Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin gibi sivri zekalıların nesli daha tükenmedi mi. Herkes salak bi siz zekisiniz di mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana saldıran bilgisayar başındaki lavuğu tenhada yakalayıp. bayıltana kadar dövmek için neler vermezdim

acayip sinirlendim okurken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Ülkede her şey tamam, adalet, ekonomi her şey üst düzey işliyor ya zaten tek derdimiz Metro holdingin disiplinsizliği

Ne yapalim yani ulkede her sey ters gidiyor diye metro calisanlari bizi dovse “ helal olsun abi cok guzel dovdunuz bir tanede soyle burnumum ortasina cakin da burnumu da kirin” mi diyelim?

• Online bilet ve yazıhanede kesilen bilet bazen bu şekilde tutarsız kesiliyor

Otobüs firmaları,bu tarz hataları hep yapıyor.

Yazıhaneye girip çözüm beklemek en doğal hakkınken ordan bir çakala denk gelmek cidden sinir bozucu

ve

Bu kadar cahil insanların aramızda yaşaması büyük sıkıntı

Hele bu cahillerin büyük firma bünyesinde çalışması daha büyük sıkıntı

Davanı sonuna kadar takip et,peşini bırakma

Hatta sana tavsiyem; 20-30 bin civarı maddi manevi tazminat davası aç.

Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

Niye bu tip konular açılınca şirkete kuruma vs. yükleniyorsunuz onu kullanma diyorsunuz anlamıyorum sorunsuz şirket kurum vs. var mı ? Tek bir tane dahi yok. Hepsi hangi olursa olsun hepsi vatandaşı mağdur ediyor sonuçta.Kargo olsun , telekominükasyon olsun otobüs şirketi olsun aklınıza ne geliyorsa istisnasız hepsi vatandaşı mağdur ediyor kullanmayın demek çözüm değil yani. Yüklenilecek merci suçlara gerekli cezayı veremeyen hukuk sistemidir.

Çok faydası oluyor

Yapılan hataları burdaki şekilde dillendirince,daha çok dikkatli oluyorlar.

Birazcık adam gibi iş yapmayı öğretiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

Hayat memat meselesi değilse kullanmayın arkadaşlar şu lanet firmayı. Üç beş fazla verin, 1-2 saat vakit kaybedin ama canınızı, sağlığınızı kaybetmeyin.

Bunu söylemek için gelmiştim. Bende mecburiyetten ak turizm diye bir firmayı kullandım leş kokusu ile 4 saat yolculuk çektim 2+2 otobüste. 10 tl fazla verin en kaliteli firmalara binin.
  • metroya söverken iyi
    apple a sövünce hesap engelleniyor.
    ne güzel memleket ne güzel forum
    adminlerin sonunu keyifle izlicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzoztas

metroya söverken iyi
    apple a sövünce hesap engelleniyor.
    ne güzel memleket ne güzel forum
    adminlerin sonunu keyifle izlicem.

Kim yemlerse... anladın sen
  • Sol şeritte 120 ile giderken 100 ile arkamdan gelip gereksiz selektör yapınca 40kmye kadar aracı yavaşlatıp arkamdan çıkınca tekrar gaza basıp devam etmiştim. Tabelada 40 - 120 yazıyor sonuçta.

• Şu şirketin kapısının önünden bile geçmeyin diye her yerde bas bas bağırıyorlar. Otobüs kazalarının büyük çoğunluğu da bunlardan çıkıyor. Berbat yönetilen berbat bir şirket. Gideceğiniz yere yürüyerek gidin en azından başınıza bir iş gelmez. Kullanmayın kullandırtmayın.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
  • Metro Turizm bu sektörün başına gelmiş en kötü şeydir. Bende yaşadığım bir durumu anlatayım hiç unutmuyorum.

Geçen sene Mart ayında çalıştığım kurumun 15 günlük Kahramanmaraş'da eğitimi vardı. Gidişimizde hiçbir sorun yoktu kendi ticari arabamızla gittik arkadaşlarla. 14.gün biz biletlere bakmaya başladık. Aslında hata da bizdeydi daha önceden yapmalıydık. Baktık Süha Turizm'de yer var hemen alalım demeye kalmadan bir baktık biletler tükenmiş. Orada sadece baktık metro turizm'in seferlerinde yer var. Kesin dedim birşey olacak.

Kahramanmaraş-Kayseri biletini aldık yazıhanesini aradık. Eğitim merkezinin önünden otobüsler yol güzergahı olduğu için yolda alıyordu bir sıkıntı olmadan. Biz de aynı şey belirttik ve arkadaşımla beraber Güneş kapısı adı verilen yerde otobüsü beklemeye koyulduk. Süha Turizm hiçbir sıkıntı olmadan yol üzerinde aldı gitti yolcularını. Biz de Metro turizm'i beklemeye koyulduk. Aradık adamları ''tamam abi geliyoruz yoldayız'' dediler. Tam güney kapısının önünde beklerken önümüzden son sürat bir metro otobüsü geçti. Arkadaşım dedi ki 'lan yoksa bu olmasın bizim almayı unutsunlar metro turizm bu beklerim'' dedi. Bende o kadar da değil dedim adamlarla biraz önce konuştuk tamam abi orayı biliyoruz tam orada duracağız demişlerdi. Arkadaşım dayanamadı ve adamları tekrar aradı ve bir şok yaşadık. Daha evvel o son sürat önümüzden geçen otobüs meğerse bizim beklediğimiz otobüsmüş. ''abi biz diğer giriş zannetik orada kimse olmayınca bastık geçtik'' dedi. Hemen geri dönün dedik. Yok geri dönemeyeceğiz mümkün değil deyince kzıılca kıyamet koptu en sonunda otobüs şöförü dönerek tekrar geri geldi. DAHA MACERA BİTMEMİŞ HABERİMİZ YOK.

Biz bavullarımızı koyduk güzelce 9-10 numaralı koltukları internetten satın almıştık. Girelim hemen sıcacık oturalım dedik. Bir bindik ki 9-10 numaralı koltukta 2 tane Suriyeli arkadaş oturuyor. Bu ne dedik muavine ? Abi internette bir hata olmuş biriniz 5 numaralı koltuğa diğeride 23 numaraya geçsin dedi. Biz çıldırdık ben otobüsün içinde bağırmaya başladım Niye hep Metro neden hep Metro diye. Sonra oturduk o dediği yerlere. Sonra muavine hemen bu hatayı düzeltmesi gerektiğini söyledik. Ara verdiler gidip muavine söylüyoruz. Bana bağırma abi diyor bir de artistler kekolar. Sonra şöförün talimatıyla kendi yerlerimize oturabildik.

Rezillik diz boyu bu şirkette. Benim kendime ahtım var. Beni gideceğim yerde sadece metro olsun bedava göndersinler gitmem. Gider uçakla aktarma yapar başka yerlere öyle giderim en azından sinir harbi yaşamamış olurum. Asla ve asla ne kendiniz ne yakınlarınız ne de arkadaşlarınız KULLANMAYIN ! KULLANDIRTMAYIN !

Çok çok geçmiş olsun hocam bu arada size de .

• Hocam geçmiş olsun;
    Türkiye'de sistem kötü her şey olması gibi değil. Osmanlı Devletin'deki rüşvet hadisesi gibi hiç bir şey olması gerektiği gibi değil. Herkes yaptığı işi adam gibi yapmıyor. Bir TÜRK, Bir Müslüman TÜRK, İşini adam gibi yapar, Dürüst olur, Rüşvet, Adam kayırma vb işlemlerden uzak durur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

Niye bu tip konular açılınca şirkete kuruma vs. yükleniyorsunuz onu kullanma diyorsunuz anlamıyorum sorunsuz şirket kurum vs. var mı ? Tek bir tane dahi yok. Hepsi hangi olursa olsun hepsi vatandaşı mağdur ediyor sonuçta.Kargo olsun , telekominükasyon olsun otobüs şirketi olsun aklınıza ne geliyorsa istisnasız hepsi vatandaşı mağdur ediyor kullanmayın demek çözüm değil yani. Yüklenilecek merci suçlara gerekli cezayı veremeyen hukuk sistemidir.

İşim gereği şehir dışına çok çıkarım. Şu ana kadar kullanmadığım firma kalmamıştır. Ama metro kadar sorunlu firma yok. Çift bilet satma benim de başıma geldi, gecenin yarısı otobanda indirmeye kalktı kaptan inmem dedim, bir sürü tartıştık. Bilette yazılı şehir veya ilçenin otogarına kadar götürmek zorundasınız dedim, "otogara giriş parasını sen cebinden mi verecen" diye terselendiğim de oldu.

Firma yönetminin asıl görevi, çalışanlarını denetlemektir. değişik zamanlarda eğitim vermeli ve hatta prim sistemi yaratarak, zor çalışma şartları dolayısıyla çalışanları maddi anlamda rahatlatmalıdır.

Mesela beğenmediğiniz kamil koç, yılda birkaç kez kaptanlarını psikolojik teste sokar, hostlarına eğitim verir. Otobüslerini 5 yıldan fazla kullanmaz, değiştirir. Eski gördüğünüz otobüsler genelde ilçelerde çalışan modellerdir. Ana arterlerdeki otobüslerin yaşı oldukça düşüktür.

Pamukkale, yolculuk bitiminde ıslak mendil ve yolculuğu değerlendirmek için ilgili web adresinin bulunduğu bir broşür verir. Demleme çay ikramlarının arasında olan iki firma biliyorum, bunlardan biri pamukkale, diğeri vialines. Hatta vialines, seyahatlerinde ücretsiz sıcak yemek verir. Her otobüsünde tuvalet vardır. Bagaj taşıyan görevlileri ayrı, seyahat esnasında servis yapan hostesleri ayrıdır. Sadece otobüslerinin eski model travego olması kötüdür ama şirket, maddi anlamda güçlendikçe otobüslerinin modelini de yükseltecektir.

Ülkede bu şekilde hizmet veren firmalar varken peki millet neden metroya biniyor? 1. neden her yere gidiyor, 2.si 5-10 tl daha ucuz. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor işte...

Devlet, yeteri kadar denetlese bu rezillikler yaşanmaz.

• İyi ki toplu halde boşalmamışlar...Adetleri çünkü..
  • Bu yazılanları okuduktan sonra bir daha geçmem metro turizmin önünden,

Benim için bitmiştir.

Rezillikten başka birşey değil bu yapılanlar.

• ''klavyesinde bulunan ses kapatma tuşuna bastım'' kısmı hariç %100 haklısın bende bazen böyle yüksek sesle müzik dinleyen ilgilenmeyen yerlere denk geliyorum ama fiziksel olarak ona veya firmaya ait bir ürüne dokunamam..

Geçen yıl devlet hastanesinin Acil bölümünde böyle bir olay oldu.

METRO TURİZM in ne olduğu yıllardır malum zaten ancak işin kötüsü bunlar aynen devam edince KAMİL KOÇ ULUSOY gibi firmalarda aynen bunları örnek aldı ve hemen hemen aynı kalitedeler seviyedeler..

Bu firma AKP-CHP ortaklığı..aslında burdan ülkenin bu halinin sebebinide anlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 4 Aralık 2017; 15:32:55 >
  • Mono Italiano kullanıcısına yanıt
    ilk önceli çok geçmiş olsun durum vahim gerçekten
    ben burada 2 konuyu merak ediyorum 1. (firma yetkilisi sen davandan vaz geç konuyu kapatalım,) karşılığında sana şunları şunları verelim.
    2. si tabikide dava süreci, yargı en ağır ceza olur umarım emsal teşkil eder.
    1. siz müşterisiniz sizi en iyi şekilde karşılayıp ve size yardımcı olmak yerine size saldırıyorlar anlamak mümkün deyil insanları
    tekrar geçmiş olsun konunun takipcisi olacağım. bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay2011 -- 4 Aralık 2017; 15:52:1 >
  • Mono Italiano kullanıcısına yanıt
    BUNU GÖRMEMİŞTİM HALEN KEKO DEDİĞİNE GÖRE SEN HAK ETMİŞSİN KUSURA BAKMA..

BİRDE KÜÇÜMSER GİBİ MESLEK FALAN YAZANLAR VAR..

KİMSE KİMSEYİ MESLEĞİNDEN DİNLEDİĞİ MÜZİKTEN

ÖZELLİKTE TİPİNDEN DOLAYI YAR-GI-LA-YA-MAZ

EĞER YARGILARSANIZ BÖYLE ŞİDDET OLAYLARINA MARUZ KALIRSINIZ HATTA DAHA BETER OLABİLİR..

HELEDE TÜRKİYE GİBİ HER ŞEYİN ŞAİBELİ OLDUĞU BİR ÜLKEDE NE MESLEĞİN NEDE ZENGİNLİĞİN GÖZÜMDE ZERRE KADAR DEĞERİ YOK !
  • Şahit bulman zor.Fakat kamera kayıtlarına kesinlikle ulaşman lazım. Bir avukat daha iyi ulaşır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.