Arkadaşlar merhaba.. Hepsiburada'da MyShop isimli dükkanda Makelsan Lion 2200VA LCD Ekran 2x9Ah 4-8Dk Line Interactive UPS MU02200L11MP005 cihazı 648,79 TL'ye düştü. Piyasa fiyatı 1,100 TL'den başlıyor. Sipariş verdim ve beklemeye koyuldum.. Aynı ürün geçen aylarda da başka satıcılar tarafında 350-400 TL civarına inmiş verilen siparişler tek tarafli iptal edilmişti. Benzer bir şekilde iptalini beklerken 8 Kasım'da kargo bilgileri sisteme girildi. Bugün kargoyu teslim aldığımda ortalama 4 KG bir paket yerine bir poşet dosya görünce şaşırdım. Kargo görevlisinin yanında paketi açtım. Zülfü LİVANEL'ye ait bir kitap yollanmış. Gerekli tutanakları tutarak başvurmam gereken yerlere başvurumu yaptım. Firmanın kurnazlığı şaşırttı. Eğer fiyatlandırma hatası var müşteri iptal etmez firma iptali tek taraflı yaparsa Hepsburada firmaya ceza-i yaptırımlar uyguluyor. Bunun yerine bu firma (Myshop) ürünlerin yerine başka eşyalar yollayarak müşterilerin iade etmesini sağlıyor. İzlemem gereken yol nedir sizce? Tüketici Hakem Heyetinden sonuç çıkar mı? Not Kargo görevlisi ile beraber durum tespit tutanağı tutulmuştur. Not 2: Söz konusu UPS aynı satıcı tarafından halen satıştadır. Not 3: Fatura vs. konulmamış. Sadece bir kargo poşeti ve kitap çıktı paket içerisinden.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 10 Kasım 2020; 18:21:43 > |
Hepsiburada (MyShop) çakallığı
-
-
Çare THH -
Bence de Tüketici Hakem Heyetine başvurmalısın bide faturada kesmemiş bunuda bence şikayet edebiblirsiniz Bulunduğunuz il veya ilçenin vergi dairesine dilekçe vererek şikayette bulunabileceğiniz gibi 189 numarasını arayarak müşteri hizmetlerine de şikayette bulunmanız mümkündür
-
Arkadaşlar THH'ne yaptığım başvuru sonuçlandı. Haklı bulundum ve firmaya sonucu yolladım.
Ertesi gün ürünün piyasa fiyatı ile ödediğim tutar arasındaki fark hesabıma kupon olarak tanımlandı. Benzer mağduriyet yaşayan arkadaşların bilgisine
-
quote:
Orijinalden alıntı: divxcimcimeArkadaşlar THH'ne yaptığım başvuru sonuçlandı. Haklı bulundum ve firmaya sonucu yolladım.
Ertesi gün ürünün piyasa fiyatı ile ödediğim tutar arasındaki fark hesabıma kupon olarak tanımlandı. Benzer mağduriyet yaşayan arkadaşların bilgisine
Geçmiş olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X