Bildirim
Z
@ZEAGLEZ
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
ZEAGLEZ · Monitör altına konu açtı.
2 ay
Gigabyte M28U VS Asus ROG Strix XG27ACS
Merhaba, Gigabyte M28U - Asus ROG Strix XG27ACS bu 2 monitör arasında kaldım.
Çok tuhaf ama neden M28U 12500 TL anlanlandıramadım. Normalde o fiyattaki monitörler 17,18 bin TL? Yorumlarınızı bekliyorum.
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
GIGABYTE 28" M28U 144Hz 1ms 2xHDMI USB-C DP HDR400 FreeSync Premium Pro KVM UHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
https://www.itopya.com/gigabyte-28-m28u-144hz-1ms-2xhdmi-usb-c-dp-hdr400-freesync-premium-pro-kvm-uhd-ss-ips-gaming-monito_u14141?srsltid=AfmBOoq2_oLIpnwjnif9KmjfZNLqA7NbemiD0fynsl5_ggqRt5sSiUc8www.vatanbilgisayar.com
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-rog-strix-xg27acs-1ms-180hz-2k-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
ZEAGLEZ · Playstation Genel Bölümü altına konu açtı.
3 ay
PS5 Slim Cfi 2016 Fan Sesi ve Fan onerisi
Merhaba, elimde ps 5 slim abd cfi 2016 mevcut, fakat aşırı fan sesi geliyor, birçok yerde araştırdım, birden fazla fan kullanılmış ps5 için, muhtemelen benim ps5 e de sesli olan denk geldi. Oyunu açtığım an aşırı fan açıyor, menüye geçiyorum fan kapanıyor. Arkadaşımda çfi 2015 mevcut, aynı oyunda sıfır fan sesi, kulağını dayadiginda zor duyarsın. Onu da belirtmek istiyorum
benim istediğim şey; bu durumu yaşayıp , fan satın alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa, çok sevinirim
iyi forumlar.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 370 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 370 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları