Silinebilir
Silinebilir
Patlayan PSN hesabı (Serkanpro & Emrah555)
Pri hakkı bende olan Wolfenstein: Youngblood hesabıma giriş yapamadığımı fark ettim. Sec hak sahibi olan @emrah555 nickli arkadaşa mesaj attım. Hesabı devrettiğini haber vermeyi unuttuğunu belirtti.
Hesabı devrettiğini belirttiği kişi @serkanpro nickli arkadaşın profilini ve telefon numarasını yolladı. Kendisi ile What'sUp üzerinden yaptığımız görüşmede hesabı almadığını, aldıysa bile hatırlamadığını, kendisinin eski bir üye olduğunu bu tarz ithamlarda bulunmanın yanlış olacağını belirtti. (İsteyen arkadaşlara ekran görüntülerini özelden yollayabilirim)
Bir kaç saat sonra @emrah555 özel mesaj atarak @serkanpro ile görüştüğünü Whatsup mesajları silindiği için hesaba ulaşamadıklarını, kendi başına da benzer durumların geldiğini bu sebeple mağduriyetinizi anlayış ile karşılıyorum ama yapacak bir şey olmadığını belirtmiş.
Sonuç itibariyle hesabım patladı ve ulaşamıyorum
Kimsenin günahını almak veya itham etmek gibi bir derdim yok. Hesabı kim patlattı bilmiyorum da Sadece alış veriş yapacak arkadaşlar bilgi sahibi olsun yeter.
Konu Silinebilir
Konu silinebilir
Hepsiburada (MyShop) çakallığı
Arkadaşlar merhaba..
Hepsiburada'da MyShop isimli dükkanda Makelsan Lion 2200VA LCD Ekran 2x9Ah 4-8Dk Line Interactive UPS MU02200L11MP005 cihazı 648,79 TL'ye düştü. Piyasa fiyatı 1,100 TL'den başlıyor. Sipariş verdim ve beklemeye koyuldum.. Aynı ürün geçen aylarda da başka satıcılar tarafında 350-400 TL civarına inmiş verilen siparişler tek taraflı iptal edilmişti. Benzer bir şekilde iptalini beklerken 8 Kasım'da kargo bilgileri sisteme girildi. Bugün kargoyu teslim aldığımda ortalama 4 KG bir paket yerine bir poşet dosya görünce şaşırdım. Kargo görevlisinin yanında paketi açtım. Zülfü LİVANEL'ye ait bir kitap yollanmış. Gerekli tutanakları tutarak başvurmam gereken yerlere başvurumu yaptım.
Firmanın kurnazlığı şaşırttı. Eğer fiyatlandırma hatası var müşteri iptal etmez firma iptali tek taraflı yaparsa Hepsburada firmaya ceza-i yaptırımlar uyguluyor. Bunun yerine bu firma (Myshop) ürünlerin yerine başka eşyalar yollayarak müşterilerin iade etmesini sağlıyor.
Kargo görevlisi ile beraber durum tespit tutanağı tutulmuştur.
Söz konusu UPS aynı satıcı tarafından halen satıştadır.
Fatura vs. konulmamış. Sadece bir kargo poşeti ve kitap çıktı paket içerisinden..
Sonuç olarak uzak durun.. Dolandırıcılığı yasal hale getirmeye çalışan bir firma
Hepsiburada (MyShop) çakallığı
Arkadaşlar merhaba..
Hepsiburada'da MyShop isimli dükkanda Makelsan Lion 2200VA LCD Ekran 2x9Ah 4-8Dk Line Interactive UPS MU02200L11MP005 cihazı 648,79 TL'ye düştü. Piyasa fiyatı 1,100 TL'den başlıyor. Sipariş verdim ve beklemeye koyuldum.. Aynı ürün geçen aylarda da başka satıcılar tarafında 350-400 TL civarına inmiş verilen siparişler tek tarafli iptal edilmişti. Benzer bir şekilde iptalini beklerken 8 Kasım'da kargo bilgileri sisteme girildi. Bugün kargoyu teslim aldığımda ortalama 4 KG bir paket yerine bir poşet dosya görünce şaşırdım. Kargo görevlisinin yanında paketi açtım. Zülfü LİVANEL'ye ait bir kitap yollanmış. Gerekli tutanakları tutarak başvurmam gereken yerlere başvurumu yaptım.
Firmanın kurnazlığı şaşırttı. Eğer fiyatlandırma hatası var müşteri iptal etmez firma iptali tek taraflı yaparsa Hepsburada firmaya ceza-i yaptırımlar uyguluyor. Bunun yerine bu firma (Myshop) ürünlerin yerine başka eşyalar yollayarak müşterilerin iade etmesini sağlıyor.
İzlemem gereken yol nedir sizce? Tüketici Hakem Heyetinden sonuç çıkar mı?
Not Kargo görevlisi ile beraber durum tespit tutanağı tutulmuştur.
Not 2: Söz konusu UPS aynı satıcı tarafından halen satıştadır.
Not 3: Fatura vs. konulmamış. Sadece bir kargo poşeti ve kitap çıktı paket içerisinden..
Bu saatten sonra CURVED TV alınır mı?
|
Garanti Kapsamında 4 kapı değişecek
2. el telefon tamiri ve gecikme
|
Silinsin
|
TV'yi akıllı hale getirmek için ne kullanmalı?
|
Alışveriş yapılmasını tavsiye etmediğim üye @Serkanpro Konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/patlayan-psn-hesabi-serkanpro-emrah555--148103722 |
Alışveriş yapılmasını tavsiye etmediğim üye @Serkanpro Konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/patlayan-psn-hesabi-serkanpro-emrah555--148103722 |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.613
İkinci El Bölümü Mesajları: 136
Konularının görüntülenme sayısı: 24.785 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.423 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun