Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Istanbul-Edirne arası malesef Metro dışında Nilufer var onunda sefer sayilari az ve hizmet kalitesi metroyla kafa kafaya. Normal şartlarda otobüs kullanmamaya calisiyorum fakat aciliyetim olduğundan kullanmak zorunda kaldim. Her seyahatimdede boş geçmeden irili ufaklı sorunlar yaşadım. Muhattabım kişilerede söyledim metronun içerdeki sistemi ne yaptiklarinin beni ilgilendirmediğini söyledim.

İs savciliga intikal ettikten sonra sizi ifadeye bir daha cagirabilirler. Bu asamada barodan avukat talep edebilirsiniz. Avukatla gitmeniz yarariniza olur, sureci en az zararla atlatirsiniz.

Tehdit edilebilirsiniz, sakin yilmayin. Demesi kolay biliyorum ama siz sikayetinizi geri cekerseniz bu deyyuslar daha da bilenir nasilsa bir sey olmuyor diye. Allah korusun o yumruklardan biri ters bir yerinize gelse, felc bile kalabilirdiniz.

İstanbul seyahat ve kamil koc edirne tarafina gidiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milletin üstüne attırdıkları yetmedi bide kabadayılığa başlamışlar. Zaten iğreniyorum metro turizmden. Bu da iyice tuz biber oldu. Kullanmam da kullandırmam da. Yerel firmayı kullanın daha iyi. Hiç olmazsa hürmet ederler. Şeref yoksunları bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metro Turizm bir mafya gibi işliyor senelerdir, 10 lira fazla verip başka firmayı kullanın, para kazandırmayın bu çeteye. Ne skandallar çıktı, hâlâ Metro'nun otobüsleri full çekiyor, insanları cidden anlamıyorum...
  • Konuyu uplayalım da daha çok kişi görüp trendlerden falan düşmesin bildiğimiz her mecraya taşıyalım böyle rezillik olmaz. İnsanlara kullandırtmayalım şu firmayı artık
  • Geçmiş olsun.

Bu işin peşini bırakma. Tazminat davası aç. Uğraş ki dikkat etsinler bir daha yaşanmasın.

• Arkadaşlar maddi gücü çok düşük olan ve çok ama çok aciliyeti olan ankara istanbul izmir gibi büyük şehirler haricinde yaşıyanları dışarda tutarak şunu söylüyorum ki azcık kendinize saygınız var ise hayatınızın kıymeti kendinize biçtiğiniz bir değer var ise Türkiye de otobüs kullanmayın. Gidin uçakla gidin trenle gidin vapurla herşeyle gidin ama otobüsle gitmeyin.

Ben ordu fatsa da doğdum 5 yaşımda istanbula taşındık hayatım istanbul ordu arası otobüslerde geçti 16-17 yaşına kadar o zamanlar (80-90'lar) tek seçenek bunlar olduğu için bi su verdiklerinde bile kendimizi elit hissediyorduk. Sonra üstünden yıllar geçti araba sahibi oldum vs bigün geldi bundan 2 yıl önce araba almak için ankaraya gitmem gerekti istanbuldan ve acildi normal bir durummuş gibi bindim otobüse hani bir sıkıntı yaşıcağımı düşünmedim aslına bakarsanız bi olayda yaşamadım

Ama o otobüsün içinde ki insanların horlama sesi (bende horlarım) insanların ayak kokuları bebek ağlamaları koltukların rahatsızlığı ortamın iğrençliği bulunduğun durum vs o kadar kötüydü ki ankara da almaya gittiğim arabayı beğenmeme rağmen otobüse binmemek için zoraki başka bir araba satın aldım.

Konuyu açan arkadaşa da büyük geçmiş olsun umarım süründürürsün itleri

• Gecmis olsun. Yakalarini birakmayin mahkemede hakkinizi arayin en azindan baskalarida ayni muameleye maruz kalmasin ona gore insan calistirsinlar. Hayvan degil

• Metro turizm den bilet almakla hata yapmışsınız zaten bu firmanın rezaletleri bitmiyor

• Büyük geçmiş olsun hocam bu gibi durumlara karşı kendinizi savunacağınız bişeyler taşıyın bence biber gazı felan taşıyın ama bence bu olaydan bi halt çıkmaz şu zamanda....

• Büyük geçmiş olsun hocam bu gibi durumlara karşı kendinizi savunacağınız bişeyler taşıyın bence biber gazı felan taşıyın ama bence bu olaydan bi halt çıkmaz şu zamanda....

