Şimdi Ara

İzmir Oto Boya Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar passat aracımız var füme renkli ve bizden önceki sahibinde kazası olmuş ve sag iki kapı ve kaputu kendi çabasıyla macunlayıp boyamis veya sanayinin en kotu ustasına gotürmuş yani anlayacagıniz asıri kotü boyatmiş ilana koyduk ve gelen herkes bu yüzden aractan vazgecti bunun tamirini yaptırabilecegimiz iyi usta biliyorsanız yazabilirseniz cok sevinirim

• 1.sanayide lina oto kaportacı orhan usta var. işçiliği kalitelidir. boyası da kalitedir. birebir araca uyumlu şekilde uygular. kendileri volkswagen gazi servisten çıkmadır. tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salhane izban karşısı volkan öztürk otomotiv kaşif usta var bu da kalitelidir. işim düştü memnun kaldım

bazen serkan oto diye özel bir servisin reklamları karşıma çıkıyor gördüğüm kadarıyla burası da kaliteli iş yapıyor. buraya gitmedim hiç.

birkaç yere uğrayın fiyat alın nasıl yapacaklarını sorun, içinize neresi sinerse oraya verirsiniz

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam galiba önceden halil özturkteydi o usta çünkü bizim 5008 in bagajına vurdular efsane boyamiştı exper satarken lokal boyalı demisti ama baya büyük bir goçük vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.atahan35 -- 7 Mart 2021; 3:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.atahan35

Tesekkur ederim hocam galiba önceden halil özturkteydi o usta çünkü bizim 5008 in bagajına vurdular efsane boyamiştı exper satarken lokal boyalı demisti ama baya büyük bir goçük vardı

aynen oradan gelme tam sanatkâr adam

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

aynen oradan gelme tam sanatkâr adam

Alıntıları Göster
    Fiyatlar nasıl orada?

Dün Karabağlar'da bir yerle konuştum.

Tampon boyatıp çamurluğu boyasız düzeltecektim. 900 lira fiyat verdi.
    Çamurlukta pek bir şey yok zor belli oluyor. Fakat boyasız düzeltsem de boyaya zarar gelecek dedi. Yine bi bakarsın boyama dersen boyamam dedi. Boyarsa da komple boyayacakmış beyefendi. (boya 900 liraya dahil değil sadece düzeltme dahil)
    Tamponun alt kısmında bir kırık ve çamurlukla birleşim yerinde de tırnaklarda kırık var. Onları da tamir edecek fiyata dahil olarak.
    Görsel olarak da bırakayım. Bana fazla geldi biraz.

İzmir Oto Boya Tavsiye

İzmir Oto Boya Tavsiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto boya ustalarından tavsiye?
    2 yıl önce açıldı
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Oto elektrikçi tavsiye istanbul
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Fiyatlar nasıl orada?

Dün Karabağlar'da bir yerle konuştum.

Tampon boyatıp çamurluğu boyasız düzeltecektim. 900 lira fiyat verdi.
    Çamurlukta pek bir şey yok zor belli oluyor. Fakat boyasız düzeltsem de boyaya zarar gelecek dedi. Yine bi bakarsın boyama dersen boyamam dedi. Boyarsa da komple boyayacakmış beyefendi. (boya 900 liraya dahil değil sadece düzeltme dahil)
    Tamponun alt kısmında bir kırık ve çamurlukla birleşim yerinde de tırnaklarda kırık var. Onları da tamir edecek fiyata dahil olarak.
    Görsel olarak da bırakayım. Bana fazla geldi biraz.

İzmir Oto Boya Tavsiye

İzmir Oto Boya Tavsiye

Alıntıları Göster

16" 4 jant metalik renk 600 lira fiyat almıştım. arka tamponun yarısını 200 liraya boyatmıştım. ton farkı dalgalanma vs. olmadı.

tamam boya pahalı da bana da çok geldi 900 lira şunlar için. karşı tarafta (buca karabağlar vs.) fiyatarın yüksek olduğunu duymuştum. izmir kuzey bölgesi daha insaflı bu konuda

• hocam forumda konum var benim de skoda scala aracıma park halinde yandan çarpmışlardı. Serviste 2 kapı değişir vs gibi moral bozucu şeyler söylendiği için sanayide cebimden yaptırdım. Sorduğum servislerde iyi kötü fiyat veren oldu ama en son annemin sanayide lokanta işlettiği için tanıdığım ustalara bıraktım. 15 gün demişlerdi 1 haftada çıktı araç. Çok da güzel oldu. Tavsiye istersen telefon no yazarım özelden ama fiyat olarak en uygun fiyatı vermediler bilgin olsun.

İstersen yapılı fotoları da paylaşırım. Konuya ekleyecektim zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.