Şimdi Ara

MERT HOCA'NIN, YKS sorularını hazırlayan kişilere sert eleştirisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jiijii

soru sayısının arttırılması gerekiyor bu b'ktan sistemde 3 yılımı boşu boşuna harcadım ygs-lys sistemi günümüze uyarlanarak acilen geri getirilmeli bu ucube sistemle insanlar mağdur olmaya devam edecek.Sistem devam edecekse de 2018-2019 gibi olması lazım yoksa kantarın topuzu kaçıyor.

kesinlikle lys'ye geri dönülmeli

• CENGaver. C kullanıcısına yanıt

kondisyon kampı diye bi şey vardı o çok iyiydi bence de önceki sene.

• Sen videolarda çerez soruları 6-7 dakikada cozersen kusura bakma da mert hoca yks böyle sorunca aglamiyacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbirini izlemedim ancak eyüpb gerçekten sınavın zorluğunu eleştirdiyse hocaya olan saygım 10dan 8e düşer, daha büyük düşüş için baya şey yapması lazım insandır hata yapar diyip geçiyorum. mert hoca zaten fosssur fossur fosforr kokan bir hoca beklendik hareket. sınavın sıralama sınavı olduğunu kavrayamayan da gitsin köşede ağlasın. eğer yanlış soru yapsalar uğraşan kişilerin zamanını çalsalar okey herkesin sövmeye hakkı var ama sınav zor diye kimse sövemez saçmalık. Miss gibi OBP etkisi azalıyor hakeden hakettiğini daha net şekilde alıyor salaklığa lüzum yok.

• hoca eleştirse suç, eleştirmese suç.Sizi de anlamak mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Meliodas.xr

hoca eleştirse suç, eleştirmese suç.Sizi de anlamak mümkün değil

Üniversitenin kapısından Zrankkk diye gireceksin diyen hocadan ses çıktı mı bu arada ? Çok umutlu, pozitif konuşuyordu sınav öncesi.

• Stefann_Kuntz S kullanıcısına yanıt

aynen, ona çok şaşırdım yorum bile yapmadı

• apostrophe A kullanıcısına yanıt
    eyüp b nin farkı çocukların emeğine yazık ettiniz hüü demedi soruları tek tek değerlendirdi. kolay soru sayısının daha fazla olması gerektiğini söyledi. bu kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apostrophe

hiçbirini izlemedim ancak eyüpb gerçekten sınavın zorluğunu eleştirdiyse hocaya olan saygım 10dan 8e düşer, daha büyük düşüş için baya şey yapması lazım insandır hata yapar diyip geçiyorum. mert hoca zaten fosssur fossur fosforr kokan bir hoca beklendik hareket. sınavın sıralama sınavı olduğunu kavrayamayan da gitsin köşede ağlasın. eğer yanlış soru yapsalar uğraşan kişilerin zamanını çalsalar okey herkesin sövmeye hakkı var ama sınav zor diye kimse sövemez saçmalık. Miss gibi OBP etkisi azalıyor hakeden hakettiğini daha net şekilde alıyor salaklığa lüzum yok.

Eyüp hocanın da cok da umrundaydın la 10dan 8e dusuyomus cok insaflısın sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ? ahahahhaa sanane hocam seni geren ne? kendi görüşümden bahsediyorum burası forum. İnsanları putlaştırmanın lüzumu yok eleştiri kabul eden bir hoca kendisi takıp takmamak kendi kararı ki en sevdiğim hoca zaten kör savunmanın bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 5 Temmuz 2021; 22:33:17 >
  • Salim Ünsal'ın verilerini isim vermeden kullanmış:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Eyüp hocanın yazdıkları aşağıdaki gibi

""" Sınava giren değerli öğrencilrrimzle brlkte ailelerini de düşünürsek en az 5 6 milyon insan yapar. Herkes cimere güzel bir üslupla ösymnin görevini yapıp yapmadığını yaptıysa nasıl bir sınav hazırlsdığını,sınavı hangi kriterlere göre hazırladığını sorablir. Hakaret etmediğiniz sürece her kuruma hesap sorma hakkınız var. Ösym bana göre ölçme değerlendirme kurallarını hiçe sayarak sınav yaptı. Ancak bişey olmaz,zaten cevap vermezler dememek lazım. En azından ne kadar üzgün olduğunuzu resmi makamlar da görmeli ""

Hangi cümleyi çekmişim, Eyüp hocayla ne derdim varmış ?

• sen yks geçerliliğini yitirmiştir sözünden sonra eyüp b "topluca cimere başvurun" dedi diyorsun. eyüp b hayır öyle bir şey demedim diyor buradan yorumladım. hocam kb eğer böyle bir şey yazdıysa yanlış anlaşılacak bir şey yok eyüp hocamız biraz r ye takmış, özür diliyorum senden. hocanın videolarında aşağıda sebepsiz çok söven dislike atan oluyordu bir de 16 beğeni almış ben de balıklama dalmış bulundum yazdıklarımı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 5 Temmuz 2021; 22:36:45 >
  • quote:

sen yks geçerliliğini yitirmiştir sözünden sonra eyüp b "topluca cimere başvurun" dedi diyorsun. eyüp b hayır öyle bir şey demedim diyor buradan yorumladım. hocam kb eğer böyle bir şey yazdıysa yanlış anlaşılacak bir şey yok eyüp hocamız biraz r ye takmış, özür diliyorum senden. hocanın videolarında aşağıda sebepsiz çok söven dislike atan oluyordu bir de 16 beğeni almış ben de balıklama dalmış bulundum yazdıklarımı düzelttim.

Hocam , Eyüp hoca'nın üstte yazdığı yorumundan yola çıkarak, ilk mesajımdaki Cimerli yorumu yazdım ben de. Canın sağolsun, eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 5 Temmuz 2021; 22:37:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.