Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine metro kendinden bekleneni yaptı desene, çok acil olmadıkça metroyu bedava bilet versen binmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun ne kadar acil oluraa olsun işin olursa olsun bu riski almaman gerekirdi :(

Bana kızacaksın biliyorum bende sana kızdığım için bunları yazıyorım şimdiden kusura bakma ; Metro dan bilet aldıysan dayağı hak etmişsin ama bu dayak atanların cezasız kalmasını istediğim anlamına gelmez umarım onlarda en ağır cezayı alırlar ama sende hak ettiğini bulmuşsun metro dan bilet alarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 4 Aralık 2017; 10:32:50 >
  • Işten atılması yetmez tazminat davası açman gerekir ki burnu biraz sürtsün

• Okadar yazmıssınki okumaya üşendim

• Kullanmayın diyenler olmuş da belki büyükşehirlere ulaşım için daha fazla seçenek vardır ama ufak yerlere seyahat ederken metro düpedüz tekel konumunda. Yok yani, ya metroyla gideceksin ya yerel firmayla gideceksin ve çoğu kez yerel firma bunlardan kat be kat daha kötü oluyor. Rekabet de olmayınca personel seçimlerinde de dikkatli olunmuyor, kalite yerlerde. Asıl sorun Metro filan değil, atıyorum Ulusoy olsaydı metronun yerinde yine aynı şeyler yaşanırdı. Sorun direkt olarak tekelleşmeden kaynaklanıyor, başka bişey değil.
  • Çok acı ama gerçek şu ki İstanbul, Ankara ve bir çok şehirdeki şehirler arası otobüs terminali çalışanlarının önemli bir kısmı kaba, görgüsüz, hiçbir iş bulamadığı için o işi yapan eğitimsiz, cahil insanlar... Elbette işini layıkıyla yapan babacan, düzgün bir sürü insanda vardır, ama bu cahil insanlar olduğu gerçeğini maalesef değiştirmiyor.

Metro firmasına gelecek olursak, biraz empati yapıp bu arkadaşın yerine kendinizi koyun, ne yazık ki güzelim ülkemizde zaten adaletin ve kanunların tıkandığı, yer yer yetersiz kaldığı bu durumlarda yapmamız gereken adı geçen firmaları sert bir şekilde BOYKOT etmek. ve konuyu mümkün olduğunca yayıp gündemde tutarak daha fazla insanımızı uyarmak

* Trafikte tartıştığı engelli Gazi kardeşimizi, eşinin ve çocuğunun yanında linç edenler.
    * AVM de hanımının omuzuna çarptığı, bayanı dövüp darp eden adam...
    * Trafikte önünde ani bir şekilde duran araca korna çalıp uyaran motosikletliye silah çekip artistlik yapan sürücü.
    * Askeri garnizonda masum kediye gücü yeten ve tekme tokat vahşice işkence eden sözde asker.

Daha bu cahil, geri kalmış, vahşi, Allahsız korkusu olmayan vicdansız insanların haberlerini sindiremeden bir benzerini okumak!!! Bence hiçbirinin bir diğerinden farkı yok!!!

• Metro ile benim de başımdan bir olay geçmişti (tam benimle değil fakat annemle). Otobanda annem hangi yola gireceğini hatırlayamadığı için yavaşça sağ şeritten gidiyordu. Sonra durmak için emniyet şeridine girecektik. Arkamızdaki Metro otobüsü biz sol şeritte yavaşız diye son sürat emniyet şeridine girmiş. Arabanın perte çıkmasından kıl payı kurtulduk. Otobüsün sola dönüş lambası kırılmıştı, bizim arabanın da lastiğin üzerindeki koruyucu kopmuştu (arabalardan anlamıyorum pek). Otobüs şoförünün anneme bağırışı yok mu, bir de terbiyesiz diye bağırıyordu anneme. Muavin adamı susturmasa giriyordum. Sonra bir de otobüse binip kaçınca ana yoldan devam etti (yan yola girmedi yani). Bir daha Metro Turizm’in yanına yaklaşmadım.

İnşallah sizi mağdur eden 1 kişi de olsa hakkını bulur. Bu ülkede biraz umut olması gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cezayı alıp otururlar aşağı. İyi yapmışsınız darp raporu ve şikayetle.

• Türkiyede görebileceğiniz en KALİTESİZ firmadır metro turizm.. Müşteri memnuniyeti hizmet kalitesi zamanında ulaşım vs vs hiç umurlarında değil..

İnş. hakettikleri cezayı alırlar. Fakat işten atmak çok basit bir ceza.. Maddi manevi tazminat almalısınız. Bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı öyle bir eşkiyalığı..
  • Sonuna kadar hakkını ara.Memleketin en kalitesiz firması bunlar.
  • otobus firmalarinin rezilligi ortada. otobuse binmiyim araba aliyim desen vergiler ortada. sadece kimin bizi opecegini secme sansimiz var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,

Ekşide hesabı olan varsa orda başlık açılsın.
    Daha çok etki yapar
  • Niye bu tip konular açılınca şirkete kuruma vs. yükleniyorsunuz onu kullanma diyorsunuz anlamıyorum sorunsuz şirket kurum vs. var mı ? Tek bir tane dahi yok. Hepsi hangi olursa olsun hepsi vatandaşı mağdur ediyor sonuçta.Kargo olsun , telekominükasyon olsun otobüs şirketi olsun aklınıza ne geliyorsa istisnasız hepsi vatandaşı mağdur ediyor kullanmayın demek çözüm değil yani. Yüklenilecek merci suçlara gerekli cezayı veremeyen hukuk sistemidir.
  • Geçmiş olsun bir yenisi daha eklendi metro turizme , hiç bitmiyordu zaten vukuatları ekşide açılsa ve ön sıralara taşınırsa iyi olur.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Bir ülke düşün her alanda çökmüş ve yozlaşmış.
  • Bu kadar sorunlu bir firmaya güvenip nasıl bilet alıyorsunuz anlamak güç sonra gelip foruma dert yanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 4 Aralık 2017; 12:4:4 >
  • otogar , esnaf dükkanları, pazarcıların bulunduğu yerde kavga etmemeye, tartışmadan kaçınmaya bakın , çünkü saydığım tayfa delikanlı olsa tek kişiyle dövüşür bunlar leş kargası gibi üşüşürler kendi bileğine güvenmeyen adama adam demem ben.
  • Geçmiş olsun, konu gündemde kalsın!

• Geçmiş olsun.
    Malesef ki insanlıktan çıkmışların arasında yaşamaktayız.
    Ortalık hayvan sıfatını bile hak etmeyen insancıklarla dolu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.