Cumhurbaşkanlığı seçimlerden önce AKP’li belediyelere 45’er milyon lira 'bağış'lamış
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın 31 Mart yerel seçimlerinden önce İstanbul’daki 24 AKP’li ilçe belediyesine 45 milyon lira gönderdiği ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına zam yapılmasını isteyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e belediyelerin prim borçlarını hatırlatmış, bu borçların en kısa sürede tahsil edilmesi için ilgili bakanlıkların harekete geçeceğini söylemişti. Bunun üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı belediyelerden borçların ödenmesini talep etmişti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyelerin SGK borçları hakkındaki tartışmalar sürerken cumhurbaşkanlığının 31 Mart yerel seçimlerinde Üsküdar, Çekmeköy, Gaziosmanpaşa dahil AKP’li ilçe belediyelerine 45 milyon lira aktardığını ileri sürmüştü.
Karar Gazetesi‘nden Sema Kızılarslan 45 milyon liralık ‘bağış’ın belgelerine ulaştı. MHP’nin yönettiği Silivri’ye para verilmemesiyse dikkat çekti.
Adamlar kendi zevkleri için bizim paramızı belediyelerine bağışlıyolar ne kadar güzel ya. Gerçi dekontları bile görmezden gelecek, maaşlı troller vardır. Onlarda ekmeğinde.
Süratle bilerek kalabalığa dalan motorcu
Kadıköy’de, ışıkta geçen yayaya motosikletin çarptığı anlar…
Bu adamın ehliyetinin iptal edilmesi gerekiyor acilen. Ben de kuryelik yapıyorum, yaptığım en büyük kuralsızlık o da nadiren trafik çok sıkıştıysa kaldırıma çıkıyorum ama insanlarla aynı hızda çok yavaşça ilerliyorum yola çıkmak için. Bu adamın ne kadar kötü bir insan olduğunu anlamanız için kadına çarptıktan sonra panik yapmamasından anlayabilirsiniz. İnsan bir panik yapar bir şeyin var mı, ambulans çağıralım filan der. Böyle şerefsizlerin başını ezmek gerekiyor.
Konya’da filistin boykotuna destek vermek için avm’nin içinde bulunan uluslararası zincir restoranları protesto eden grubun orada bulunan müşterilere saldırmasıdır.
Link https://www.instagram.com/reel/C8FpFleoQAi/?igsh=MTk0bHlnbzN5Y3BpNQ%3D%3D
Bu insanların iq seviyesi neden böyle anlamak zor yani. Çoluğu çocuğu ile bir menü yemek yiyenlerin hayatına müdahale edip darp ediyorlar topluca. Bu adamlar o kadar şeref yoksunu ki kalabalık olmalarından güç alıyolar. Teke tek olsa saldıramaz.
İett Otobüsünü bozuk göstermek için Set Kurdular
İett otobüsü arıza yapabilir, kaza yapabilir. Bunlar İmamoğlu olmadan önce de her gün olan olaylardı. Bunların sayısını azaltmadı diye eleştirebilirsiniz. Ama böyle yürüyen merdiven kumpası, otobüs kumpası neden yapıyorsunuz şerefsizler. Tramvaya elinde b.kla gelip, köpeğe kumpas yapan adamlardan fazla bir şey beklememek lazım.
Bunları unutmayın arkadaşlar, malum kesimin hafızası 3kb olduğu için unutuyorlar onlara hatırlatın belki içlerinden birilerinin yüzü kızarır biraz.
İşte bu gibi insanların bu ülkeden gönderilmesi gerekiyor. Bunlara bu özgüveni veren iktidar partisini bennnnnnnn ........ . Tek yapabildikleri toplanıp, kendilerine saldırmayan insan,cisim vb.. şeyleri linç etmek. Bunların hiçbiri teke tek kavgaya bile girmez, topluca taşlarla sopalarla kavga edebilirler.
Letonya Milli Marşını ıslıklayan Konyalılar
Letonya Milli Marşı'nı neden ıslıklarsınız, bu kadar düşük iq seviyesine nasıl indi bu halk anlamak mümkün değil. Faroe Adaları'nın marşı da ıslıklanmıştı gerçi. Bu adamlara en azından birinin çıkıp hiç bir ülkenin milli marşı ıslıklanmaz, onlar sizinki ıslıklasa bile. Bunu öğrenmek çok mu zor kardeşim ya. Letonya'yı haritada gösteremezler, milli marş ıslıklıyorlar ya.
3070ti vs 7600x kaç sene gider?
Öncelikle şu an ki sistemim 1660ti- R5 2600 - 550wpsu(11 senelik) - 16gb ddr4 ram - 27 inç ips 1080 144hz monitor - 120gb ssd - 4tb hdd
Yeni bir sistem almak istiyorum. Aklımdaki şu iki fikir var
sıfır 5800x3d - anakart - kendi ramlerim - 1tb nvm2 ssd - yeni psu ve kasa - ikinci el 3070ti
sıfır 7600x - anakart - ddr5 ram 32 lik - 1tb nvm2 ssd - yeni psu ve kasa - ikinci el 3070ti
Sizce hangisini toplamalıyım yada başka fikirleriniz var mı? Ekran kartı için 8500 tl bütçem var.
Antalya'daki Hortum İçin Yapılan Yorumlar
Antalya'daki Hortum İçin Yapılan Habere Gelen Yorumlar
Bu sitede fazla troll yok, ben sırf bu güruhun olaylara yorumlarını takip etmek için bu siteyi kontrol ediyorum arada. Bunlar asla akıllanmaz, isterse dolar 1dolar 400 tl olsun. Bunlar fanatik ve bağnaz insanlar ve ülkemizde çok fazla var bundan. Burada yorum yapanların hepsi gerçek oy verecek dayılar, teyzeler. 6 yaşındaki evlendirilen kız için yapılan yorumları görseniz koşarak ülkeden kaçarsınız.
7000-8000 TL Bütçeli TV tavsiyesi
Selamlar. Yeni bir televizyon almak istiyorum. İstediğim min 48 inç, PS5 ve Xbox oynarken zevk alabilmek, Bluray film izlerken zevk alabilmek. Birde android tv olarak hızlı arayüzü falan olursa güzel olur. Bu arada 10 senedir evde panasonic led tv kullanıyorum. Tv dünyasından çok uzağım diyebilirim. Öyle üstünkörü biraz araştırdım ve şimdilik kriterlerim bunlar. Önerilere açığım. Bütçe 7000-8000 duruma göre 10.000 de olabilir max.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.744
İkinci El Bölümü Mesajları: 131
Konularının görüntülenme sayısı: 44.400 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.549 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic