Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadas, nefret ettigim kadar var su Esenler ve bolgesinden ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

diyecek lafın yoksa bana alıntı yapma işine bak.

Belki gerçek insanların tepkilerinden bir şeyler kaparsın da müsveddilikten kurtulursun diye alıntıladım. Sefil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazuro

Boş yapmayın burda defalarca Metro ile yolculuk yaptım bir sorun yaşamadım. Konuyu okumadım ama diğer firmalarda 10 otobüs varsa Metro'da 100 tane var doğal olarak daha fazla olay oluyor .

Konuyu okumadan burda konuşmaya hakkın yok. Yaşadığım sorun topkek alamadım, otobüs bozuldu tarzı bir sorun değil.
  • quote:

öncelikle hakaret etmeyi kes. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Cahilliğine verdiğim için seni muhattap almadım ama uzatıyorsan söyleyeyim bu ilk metro vakası değil milyon kere benzeri hatta daha ahlaksızları yaşandı haberlere çıktı, bu forumda defalarca yazıldı. Konuyu açan şahıs da forumun eski üyesi görmeme bilmeme durumu yok. Yalnızca aptal insanlar bir hatayı yaşamadan ders almaz ve ben aptal insanlara acımam. Acıyorsanız o sizin sorununuz.

Terbiyesizlik yapmamış olsan zaten sana burada insanlık öğretmeye çalışmayız. Ayrıca hakaret etmiyorum, muhtemelen yazdığım kelimelerin anlamını dahi bilmiyorsun. Müsveddenin anlamı için TDK'ya başvurabilirsin. Konuyu okumadan sorunu yaşayan arkadaşın neden metroyu kullandığını açıkladığı mesajı okumaya dahi tenezzül etmeden bodoslama yorum yaparsan böyle çakılırsın.

Zahmet et, oku sonra yorumunu yap.

• konu da o kadar sacma yorumlar var ki okudukca sinirleniyorum.

konu sahibi arkadasa gecmis olsun. konu baltalaniyor dikkat et hocam.

• Dayak yediysen fazla uzatmayacaksın
  • Zorda kalmadıkça ve acelenizde yoksa kullanmayın bu firmayı. Yedikleri naneler bir değil iki değil...
  • Arkadaşlar metrodayim..olay öyle olmamış bu arkadaş burnunu karıştırmış sümügünü top yapıp tam baş parmağına yerleştirip işaret parmağı ile de hedefe yollamis. Çalışanlar ne yapsın bu durumda takdir sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Bu firmanın okadar olayından sonra kullanan insan başına gelicek herşeyi hakediyordur. Başka firmamı yok piyasada niye bu metro ısrarı. Dayak yediğin ile ve yolculuğunu tamamlayaman ile kalıcaksın büyük ihtimal. İşten çıkarılsa ne olcak gene o tarz biri gelicek yerine. Adamlar seçici değil sürekli elemanlarında arıza çıkıyor tavsiyem zorunluda olsa kullanmayın.

aynen benim de aklıma ilk bu geldi
    ayrıca işten çıkartsalar ne olacak ,belki başka bir hatta yine iş verirler
    hele ki bu kadar olumsuzluğa rağmen hala bunları savunanları görünce ,insanın içinden beter olun demek geliyor
    birisi de aklınca açıklama yapmış ,neymiş efendim çok otobüsü varmış mış ,iyi o zaman THY nın çok uçağı var diye onlarda iki güne bir adam dövsün ,insanların üstüne şey yapsın

artık bu ülke insanına acısak mı ,beter ol mu desek bilemez hale geldik

konuyu açan arkadaş mecbur kaldım diyor ,hadi onun durumu istisna bir durum ama bu işler devam ettiğine göre gerisi hikaye

• Sende kardeşim resmen dayağa boyun eğmişsin çakaydın 2 tane yumruğu boğazını sıkarken ki adama hiç mi dövüşmedin böyle gidersen seni çok döverler
  • Dayağı yemiş ve oturmuşsun hocam daha ne hakkı arayacaksın ki?Boşa kendinizi avutmayın.Bir şey çıkmaz.Bizde boykot kültürü yok işte,hata yapan firmayı affetmeyeceksin.Bu kadar basit.Ama bizler öyle değiliz ne yazık ki.Açlıktan ölsen de binmeyeceksin,son otobüs olsa da binmeyeceksin.Binmeyeceksin işte.Bu kadar basit.Ya da biniyorsan bunları göze alacaksın.
  • Metro Turizm denen keko firmasıyla ölüm kalım durumu yoksa seyahat filan etmeyin. Çok geçmiş olsun. Firma ile hiçbir şekilde uzlaşmayın. Sosyal Medya ve Ekşi Sözlük'te gündem oluşturmasını sağlayın. Yoksa bir şey değişeceği yok.

• Karaktersiz terbiyesiz bir metro çalışanı daha şaşırdık mı ? Tabi ki şaşırmadık.
  • metro turizm zaten arızalı ama genel olarak otobüs firmaları çok fazla keko çalıştırıyor.

• Nilüfer boşa mı orda yolculuk yapiyor?Onu gectim hatayi kendinizde aramaya gerek yok.Siz o adamin serefsiz olsugunu bilemezsiniz.Hakkinizi aramaniz en dogal hakkinizdir.

• Kusura bakmayın hak etmişsiniz. Sosyal medyadan hak armayı bildiğinize göre Metro'nun skandallarınıda biliyorsunuzdur. O nedenle hak etmişsiniz. Şimdi eğer ileride bende Metro ile yolculuk yaparsam ve başıma birşey gelirse HAK ETMİŞİMDİR! Çünkü sorunlu firma olduğunu biliyorum. Yalnız değilsiniz aslında, "Metro Mağdurları Derneği" kursanız masrafları çıkaracak kadar aidat toplayabilirsiniz. O kadar çok mağduru var.

Uzun lafın kısası geçmiş olsun, sonuna kadar takipçisi olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Kusura bakmayın hak etmişsiniz. Sosyal medyadan hak armayı bildiğinize göre Metro'nun skandallarınıda biliyorsunuzdur. O nedenle hak etmişsiniz. Şimdi eğer ileride bende Metro ile yolculuk yaparsam ve başıma birşey gelirse HAK ETMİŞİMDİR! Çünkü sorunlu firma olduğunu biliyorum. Yalnız değilsiniz aslında, "Metro Mağdurları Derneği" kursanız masrafları çıkaracak kadar aidat toplayabilirsiniz. O kadar çok mağduru var.

Uzun lafın kısası geçmiş olsun, sonuna kadar takipçisi olun.

Bu ne saçma bir yorumdur ya, günün birinde metro turizm çalışanları yüzünden tecavüze uğrarsan hak arama o zaman, HAK ETMİŞSİNDİR!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL_

quote:

öncelikle hakaret etmeyi kes. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Cahilliğine verdiğim için seni muhattap almadım ama uzatıyorsan söyleyeyim bu ilk metro vakası değil milyon kere benzeri hatta daha ahlaksızları yaşandı haberlere çıktı, bu forumda defalarca yazıldı. Konuyu açan şahıs da forumun eski üyesi görmeme bilmeme durumu yok. Yalnızca aptal insanlar bir hatayı yaşamadan ders almaz ve ben aptal insanlara acımam. Acıyorsanız o sizin sorununuz.

Terbiyesizlik yapmamış olsan zaten sana burada insanlık öğretmeye çalışmayız. Ayrıca hakaret etmiyorum, muhtemelen yazdığım kelimelerin anlamını dahi bilmiyorsun. Müsveddenin anlamı için TDK'ya başvurabilirsin. Konuyu okumadan sorunu yaşayan arkadaşın neden metroyu kullandığını açıkladığı mesajı okumaya dahi tenezzül etmeden bodoslama yorum yaparsan böyle çakılırsın.

Zahmet et, oku sonra yorumunu yap.

ya sen kimsin be, senin ne haddine bana insanlık öğretmek? Gelip burada insanlık öğretmeye kalkıyorsun? Ayrıca ettiğin laf aşağımaktan hakarete giriyor. Asıl sen bir zahmet ettiğin lafın hukukta ne anlama geldiğini araştır. Al hadi link de veriyorum. link

Forumda daha yeni hakaretten mahmekemeye verenin yeni konusu açılmış. Ne halde olduğunun farkında bile değilsin. İlla mahkemelik mi olalım? Ya sabır ya.

Çok isterim, bütün yazdıklarımın arkasındayım. Sanırım sana güzel bir ders lazım internette karşındakinin kim olduğunu bilmeden yazmak, mahkemede kimle karşılaşacağını ve o kişinin mesleğini bile bilmemek. Güzel bir sürpriz olabilir, denemeni çok isterim. İnsanlık öğretmeye çalıştım evet, nasibini alamamışsın sadece vesile olmak istedim. :) Çok zoruna gitti sanırım.

Tekrar tavsiye ediyorum, konu sahibinin açıklamasını oku ve o hadsiz yorumuna tekrar bak müsvedde.

• Büyük geçmiş olsun..
    İşine son verdiklerini iddia ettikleri şahsı yandaş bir firmada işe alacaklardır muhtemelen..Ne yazık ki güzel ülkemde artık işler bu şekilde yürüyor..
  • Kalkip agzina cakamadinmi 2 tane bu zirtolarin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.