• Bu Metro Turizm düzelmez mümkün değil.Bundan birkaç sene önce Nilüfer Edirneye 2+1 otobüsleri getirdi.Metro ile aynı fiyata adamlar rahat yolculuk sunuyordu.1 yıl geçmedi Edirne Otogarın ihalesi Metro firmasının sahibinde olduğundan napıp edip türlü türlü oyunlarla Nilüfer firmasını otogardan çıkardılar.Garibim Nilüferde çarşıdan otobüs kaldırır şehir dışı sayılabilecek yere götürür burda otobüse bindirirdi.Biraz zahmetli olsada yinede napar eder Nilüferle gelip giderdik.Demem o ki bu metronun başındaki böyle olduktan sonra çalışanlardan ne beklersiniz soruyorum size.

Ayrıca ne hikmetse Edirne-İstanbul,İstanbul-Edirne yolculuğunda yaklaşık 4-5 kez biletim 2 bazen 3 yolcuyla çakışmıştır.(mecburiyetten Metroyu kullanmışımdır.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahkemeden bişey çıkmaz, tek çözüm kullanmamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin adınıza çok üzüldüm. Keşke bu tür insanlarla muhatap olmak zorunda kalmasaydınız.

Hakkınızı sonuna kadar arayın. Cezalarını çeksinler.
  • Bu firmanın adını görünce midem bulanıyor.
  • Bazı cahil arkadaşlar ''başka firmamı yok'' gibi boş boş yorumlarda bulunmuşlar her zamanki gibi. Her firma heryere gitmiyor bu 1 , arkadaşın önceki olaylardan haberi olmamıştır bu 2. Yani ülkede bir guruh var ve bu guruh sırf ''boş yorum'' yapmak için var. Bilmiyor üstüne ahkam kesiyor ve birşey bildiğini zannediyor. Bu tiplerin metro turizm çalışanlarından pek bir farkı yok gözümde. Hırsızdan çok soyulana saldırırlar bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 2 Aralık 2017; 23:51:12 >
  • İnsanın kanı donuyor. Hepimizin başına gelebilir. "Metro kullanma" demekle olmuyor. Bazen o oluyor, onu kullanmak zorunda oluyor insan. Hatta bazı yerlerde tekel resmen başka firma bile gitmiyor.
    Aksine böyle kullana kullana, dava aça aça firmayı caydıracağız. Başka yolu yok.
    Metro>Pamukkale+Nilüfer+Ulusoy+Kamil Koç. Bu kadar büyük bir firma olduğu için biz onu ya değiştireceğiz ya da diğer firmalar da her lokasyona gidecek, yeni seferler açacak.

Çok geçmiş olsun.
  • Kimse.kullanmasın

• Ya arkadaş bedava dahi olsa tercih etmeyin şu firmayı allah aşkına...

• quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

Konuyu uplayalım da daha çok kişi görüp trendlerden falan düşmesin bildiğimiz her mecraya taşıyalım böyle rezillik olmaz. İnsanlara kullandırtmayalım şu firmayı artık

Diğer mecralara taşıyacağım. Fakat konunun biraz daha yol almasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Yuksek sesle muzik dinledigi halde nasil bir uslupla konusabildiniz? O yuksek sesle sizi nasil duymus olabilir? Ayrica o kadar kisi tarafindan dovuluyorsunuz muhakkak birisi mudahale eder. Biraz celiski var gibi.

Yüksek sesle müzikten kastım 10-15 liralık bilgisayar hoparlöründen çıkan ses, telefon hoparlörüyle nerdeyse eşdeğer. Normal bir insan sesi gayet o sesi bastırır ve duyulmamasına imkan yok. Benim kastım duyulduğu halde cevap verilmemesi. Umursanmamamız. Ortamı görmediğiniz için böyle düşünebiliyosunuz gayet doğal. Orası deplasman hocam. Işığı gören geldi zaten. Ordan birisi çıksa arada kalcak. Dayak yerken video açın diye bağırdım ama duyarlı vatandaşımızdan 1 kişi bile sağolsun çekmedi.

Gecmis olsun diyeyim o zaman. Ama 10 15 tl fazla verin daha iyi firmalarla gidin ben hep oyle yaparim.

Keşke olsa hocam ben öğrenci halimle 2 katı ücret ödemeye hazırım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.