Philips titan os için İp tv programı önerisi
-
-
TitanOS Uygulama mağazasından IPTV oynatıcı yüklenebiliyor mu acaba öğrenebilirmiyim
-
Kendi mağazasında olan uygulamaları açabilirsin sadece. 2 tane ip tv uygulaması var ama ücretli.Başka varmı göremedim
-
Titan Os ' un kendi içinde bulunan duplecast uygulamasını kullandım.
İptv bilgilerinizi duplecast.com sitesi üzerinden yukarıdaki menülerden cihazı yönet diyerek iptv bilgilerimizi m3u bilgilerimizi girdik ve 15 gün deneme süresi var.
Uygulamada kanal açışları yavaş , zaten kanal geçişleri de kanal dosyasına geri gelerek değişiyor. (Lisansı aldığınızda durum ne bilmiyorum)
1 yıllı üyelik google yazdığınızda 140 tl ye veren siteler var. Yavaş olması tv den mi yoksa uygulamanın kendisinden mi bilemedim.
Duplecast uygulamasını titan os 'tan kaldırmışlar çünkü uygulamalardan görünmüyor.
SmartOne uygulamasını satın aldım yıllık 2,5 avro verdim.
Uygulama'yı satın almazsanız, uygulamayı tam olarak kullanamıyorsunuz.
Hız konusunda bir enigma2 gibi değil ve de android hiç bir zaman hızlı olamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byskandal -- 8 Kasım 2024; 16:38:1 > -
titan os aldığım için pişman oldum android TV nin en büyük + sı APK yüklenmesi, titan os a APK yukleyemiyorum -
Philips 8909 TPN248E_V48.003.182.121 bu veya TPN248E_V48.003.159.081 bu yazılıma geri dönmek istiyorum elinde olan varsa rica etsem benimle paylaşabilir mi acaba
-
Hocam ben de hiç araştırmadan aldım ve titanos muş , bence çok büyük bir kayıp. pişman oldum. Zaten tv'ye de ayrı bir ayar oldum.
-
Hocam ne diye titan os alırsınız ki? Bende philips 65oled908 kullanıyorum. Gerçekten severek kullanıyorum. Android işletim sistemi büyük rahatlık. Mağazada olmayan uygulamaları da apk ile hallediyorum. Android dışı diğer işletim sistemleri bana mantıklı gelmiyor. Daha şuan bu konuda LG ve Samsung bile geri kalırken, Philips daha yeni çıkarmış olduğu titan os işletim sistemli bir tv almak büyük risk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X