaşmış.geçen hafta kamil koç'ta geç geldi geç kalktı vs çocuklarının asker törenine giden insanlar törene yetişemedi. şikayet etmek isteyince mal sahibi diye birşey dediler .aynı metroda ki sistem araç şahsa ait üzerine kamil koç yapıştırılmış. kısacası hepsi aynı şeyin laciverti ... mümkün olduğunca uçak kullanmak lazım artık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan cinko karbon pil -- 3 Aralık 2017; 17:19:8 >
  • Bu firma zaten mecbur kalınmadıkça binilmemesi gereken firma olarak yayılıyor. Bunlarda tuz biber oluyor, fakat bu günlerde ülkede silah bıçak adam dövme bunlar moda. Zaten içeri bile girmiyorlar tutuksuz yargılanıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.