Merhaba arkadaşlar,
5008 Peugeot aracıma 2.yılında detaylı temizlik yaptırmak istiyorum.. Çocukda 2 yaşına giriyor. Araba birazcık kirlendi, elden geçsin istiyorum, yeni gibi olsun istiyorum. İstanbul Avrupa yakası, özellikle Zeytinburnu yakın yerler var mı tavsiye edebileceğiniz?
Müşteri kazıklama peşinde olmayan, onuda yapalım abi şunuda yapalım abi derken absürd fiyatlar çıkaran, işini temiz düzgün ahlaklı yapan bildiğiniz yerleri tavsiye ederseniz sevinirim.
Merhaba,
Sanırım benim gibi gaming notebook arayan çok bu aralar ama fiyatlar yüzünden çoğumuz çekimser davranıyoruz.
Mesela ben mutlaka 1650ti ekran kartı 10300 intel yada Ryzen 5 yeni nesil işlemci, 8/16 gb ram, 512 SSD ve 120-144 hz ekran istiyorum. Geçen gün Asus 8030 liraya alamadım, trendyol şirkete fatura kesemediği için. Bugün hepsi burada da lenovo gördüm. Ne tavsiye ediyorsunuz, alternatifler vs? kampanya mı bekleyelim az daha?
Aslında bu sefer Acer almak istiyordum
ama fiyat düşmedi bir türlü..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba Arkadaşlar,
Black Friday kaçırdık malum biliyorum.. Ama ihtiyaç oldu şimdi. 5bin Lira civarı, 8gb ram ve SSD (250gb min) olacak şekilde işlerimiz (exel word), online dersler ve film/dizi izlemek için kullanılacak, kasmayacak en az 4-5 yıl götürecek bir şey almak istiyoruz. Bir kaç model var üzerinden görüşerek yorumlarınızı bekliyorum. (Satıcılar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim)
satıcı: techburada
satıcısı: bissistem
satıcısı: GTI bilişim
satıcısı: bissistem
ANTALYA ACİL B rh +
|
|
Shine - Twisting Nether (Horde)
|
Amazon/Aliexpress gumruk vergisi alti projeksiyon
|
Derin Dondurucu iç hasar (delinme) yardım...
|
|
Oraz
|
Talha GEZER |
T.G. Oraz |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.175
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 42.643 (Bu ay: 630)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 266 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar