Şimdi Ara

OTO KUAFÖR, DETAYLI TEMİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5008 Peugeot aracıma 2.yılında detaylı temizlik yaptırmak istiyorum.. Çocukda 2 yaşına giriyor. Araba birazcık kirlendi, elden geçsin istiyorum, yeni gibi olsun istiyorum. İstanbul Avrupa yakası, özellikle Zeytinburnu yakın yerler var mı tavsiye edebileceğiniz?

Müşteri kazıklama peşinde olmayan, onuda yapalım abi şunuda yapalım abi derken absürd fiyatlar çıkaran, işini temiz düzgün ahlaklı yapan bildiğiniz yerleri tavsiye ederseniz sevinirim.

• Autoclub
  • Hacı Şakir Detailing

OTO KUAFÖR, DETAYLI TEMİZLİK
  • Koltukları söktürüp detaylıca yıkatmayı istemiştim ben hocam. Adam dedi ki bu koltukların üzerinde airbag var (koltuk üzerinde) ve koltuğun bir sürü kablosu vs var ben bunu ellemem git ustaya söktür öyle getir dedi. Ustaya gittim koltuğun altında bir sürü beyin bir şeyler var sökme su vesaire değer bir şey değer bozulur dedi.

Bir de airbag kablosu sök tak yapılacağı için arıza gösterirmiş ekranda onları da sildirmek gerekiyormuş vesaire vesaire

Özetle koltukları söktürüp şöyle foşur foşur yıkatamadım bir hocam. Çok hevesliyim aslında şöyle tüm koltuklar sökülse yıkansa aşırı güzel olur

Not: Araç Corsa

• Hey yıkamadan sonra petra kokudan koyacakın 40 gün gidiyor mis gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.