|
İzmir Oto Boya Tavsiye
-
-
1.sanayide lina oto kaportacı orhan usta var. işçiliği kalitelidir. boyası da kalitedir. birebir araca uyumlu şekilde uygular. kendileri volkswagen gazi servisten çıkmadır. tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
salhane izban karşısı volkan öztürk otomotiv kaşif usta var bu da kalitelidir. işim düştü memnun kaldım
bazen serkan oto diye özel bir servisin reklamları karşıma çıkıyor gördüğüm kadarıyla burası da kaliteli iş yapıyor. buraya gitmedim hiç.
birkaç yere uğrayın fiyat alın nasıl yapacaklarını sorun, içinize neresi sinerse oraya verirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam -
Tesekkur ederim hocam galiba önceden halil özturkteydi o usta çünkü bizim 5008 in bagajına vurdular efsane boyamiştı exper satarken lokal boyalı demisti ama baya büyük bir goçük vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.atahan35 -- 7 Mart 2021; 3:45:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: z.atahan35
Tesekkur ederim hocam galiba önceden halil özturkteydi o usta çünkü bizim 5008 in bagajına vurdular efsane boyamiştı exper satarken lokal boyalı demisti ama baya büyük bir goçük vardıaynen oradan gelme tam sanatkâr adam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Fiyatlar nasıl orada?
Dün Karabağlar'da bir yerle konuştum.
Tampon boyatıp çamurluğu boyasız düzeltecektim. 900 lira fiyat verdi.
Çamurlukta pek bir şey yok zor belli oluyor. Fakat boyasız düzeltsem de boyaya zarar gelecek dedi. Yine bi bakarsın boyama dersen boyamam dedi. Boyarsa da komple boyayacakmış beyefendi. (boya 900 liraya dahil değil sadece düzeltme dahil)
Tamponun alt kısmında bir kırık ve çamurlukla birleşim yerinde de tırnaklarda kırık var. Onları da tamir edecek fiyata dahil olarak.
Görsel olarak da bırakayım. Bana fazla geldi biraz.
Alıntıları Göster16" 4 jant metalik renk 600 lira fiyat almıştım. arka tamponun yarısını 200 liraya boyatmıştım. ton farkı dalgalanma vs. olmadı.
tamam boya pahalı da bana da çok geldi 900 lira şunlar için. karşı tarafta (buca karabağlar vs.) fiyatarın yüksek olduğunu duymuştum. izmir kuzey bölgesi daha insaflı bu konuda
-
hocam forumda konum var benim de skoda scala aracıma park halinde yandan çarpmışlardı. Serviste 2 kapı değişir vs gibi moral bozucu şeyler söylendiği için sanayide cebimden yaptırdım. Sorduğum servislerde iyi kötü fiyat veren oldu ama en son annemin sanayide lokanta işlettiği için tanıdığım ustalara bıraktım. 15 gün demişlerdi 1 haftada çıktı araç. Çok da güzel oldu. Tavsiye istersen telefon no yazarım özelden ama fiyat olarak en uygun fiyatı vermediler bilgin olsun.
İstersen yapılı fotoları da paylaşırım. Konuya ekleyecektim zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X