Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle bunları yaşayan arkadaşa geçmiş olsun
    2. olarak eğer görüntü ve ses kaydı yoksa mahkeme aşamasında bir şey çıkmayacaktır.
    çünkü mahkemeler öncelikle görüntü ve ses kayıtlarına göre
    bu mümkün değilse daha sonra da olay yerindeki şahitlere göre karar verir
    maalesef olay yerinde olanlar da şahitlik yapmak istemeyecektir
    bu tarz firmalar gerektiği kadar avukat tutarak kanunlardaki açıkları da kendi lehlerinde iyi kullanır
    personeli işten attık diye işin içinden sıyrılma çabasında olacaklardır.
    tecrübelere göre şikayetinizle ilgili 6 ayda bir en yakın karakola çağrılıp şikayetinizin devam edip etmediği sorulacak
    şikayetiniz devam ettiği sürece de karakolda her seferinde tekra tekrar ek ifadeniz alınıp dosyaya eklenecek
    ülkemizde mahkeme aşamaları uzun solukludur kısa vadede de bir şey çıkmaz
    ilgili personel ben o gün alkollüydüm ne olup bittiğini hatırlamıyorum gibi ifade verince içeri atılmayacaktır
    hatta adli kontrol şartıyla imza atma cezası bile almayabilir. şu an 5 yıldan az cezası olan durumlarda tutukluluk kararı verilmiyor

• Abicim bu nedir bu kaç oldu bıktım bu firmanın olaylarından bir değil iki değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam. Gerçekten okurken bile geriliyor insan. Bi öneri olarak polise gidip o gün o saatteki güvelik kameraları kaydını alabilmek için izin çıkartabilirsin. Sonra otogardan kayıtları alıp kanalların anahaber whatsapp ihbar hatlarına gönderebilirsin. Bence en etkilis bu olacaktır. Sen tazminat ta alsan yada adamı hapsede attırsan bu olaydan çok fazla kişinin haberi olmadığı için adamlar para kazanmaya be işine devam edecek. En iyisi bu olayı dediğim yöntemle herkese duyurmak

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

trafik kazası oluyor diye araba kullananlar kaza yaptığında hiç hak talep etmesin değil mi?

naısl olsa biliyorlar kaza olacak niye trafiğe çıkyorsun mu demeliyiz. Boş laf edeceksen kalabalık etme.

Arkadasim sozum sana degil. Sen ve senin gibiler daima metro kullanabilir sikinti yok ...

• geçmiş olsun. sonuna kadar hakkını ara. eğer aramazsan yarın aynısı bir başka arkadaşın başına gelecek. o da aramazsa bir başkası. hatta senden önce aynı duruma maruz kalan kişi belkide hakkını aramadıgından veya vazgeçtiginden bugun senın başına böyle bişey geldi. tekrardan geçmiş olsun.
  • Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.

Bu abuk subuk konuşan veya binmeseydin hakettin, sende vuramadınmı diyenlere kesinlikle yazında yer ayırıp cevap bile verme ki herkes dövüşmeye, kavga etmeye alışşkın değildir. Ayrıca hak aranacaksa ilk yol kavga değildir.

Çok uzun süre bende metro kullandım iyi olduğu zamanlar oldu ama kötü koşullar ile çok karşılaştım. Bundan dolayı nereye gideceksem. O gideceğim yerin yerel firmalarını tercih ediyorum. Küçük ve sade firmalar olmasına karşın oldukça iyiler.

Ayrıca son dediğine gelirsek kesinlikle şikayet et. Öyle veya böyle sonuç alırsın inşallah.
  • Çok geçmiş olsun,sonuna kadar hakkınızı arayın.
  • Sperm olayi metro'nun tum rezaletlerinin zirvesiydi. Bu sirketi kullanmak, bu sirketin simdiye kadar yaptigi tum zorbaliklara dolayli olarak destek vermektir. Biletinizi 2 gun once alin, yolculuk saatinizi gununuzu baska firmaya gore ayarlayin ama bunlara destek vermeyin. Baska otobus yoktu, mecbur kaldim gamsizligin bahanesidir. Kullanmayacaksin... bitti!

• Galip Ağa twitter'da aktif ve iktidara yaranmaya çalışıyor.

Ben olsam durmadan tweet atıp, her paylaştığı tweetin altına yazardım. Bir yerden sonra dikkate alır diye düşünüyorum. Hukuki süreçte bir şey çıkacağını sanmıyorum en azından maddi olarak bir şeyler kazanabilirsin.
  • Çok geçmiş olsun.kimi otobüs firmalarında çalışan elemanlar davardan farklı değiller dava sürecince Allah yardımcın olsun umarım mağduriyetin giderilir.

• Aga geçmiş olsun, o zaman bidaha metro kullanmayalım

• Gecmis olsun, darp olayına ciddi ceza getirilmeli yani gücü yeten saldırıyor, mağdur olan hakkını araması çok uzun ve zor koşullar içeriyor, birşey çıkmaz diye hak aramaktan vazgeçiliyor, yapanda nasılsa bir şey olmadi diye yine tekrar edebiliyor.

• Size ne olacağını kısaca anlatayım da ilerleyen safhalarda moraliniz bozulmasın. Olay yeri otogar olduğundan mutlaka bir kamera görüntüsü bulunup dosyaya eklenir. Mahkeme uzun sürecek 1 ila 2 yıl arası ki bahsettiğim ilk mahkeme. Sizi darp eden şahıs kesinlikle ceza alacak, yanındakiler görüntülerin ayrıntısına göre ceza alabilir. Mahkeme boyunca tutuksuz yargılanacaklar. Sizi uzlaştırmak isteyecekler mahkeme öncesi, uzlaştırmacı atanacaktır, yeni uygulama bu şekilde. Sonunda ceza aldıklarında bu para cezasına çevrilecek ve yatmayacaklar. İlk bahsettiğiniz şahısta sizden şikayetçi olacak, "mala zarar verme" iddiasıyla dosyada müşteki-şüpheli olacak sıfatınız ama bu sıfatı kafaya takmayın. Size düşen şu, ilk mahkeme karar verdikten sonra maddi-manevi tazminat davası açın, en azından bu şekilde gördüğünüz zararın bir karşılığı olsun. Ayrıca karardan sonra bu şahıs temyize gidecektir, yani bu konuyla ilgili yılda 1-2 kere mahkemeye gidersiniz.

Çok geçmiş olsun, en azından canınıza ciddi bir zarar gelmemiş.

• Geçmiş olsun öncelikle. Bunlar batıp iflas etmeden bitmeyecek bu vukuatları !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Istanbul-Edirne arası malesef Metro dışında Nilufer var onunda sefer sayilari az ve hizmet kalitesi metroyla kafa kafaya. Normal şartlarda otobüs kullanmamaya calisiyorum fakat aciliyetim olduğundan kullanmak zorunda kaldim. Her seyahatimdede boş geçmeden irili ufaklı sorunlar yaşadım. Muhattabım kişilerede söyledim metronun içerdeki sistemi ne yaptiklarinin beni ilgilendirmediğini söyledim.

(Saatlerim uyuşmadığından dolayı ve çok önemli dersimin olmasından dolayı tercih etmek durumunda kaldım. Bile bile lades olduğunu bende biliyorum fakat bazen insan zorunda kalıyor. )demişsiniz
    bu yazdığınız yorum karşısında bu olayı gerçekten ama gerçekten haketmişsiniz 50 kere gitmesen 1 kez bile gitseniz yine haketmişsiniz diyeceğim zira medyada o kadar sabıkası olup da halen metro diyorsanız durmayı boşverip bu firma ile ilgilendiğiniz için suclusunuz ders almayacaksınız değil mi zorunda kaldığınız için?
    2 eliniz kanda bile olsa metro adını kelimesini hecesini bile kaale almadan uzak durulası firma olduğunu idrak etmeniz gerekirdi o oymuş bu buymuş gerisi metro diye kendinizi rezil etmenizin anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Aralık 2017; 23:56:38 >

• Mono Italiano kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim.Okurken ben fitil oldum.Sonra vay efendim silah taşımak suç.Göster silahı bak bakayım ne yapabiliyor o delikanlı tayfası.Bu adi pisliklerin muavin diye çalıştırdıkları adam da bir yolcuya cinsel saldırı yapmamış mıydı?.Sonra burada konu açıldı.Konu kapatıldı.Haksız yere ban yiyenler oldu.Dava açtılar neymiş karalama kampanyasıymış diye.Rezillikleri bitmez.Türkiye burası abi.Ya belinde tabancan olacak ya da sırtını yaslayacağın bir meslek ya da tanıdık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • binmedim binmekte nasip olmaz umarım geçmiş olsun kardeşim. metronun hepsinin yani.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Metro turizimde yolculuk yapmayı göze alan insan zaten kafadan darp edilmeyi suratına sperm gelmeğe tecevüz riskini göze almış cesur yada akılsız insanlardır ondan dolayı uzucu bir olaya üzülmedim sonuçta kerhane.. 'de çalışan kisi tecavüze uğradım deme lüksü yok gibi bişey geçmiş olsun

kerhane.. 'de çalışan kisi tecavüze uğradım deme lüksü yok

nasıl bir mantıktır bu yiğidim...

• Geçmiş olsun. Davanın peşini bırakma. Savcılığa başvur ki metro söylediği gibi gerekli bilgileri mahkemeye iletsin.

Ayrıca sadece o şahıstan değil tüm o sana saldıranlardan şikayetçi olman gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.