Türk geleneklerinde yeni yıl kutlama eskiden de vardı. İslamdan once bile Ayaz Ata diye bir şey vardı. Türklerin dünyadan kopmasını isteyenler bunu hem yıl başı kutlamalarını sabote ederek Hristiyanlarla aramızı bozarak hem de propagandayla Türkleri İslam düşmanı gibi gösteretek yapıyorlar. İslam ile Hristiyanların arasını en çok bozmak isteyenler siyonistler. Türkleri her iki taraftan da koparmak isteyenler de siyonistler. Çünkü vaadedilmiş topraklarının üzerindeyiz. Bu vaadedilmiş toprakları 100 yıl önce "büyük ermenistan" propagandasıyla almayı denediler. Geri tepti. Bir ülkemiz oldu. Bugün de "büyük kürdistan" şeklinde deniyorlar, silah sanayimiz gelişiyor yan etki olarak. Sanırım 100 yıl sonra da "büyük arap baharı" denerler ve uzaya çıkarız. Hatta Kuranı bile değiştirmeye kalkarlar bunun için. Türkiyeyi bölmeye çalışanlar, yalnızlaştıranlar, şeytan gibi gösterenler, tamamen siyonistlere hizmet etmektedirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 13 Aralık 2024; 15:52:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yılbaşı kutlamalarından en çok nefret edenler siyonistler ve İslamcı kılığındaki İsrailli ajanlar.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hahaha yılınbaşından bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci tecavüzcü terörist israil nefret etseydi batıda özellikle abd de yılbaşı kutlanmazdı geçiniz :)
batı sistemlerine düzenine hayran olanlar onunla avunmak isteyenler anca kendilerini tatmin etmek için bu yalanlara sığınıyor belli ki :)
-
Türk gelenekleri diye birşey yok, hıristiyan Türk olur haç çıkartır, müslüman Türk vardır camiye gider, ateist Türk vardır kafasına göre takılır. Türk gelenekleri ne alaka???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abd'de roket bilimi nazi mühendisleri ile oldu. Aya ayak bastılar. Nazi mühendisliğiyle. Abd. Demekki nazilerden nefret etmiyorlar senin mantığa göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 13 Aralık 2024; 16:22:1 >
o abd deki naziler abdli olmuştur. Ama şuan olan abdlilerin siyonist olması, başkanından tut yardımcısına kadar, başkan adaylarından tut senatodakilere kadar neredeyse hepsi ben siyonistim diyerek başlıyorlar söze, seçimlerde ben daha çok siyonistim diyerek propaganda yapıyorlar bunu ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 13 Aralık 2024; 16:30:4 > -
Kendilerine demokrasi savunucusu, özgürlüğün sağlayıcısı da diyorlar. Ama 2 atom bombasını sivillere atmaktan çekinmiyorlar.
Şakaci yallah ülken filistine hadi bakim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yılbaşı bir etkinlik, insanlar alışveriş yapar o güne özel aile içi, arkadaşlar arası buluşma olur. Sanki toplanıp kilisiye gidip ayin yapıyolarmış gibi bu Müslümanlar'ın derdi nedir kimse bilmiyor ya? İster içki içer, ister istediği kişiyle birlikte olur size ne. Burası laik bir ülke bunu kabullenin artık 100 yılı geçti ya.
-
abdnin kendinde demokrasi yok bunu defalarca gördük kendinde olmayanı başkasına görünmez zaten, başta işgal edip bütün abd kıtasındaki yerel halkı (kızılderelileri) katleden, sözde "demokrasi" götürüyorum dediği yerlere götürdüğü şeyler silah sanayi yağma soykırım katliam ve oradaki bütün zenginlikler ne varsa hepsini sömürüyor yağmalıyor, bunun dışında abd den bir şey çıkmaz çıkmayacak.
dediğim gibi abdde siyonizmi desteklemeyen kimse ayakta duramaz etkin olamaz destek bulamaz. Bunu şuanda kısmen fark ediyor abdde yaşayanlar haa ne kadar etkili olur ne kadar değişim olur göreceğiz.
-
Çocukluğumdan beri yılbaşında yaptığımız aynıdır. O günü bahane edip, eş dost birileri ile evde bol bol yeriz içeriz, güleriz, eğleniriz, tv izleriz, müzik dinleriz.
O zamanlar bu pek tartışılmazdı. Ama son 10 senede bunu çok problem eden insanlar türedi. Bu ne noeldir, ne hristiyan adetidir. Bunu bir türlü kavrayamadilar.
Ytü'deki olay da çok ama çok komik geliyor bana. İnsanların, başkalarına müdahale etmedikleri sürece, saçmalama özgürlükleri de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Şakaci yallah ülken filistine hadi bakim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X