Günde neredeyse 14 saat çalışmak
Merhabalar, ben özel bir online alışveriş şirketinin depo personeli olarak görev almaktayım. Vardiya saatlerimiz tam 1 aydır sabit değil her hafta değişiyor tabi bunda iş verene kalmış sabit yapıp yapmaması onu geçtim mesela pazartesi 23:30 07:30 vardiyası yazılıyor sonrasında salı günü yanı aynı gününde 18:00 02:00 vardiya yazılmakta nereden baksan 13-14 saat aynı gün çalışmış oluyoruz ve ara dinlenmeler de 10:30 saat veriliyor 11 değil... Bu durumda yasal bir hakkım mevcut mu zaten bezdim insanlar ve vardiya yüzünden yarın iş çıkışımı vereceğim
Vardiya saatlerime 2 örnek:
Araçlı Kurye İşine Girilir mi?
Bilgisayarımda inanılmaz performans düşüklüğü!!!
Bilgisayarım daha önce bu kadar kötü durumda değildi ama artık oyun oynayamıyorum bile.. Csgo da orta ayarlarda 150 fps ve ani çatışmalarda 10 fpse düşüyor oyun bile oynanmıyor.. Sıcaklık değerleri gayet iyi. DDU İle driver kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi..
Kanada'dan getirilip TR'de para edecek ürünler neler?
Evet arkadaşlar sizce ne gibi ürünler getirilip TR'de güzel kâr bıraktırılıp satılabilir fikirlerinizi bekliyorum.
7500-8000 TL ARASI MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİSİ
Fikirlerinizi bekliyorum oyun ağırlıklı
Hangi işlemciyi ve anakartı almalıyım ?
Arkadaşlar merhaba şuan hali hazırda i5 6600 işlemciyi kullanmaktayım anakart kısmında 4 tane 2666 mhz ram 4x2 8x2 var böyle olduğu için galiba sistemde çakışma oluyor sistemi değiştirince bakacağım 1 m2 ssd 1 normal 1 hdd var galiba bana üst bir anakart gerekiyor önerileriniz nelerdir gtx1060 6gb mevcut.
i5 6600 sürekli dar boğaz
|
Laptop öneriniz ?
|
Web site kuracak deneyimli aranır
|
Meslek: Yok
gülerse fakir çocuklar demektir hala bir umut var |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.399
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 39.931 (Bu ay: 904)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.000 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar