Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam tercih meselesi olursa ben de pamukkaleyi tek geçiyorum eskiden ulaştırma sektörü birinciliği ödülü de alıyordu çok sık seyahat ederdim o zamanlar şimdi yaşadığım yerde olmadığı için yıllardır kullanamıyorum. Lakin sen şikayet konularına ne kadar ilgilisin bilmem ama ben ilgim olsun olmasın gerek şikayetvar.com'daki yorumları gerek burdaki gerek çeşitli platfdormlardaki yorumları okurum.Söylediğim gibi müşteriyi mağdur etmeyen sorunsuz firma kurum vs. yok.
  • Tam Bimerlik olaymış, ne cevap geldi merak ediyorum
  • Geçen hafta kamil koç servisi iki yolcuyu geciktirdiği ve kendi beceriksizliklerini telafi etmek için samandıra da yolcuları bekledi ve sonuç olarak saat 9 da değil 11 de vardı . İnsanlar o kadar yol tepip geldikleri asker yemin törenine yetişemedi . Şikayet için arayınca mal sahibinden bahsettiler bunlar şirkete değil herhangi bir şahsa ait otobüsmüş. 10 lira daha fazla verip Metro ya binmeme sebebim de bunun olmamasaydı ama işe yaramadı. Bundan sonra 50-100 fazla verip uçak en azından KURUM var karşımda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorhan

Geçen hafta kamil koç servisi iki yolcuyu geciktirdiği ve kendi beceriksizliklerini telafi etmek için samandıra da yolcuları bekledi ve sonuç olarak saat 9 da değil 11 de vardı . İnsanlar o kadar yol tepip geldikleri asker yemin törenine yetişemedi . Şikayet için arayınca mal sahibinden bahsettiler bunlar şirkete değil herhangi bir şahsa ait otobüsmüş. 10 lira daha fazla verip Metro ya binmeme sebebim de bunun olmamasaydı ama işe yaramadı. Bundan sonra 50-100 fazla verip uçak en azından KURUM var karşımda

Kamilkocta biraz once basima gelen olay, peder ankaraya geldi, otobuste tabletini unutmuş ( su bir ara her yerde satilan cin mali ucuz tabletlerden) aradi gittim astiye, tablet bursaya gidiyormus. Nasil olur dedim, yolcunun inecegi yer belli. Oradaki gorevli nereden bilecek yolcunun nerede inecegini dedi

Dedim kardesim hostlarin elinde yolcu listesi yok mu?
    Var abi
    Bu listede hangi yolcunun nerede inecegi yazmiyor mu?
    Ses yok.
    Yaziyor. E ankarada inecegi garanti olan ve baslangic duragindan binip, son durak olan ankarada inen bir kisinin esyasi nasil olur bursaya gider? İnecegi yer ankara olduguna gore ankaradaki yazihaneye birakilmasi gerekmez mi

Bunun uzerine kaptani aradilar, kaptan bursa istedi tableti dedi, o yuzden götürüyorum bursaya dedi.

Peki dedim bursa neden istemis sorar misiniz?
    Asti yazihanedrki gorevli Sordu
    Kaptan ben bilmem bursa istedi bursaya goturuyorum diye yanit verdi telefonda.

İnsanin aklina türlü türlü seyler geliyor, ama elimde delil olmadan kimseyi de itham etmek istemem. Umarim esya geri doner. Parasinda degilim ama bu tip sacma hareketler her firmada oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Istanbul-Edirne arası malesef Metro dışında Nilufer var onunda sefer sayilari az ve hizmet kalitesi metroyla kafa kafaya. Normal şartlarda otobüs kullanmamaya calisiyorum fakat aciliyetim olduğundan kullanmak zorunda kaldim. Her seyahatimdede boş geçmeden irili ufaklı sorunlar yaşadım. Muhattabım kişilerede söyledim metronun içerdeki sistemi ne yaptiklarinin beni ilgilendirmediğini söyledim.

(Saatlerim uyuşmadığından dolayı ve çok önemli dersimin olmasından dolayı tercih etmek durumunda kaldım. Bile bile lades olduğunu bende biliyorum fakat bazen insan zorunda kalıyor. )demişsiniz
    bu yazdığınız yorum karşısında bu olayı gerçekten ama gerçekten haketmişsiniz 50 kere gitmesen 1 kez bile gitseniz yine haketmişsiniz diyeceğim zira medyada o kadar sabıkası olup da halen metro diyorsanız durmayı boşverip bu firma ile ilgilendiğiniz için suclusunuz ders almayacaksınız değil mi zorunda kaldığınız için?
    2 eliniz kanda bile olsa metro adını kelimesini hecesini bile kaale almadan uzak durulası firma olduğunu idrak etmeniz gerekirdi o oymuş bu buymuş gerisi metro diye kendinizi rezil etmenizin anlamı yok

Biraz zaman geçti daha sakin bi şekilde olaya bakınca tamamen haklısınız hocam. Böyle bi firmayı 2 elim kanda dahi olsa kullanmamam gerekli olduğunu şimdi anlıyorum. Uygulamada her ne kadar onlar haksız olsa da pratikte ben 45 liramı böyle bir firmaya ödediğim için hatalıyım.

• Pamukkale’yi 1 numara yapan bu tip uygulamada küçük Gönüller’de büyük etki yaratan hareketlerdir. İzmirden Sakarya’ya giderken uyandığımda karşılaştığım ;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.