Harici hard diskte SSD 3.0'da bağlantı gidip geliyor
Selamlar. Önceki konuda attığım şeyleri almıştım ilk HDD koydum olmadı. HDD ölüymüş sanırım. SSD 0'dı 3.0 da git gel yapıyor Steam'de indirme yapamıyorum oyun açamıyorum 2.0'da pek bir şey yok ama bazen uygulama bir anda yanıt vermeyebiliyor bir de yavaş olduğu için açamıyorum ürünlerden olabilir mi çünkü SSD de sorun yok HDD de olsa neyse ama SSD de hiçbir şey yok.
Windows 10 kurmam gerek ama işlemci yetersiz
Selam eski konulardansa anlicanız gene 10 a ihtiyacım oldu özet geçeyim bu kullandığım 8.1 kendim kodladım ve performansı çok iyi fazlasıyla iyi ama artık kullandığım baya uygulama desteği çekti spotify çekmiş haberim yok discord hiç stabil değil edge stabil değil steam özellikle hem destek kesilecek hem 8.1'de yavaşlatılmış gibi çok yavaş arayüz buda oyunu oynamamı engel oluyo sürekli bi hata bir sürü program indirmem lazım okicağim okul biraz teknik bi okul fazla teknik kaliteli 10 lazım olacak gibi ama oyunda oynarım oyun oynamadan yapabilcek pek insan maalesef değilim bu 10 işini napayım. 1 hafta içinde bi anda ihtiyacım neden oldu anlamadım artık lazım hangi sürüm olursa olsun sorun yok en perf ltsb 1607 oda kullana kullana sıkıldım eskidi çok bide ltsc tüm sürüleri indirdim çok çöp gerisini size bırakıyorum. 7 geç diyenler 7 geçmem lazım fakat 7 kullanamam performansı çökmüş eskisi gibi perf vermiyor.
-İntel Pentium B960 2.20Ghz
-Pny Cs 900 Ssd 240 gb, Hdd 5400 Rpm 465 Gb
-8 Gb Ram 1600 Mhz
-Nvidia Geforce 610M, İntel HD Graphics family
Gta IV nvidia kartı görmüyor
Selam gta 4 aldım fakat fps çok düşük geldi droptan 2 fpslere düşüyodu benckmark testi yaptım bi baktım intel hd graphics diyo ilk nvidia ayarlarını yapmamışım yaptım halen intel kullanıyo bi dll varmış indiridm 512 mb den 1024 oldu fakat ekran kartını halen kullanmıyodu ama intelde 1 gb yoktu ekran kartı gt 610m kötü ama low da 40 50 fps alabilcek bi kart bu oyunda sebebi nedir
Yapılanlar
-Dll dosyası oyuna eklendi 1024 mb oldu
-Nvidia denetim masası ayarları yaptım
8.1'den 10'a geçişten sonra fps sorunu
Selamlar iyi akşamlar 8.1den sıkıldığım için hatasıda vardı vaya alıyodum yetti artık ama performansı süperdi 10 geçmek istedim. 21h1 sürümüne geçtim fakat normaldede fps'im düşüktü fakat en azından bu sürümü denemedim. Ssd ram alıp bu sürümü denememiştim fakat bundada fps'im düşük nasıl arttırırım?
Birde Pny cs 900 240 gb ssd ve hdd var
Windows 10 8.1'den düşük fps sorunu
Selam windows 8.1'den bıkmıştım hatalardan uyumsuluktan bide sıkılmıştım ama performansı süperdi. 10 kurdum gayet hızlı olması gerekenden 21h1 sürümü kurdum. Hızı iyi açılışı falan ama oyunda yine fps düşük neden fps'im düşük lütfen cevap.
-İntel Pentium B960 2.20GHZ
-8Gb Ram 1600 MHZ
-Pny Cs900 240 Gb, Hdd 5400 rpm 465Gb
-Nvidia Geforce 610M, İntel HD Graphics family
Tam açıklamam gerekirsi konuya bakın Windows 8.1 kodladım olmadığı kadar iyi performansım var ets 2 mesela boş alanda 120 fps alabiliyorum ayarlar düşük ama alabiliyorum fakat kodlamada yaptığımdan ve programlar destek çektiğinden kullanamıyorum hatalar fazlalaştı performans süper ama hatasız kullanılmıyo sürekli birşeyin eski sürümünü indirmek zorunda değilim indirip de hata alıyorum hataların çözümü olmuyo artık o kadar bide biraz sıkıldım 10 geçmem lazım artık mecbur kaldık gibi ama işlemciden dolayı sanırım 8.1 7 den fps düşük ssd var ondan dolayı hızı iyi hatta 10 kursam daha hızlı olur eski sürüm kursam hızı daha iyi olur fakat performans düşük denedim kurup bi lite sürüm iyi performans verdi oda o kadar oynanmışki driver kurulmuyodu hatta performansı iyidi 8.1 7 den iyi değildi 22h2 falan zaten tartmaz ama en azından 2004 falan yeinden kursam nasıl performans verir onları hdd den denedim. UZUN KUSURA BAKMAYIN AMA OKUYUN LÜTFEN BANA KALICI ÇÖZÜM OLSUN
-PNY CS 900 240 GB , HDD 465 GB
-İntel Pentium B960 2.20 GHZ
-Nvidia Geforce 610M 1 Gb
-tirx 8gb Ram 1600 Mhz
Windows 8.1 Industry Pro güncelleme yapınca yavaşlıyor
Selam. 2 kere Windows 8.1 industry Pro kurdum, ikisinde de yavaşladı güncelleme kurunca. yani ben 2 kere kurdum 2 sindede yavaşladı. Lazım değil ama Visual C++ 2015 kurmam lazım. Windows 10'da düşük FPS ve stabil pek olmuyor, neden yavaşlıyor? Aldığım hata da şu: 0x80240017. Bu hata ve api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll... Bu hataları alıyorum. Güncelleme yapmadan bunları çözebir miyim? Kendim Windows 8.1 industry Pro'yu kodladım, hızlı fazlasıyla fakat halen alıyorum. Güncelleme yaparsam çözülüyor ama yapmadan... Veya bu hataları çözen hangi güncelleme, biliyorsanız yardım eder misiniz?
En eski Windows 8.1 build nasıl bulabilirim
Selam evde canım sıkıldı birde stabil olmayacağını bilerek sistemimde nasıl olur denemek istiyorum en eski de derken gidipde windows 7 görünümlü olandan bahsetmiyorum işte 2016 lardaki build varmı 9600 olmayan
Selam sorun şu ssd ram takviyesi yaptım fakat eskiden de yeni windowslarda ynai 10,11 de düşük fps verirdi kötüydü o zmana daha ama şuan 10 çalıştırabilcek derecede çalıştırıyoda hayet stabil donma yok 10 da ama oyuna gelince hopp fps düşüyo ama drop yok şuan 8.1de fps iyi drop var ben neden şu 10 kullanamıyorum 6 yıl 7 kullandım 1 yıl 8.1 sıkıldım artık takviyede yaptım bu fps nasıl çözülür şuan takviyeli hali ile ltsc 2019 ve ltsb 2016 test ettim .
İntel Pentium B960 2.20GHZ
Nvidia Geforce 610M , İntel HD Graphics
HDD 5400 rpm 465 gb, SSD Pny cs900 240 gb
Ram tirx 8 gb ram 1600 mhz
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.985 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware