Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro+esenler otogarındaki malum vatandaş çalışanları kombinleyince ortaya bu sonuç çıkmış. Bir anda mitoz bölünürler zaten ne olduğunu anlayamazsın, bunların olayı bu hayvan gibiler zaten sürü gibi hareket ediyorlar. Aksarayda da benzer bi olay başıma geldi daha önce, ikisini serdim yere ama kalabalıklardı ve haliyle hırpalandım. Daha sonra köpek gibi yalvardılar ama şikayeti geri çekeyim diye.

Hocam çok geçmiş olsun, bu işin peşini bırakmayın. Artık şaşıramıyorum böyle şeylere, konu metro olunca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn12

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

davanın neticesini merakla bekliyorum

Tüm gelişmeleri aktif olarak ekleyeceğim. Konuyu favorilerinize eklerseniz kolayca haberdar olabilirsiniz. Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim.

Ekşi sözlükte başlık açılsa herkesin görmesini sağlanabilir bu lanet firma tez zamanda batar inşallah

Ekşi sözlük için durumun biraz daha yol almasını bekliyorum. Hesap vs var elimde. En azından 1. mahkeme sonuçlanıp suçluluklarına karar versin. 2. aşama tazminata geçerken yoğun şekilde reklam çalışması çalışmaları yapıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: onixo

Metro+esenler otogarındaki malum vatandaş çalışanları kombinleyince ortaya bu sonuç çıkmış. Bir anda mitoz bölünürler zaten ne olduğunu anlayamazsın, bunların olayı bu hayvan gibiler zaten sürü gibi hareket ediyorlar. Aksarayda da benzer bi olay başıma geldi daha önce, ikisini serdim yere ama kalabalıklardı ve haliyle hırpalandım. Daha sonra köpek gibi yalvardılar ama şikayeti geri çekeyim diye.

Hocam çok geçmiş olsun, bu işin peşini bırakmayın. Artık şaşıramıyorum böyle şeylere, konu metro olunca...

İt sürüsü olduklarını bildiğimden sadece yüzüme darbe almamaya baktım. Bile bile dayak yedim anlayacağınız. Üst mesajlardada bahsettiğim gibi hazır kıta bekleyen bi ton adam vardı. Saldırı esnasında olduda 5 ini sersem 20 kişi gelceklerdi. Dediğim gibi haklarını bilen tertemiz bir vatandaşım, aynı zamanda öğrenciyim. Bu tür gururumu kıran bir olayın peşini ne pahasına olursa olsun bırakmam. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

• esenler ve metro turizm
  • Hocam yemin ediyom sinirden elim ayağım titredi ulan ne şerefsiz adamlar var tekrardan geçmiş olsun hocam

• Güvenlik kamerasi kayıtlarina emınım ulaşılmayacaktır. Metro turzin ciğerini bilen birisi olarak söylüyorum tüm otogar amirlerini bir şekilde yanlarina cekiyorlar yani anlarsınız ötüyorya gönlümün efendisi
  • Gerekirse yaya gidin ama metrodan almayın dediklerinde abartıyorlar sanmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bu kadar olacağını beklemezdim çöp firmada olsa, umarım mağduriyetinizin bedelini en ağır şekilde öder şerefsizler.
  • Geçmiş olsun kardeşim.

• Çok değil bir hafta herkes boykot edip malum firmayı kullanmasa iflas eder ve kapanır.

Pardon Türkiye'de yaşadığımızı unuttum bir an için..

• Geçmiş olsun ustam.

Konuya ek olarak hayatımda bu sene defalarca şirket otobüsüne bindim farklı firmalarda çalışan adamlar çok kötü neye göre alıyorlar hiç bilmiyorum muavine wifi sorarsın adam akıllı cevap vermez su istersin tamam dedik ya der birşey sorarsın atarlı cevap verir şahsi düşüncem devlet otogar işletmeciliğine el atsın herkes bi dünya takılıyor.
  • Haber kanallarının WhatsApp ihbat hattina görüntüleri gönderebilirsiniz

• Geçmiş olsun

Öğrencilik zamanımda bir süre anadolu turizmde çalışmıştım

İşe alım süreci okuduğum lisenin rehberlik öğretmeniyle anlaşmaları vardı ve yaklaşık 3 hafta civarında kurs süreci olmuştu,sürecin sonunda da öğretmenin hazırladığı sınav neticesinde ortalama 30-40 personel adayından yarı yarıya işe alım gerçekleşiyordu.

Akıl almaz para cezaları vs doluydu şirkette mesela yaka düğmesi açık görünürsen -100 puan (100₺),elinde sigarayla peronda müşterinin göreceyi kısımda sigara içersen -100 puan,ağzında sakız vs olursa oda -100 puan,siyah çorap haricinde çorap giyersen -50 puan,saçına jole vs süremezssin günlük sakal traşını mutlaka olacaksın,bazen host şefleri çantana kadar kontrol eder eksiyin olmayacak( 2 takım temiz gömlek,ütülü lacivert kumaş pantalon,ayakkabı boyan(ayakkabı dahil siyah renk ve adam gibi model giymek zorundasın öğle sivri burun faln kullanamazdın) deodorant ,diş macun fırça vs vs)

Demem o ki müşteri memnuniyeti için gerçekten zirveleri oynayacak kadar katı kuralları vardı lakin personelin hakkını da zerre kadar yemezlerdi

Uçak konforunda seyahat diye boş yere demezlerdi adamlar

Müşteriden gelecek her türlü talep ve şikayeti mutlaka değerlendirip gereyini yaparlardı

Metro turizm e gelince araç filoları çok fazla bunların bir kısmı şirketin kendi araçları çoğunluğu ise şahıs araçlarıdır

Şirket araçlarında çok fazla sıkıntı yaşanmaz çünkü işe alımsüreci onlarda da biraz uğraşlı ama şahıs araçlarında bu denetim zor araç sahibi yakınını tanıdığını vs aldırıyor yanına bu artislik ve kabadayılık yapanların çoğuda inanın bunlardır

Birde araç çok olunca bazı sezonlarda ister istemez deneyime ve fiziki olarakta yeterliliye bakıp alele acele işe alıyorlar (tatil sezonu asker sezonu ,bayram öncesi ve sonraları ,okul kayıt zamanları vs vs)

Daha anlatacak çok şey var bu sektörle ilgili ama ne anlatsaz boş

Seyahet edecekseniz çok acil durumlar haricinde mutlaka marka seçimi yapınız iyi girmalar 5-10 tl farklı olabilir hani aramayın fazla

İkram konusunda pamukkale-anadolu üzerine firma tanımam bu sektörde ve aklınıza gelecek daha bir sürü avantajlarıda mevcut

Şarj -wifi-çocuk koltuğu-patraniyeve yastık-kaliteli ikramlar-güler yüzlü personel-günlük gazete-dergi vs vs)

Umarım problemin olumlu olarak çözümlenir ama çokta sanmıyorum dostum çünkü metro turizm sahibi yandaş bir firma ve zaten sahipleride mafya vs gibi konularda adı çıkmış şahıslar

Olayı medyaya yansıtmassan kolay kolay iyi sonuç alacağını düşünmüyorum

Tekrar geçmiş olsun

• Geçmiş olsun hocam. Firmanın da, darpçı çalışanların da peşini bırakma.

Tez zamanda batmaları dileğiyle...

• Metro Turizm kullanmayacagim teşekkürler. Tanıdıklarımada anlatacagim

• yav tamamda sen niye gidip adamın mute tuşuna basıyorsun otepkiyi o durumda vermesi normal. Onun dışında sen haklısın hocam
  • Otostop bile metro turizmden daha güvenli.
  • Çok geçmiş olsun hocam bu Metro çalışanlarını çok arıyormu diye düşünmüyor degilim

• Geçmiş olsun. Keşke nefsi müdafaa diye birkaç tane sağlam sizde patlaysaydiyniz. İnanin kendimize yapılmış gibi hissediyorum

• 2018’e giriyoruz hala oradan bilet alıyorsan müstehaktır bunlar Eğer o hanımefendi yolculuk yaptıysa ve indiğinde namusunu kurtarabildiyse şükretsin..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.